?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 278
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 1 980
Да бе, ще тръгнем да купувам подарък, ще има скандал и аз пак ще го купя... Да ама някой друг път. Като се има предвид при нас кой започва скандалите в 98% от случаите, хич няма да се засиля повече за същия подарък и същия празник, другия път нека пак ми вдигне скандали. Сори, ама така стоят нещата.

# 1 981
  • Somewhere beyond the moon and stars
Големи хора, а пък да се наказват с подаръци като деца...
Подкрепям да го оставиш да гледа децата като услуга за празника ти вместо подарък, а ти да излезеш да си отпразнуваш с приятелка.

# 1 982
  • Варна
Vicky_P, не зная какво удовлетворение ти носят подаръци, след изнудване и финтове? Ако изискваш и отношения на подобен принцип, проблемите ви са на друго ниво.
Скандали, ултиматуми и капризи отблъскват всеки, независимо от пола. Ти ще търсиш утеха от приятелки, той ще компенсира другаде.

# 1 983
За какво беше тоз скандал?

# 1 984
Жената не е написала, че тя е започнала скандала.

# 1 985
В една връзка/ семейство все някой малко или много  трябва да умее да замълчи/ преглътне / изтърпи нещо и някой , за да има баланс и се запазят добрите отношение. След преминаване на острата фаза е добре да се изговорят нещата , но това с действия за отмъщения/ на пук / мълчания и т.н. никога не води до нищо добро, напротив проблема се задълбочава или удвоява.

# 1 986
Да бе, ще тръгнем да купувам подарък, ще има скандал и аз пак ще го купя... Да ама някой друг път. Като се има предвид при нас кой започва скандалите в 98% от случаите, хич няма да се засиля повече за същия подарък и същия празник, другия път нека пак ми вдигне скандали. Сори, ама така стоят нещата.

Значи, тая жена има личен празник и това няма нищо общо с някакви скандали и търкания.
А мъж, който използва това за оправдание, говори какъв мъж е.

# 1 987
Тия всичките думи като наказание, отмъщение, сърдене, хич не ги свързвам с хармонична връзка. Ако нещо не е наред, сядате и говорите като зрели хора, а не се сърдит, цупите и наказвате с по-скъпи подаръци, непразнуване и тн.

# 1 988
Момичета, този подарък той искаше преди да ми го купува и го отказах, няма нужда бла бла. Ама наистина го мислих тогава. След това като ми предложи пак, си викам на акъла , е айде, какво.
А за какво се карахме - шофирах аз, но направи мноооого неприятен скандал пред децата - сериозно натякване майка ви не може да кара. И по-голямото дете чак каза - мамо не карай ти. Сега какво да му обясня относно моето каране?
В крайна сметка доста ме афектира, бях като прцал след това и после като пристигнахме му наговорих някои неща, и той на мен, та така.
Много се обидих, честно. Да, купили са красиво цвете, поне това пред децата ама….Случвало се е да не си подарим подарък, защото я нямали сме време и др такива неща, ама такова чудо не очаквах.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 15:09 от Lisa.

# 1 989
  • Варна
....................., хич няма да се засиля повече за същия подарък и същия празник, другия път нека пак ми вдигне скандали. Сори, ама така стоят нещата.
Май не е лошо да се засилиш - инак по-голям и по-скъп, след седмица. На вас мъжете не ви е позволено да се афектирате и да реагирате негативно.

............ И по-голямото дете чак каза - мамо не карай ти. Сега какво да му обясня относно моето каране?
...........
Много се обидих, честно.

Разбира се, че е обидно. Със сигурност му чупвам главата на моя, но вкъщи. Скандал пред публика никога не води до нищо добро. Няма да се правя на психолог, но опитът показва, че само се нажежават страстите, ако и да премълчи в момента (пък той и не е) Не ти, мъж ти ще се обяснява с детето - ако пък много им знаят устите, няма да ги заведа тук-там, точно кога им е зор (и ще им обясня защо кротко, с усмивка).

# 1 990
  • София
Рф22 остава без подаръци до живот.
Лошо момче, лошо!

Кви са тия смешки, бе?! Щя е подкопава като авторитет, ще я закопава като личност и сакън по Вивиана да не си заслужи любовница.

Да си трие дефицитите и обувките  другаде, ако не - да трае на този толкова хубав личен празник.

# 1 991
  • Варна
Ми да беше седнал да шофира той като толкоз не му харесва шофирането на жена му! Аз като се возя си държа езика зад зъбите по повод карането на шофьора. А когато аз возя, не смеят да ми гъкнат.

# 1 992
Спирам колата - "Хайде, карай ти."
И те така. Не е ли по-удобно да се возиш? Flushed

# 1 993
  • София
Спирам колата - "Хайде, карай ти."
И те така. Не е ли по-удобно да се возиш? Flushed
Не е ли по- удобно да не нарязваш хората, които обичаш?

# 1 994
Преди 8месеца взех книжка. Той иска да кара той естествено. И накрая спрях на непозволено място (той пита и какво тук ли ще спреш) и му викам, добре премести колата. И излизам само да купя нещо от магазина пред колата. И той - а не ме интересува, ти си я премествай, ти караш. Абе ужас. Скапва ми самочувствието и се чудя как да се държа на положение.

Общи условия

Активация на акаунт