?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 290
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 1 995
И накрая спрях на непозволено място и му викам, добре премести колата. И излизам само да купя нещо от магазина пред колата. И той - а не ме интересува, ти си я премествай, ти караш. Абе ужас.
Катаджията Цвятко Цветков ако беше на мястото на събитието щеше да изкара някой лев за празника.
Сега нека да го е яд, че папал тулумбички в мола с жена си вместо да се възползва от създалата се ситуация.
Е това е ужас... пропуснати ползи.

# 1 996
  • Варна
Хм, в светлината на последното - миии, не ви е бил ден. Има такива, когато рогатото ръчка, ръчка. Единият не подбрал най-точната дума, другият реагирал като разярения бик на глупава вметка.
Ще мине, идва по-голям скандал, тоя ще го забравиш. Как иначе се навъртат 100 години брак.

# 1 997
  • Варна
След развръзката за скандала, тя ще си търси любовник
Съжалявам, но не сте семейство. Явно и умишлено те саботира. На какво се надяваш?
Позитивно отношение и емоции се получават, не се изискват. Доказана ефективност в опитите за лоботомия и превъзпитание няма.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 23:58 от Viviana91

# 1 998
  • София
Любовник за Цветница е чудесен подарък.

Празнувам и аз Mr. Green

# 1 999
Значи всъщност той е започнал скандала.. и вместо да купи подаръЦИ за извинение, той не купил даже обещания... Подозирам, че това не е единствен случай на подобно грубо отношение. Лошо.

# 2 000
Аз съм станала гьон сурат на постоянно недоволство и забележки. Това за шофирането е същото и при нас, и за още хиляди неща.
Както казва plqsak,  как иначе ще навъртиш 50 години брак?
Така, до следващия скандал, хич не го отразявам, но да ме остави без подарък няма такъв случай.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 16:44 от happy doc

# 2 001
happi dok направо ми взе думите от устата👍

# 2 002
Търсил си е повод да не даде пари за обещания подарък.
-----------

Имаше една съфорумка, която беше свалила мъжа си от колата, заради много даване на акъл, не знам дали помните Grinning Одобрявам такъв подход, вместо сдухване и преглъщане на обидата.

# 2 003
 Придобила съм непоносимост към скандали. Не търпя и не искам да участвам. То затова няма да докарам до 50 годишен брак явно. (понеже ми е втори, няма да имаме време). Ако мъжът се цупи, не обръщам внимание и не реагирам,  той сам си се обяснява и му минава.

# 2 004
Еййй това ми е единствения проблем.. голям мрънкалник, все акъл да даде, все да се намеси, все той знае най-добре... Не мога да спра да се дразня. Принципно си правя каквото и както си реша, казвам "да, да добре" и не го мисля, ама пак се дразня. Ей това ще ми е препъни камъка на мен, ако ми прелее и реша да се разделям. И другия път някой не по-умен от мен, че е много дразнещо. Понякога откачам направо.

# 2 005
Само от любопитство - Кое във вашето шофиране нервира най-много мъжете ви?

# 2 006
Моят понякога смята, че шофирам с ниска скорост, а то примерно е проливен дъжд и пътя е целия в завои, поради което не го и слушам.

# 2 007
Моят въобще не ми даде шанс да пипна волан, синът  е същия  име дразни. Това колата за мъж е повече от жената ,нея биха някак дали в повече от колата. Една вечна тема за скандали.

# 2 008
Ако карам бавно, правела съм задръстване и предпоставка за Птп. Ако се изстрелям на сфетофара...Това да не е  рали?  Като съм на трета скорост..Тая кола има и пета...
И още такива тъпотии все едно не съм шофьор от 20 години

# 2 009
За шофирането не се дразни, само съвети дава съвсем добронамерено и аз си слушам, защото знам, че не съм топ. Моя пост беше за друго.
Пп. Само веднъж като минах през един бордюр, излязох на главен път без да спра да се огледам и почти предизвиках ПТП, тогава почна да вика "сприиии, искам да слязаа" Joy ама от тогава минаха пет години шофиране и задобрях Joy Веднъж блъснах един контейнер, дето ми се изпречи изненадващо докато обръщах Joy ама тогава нищо не каза, само се смяха с майстора. Имам си лична кола и си нося отговорност за нея, така сме се разбрали Sunglasses няма драма.

Общи условия

Активация на акаунт