?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 302
  • 8 905
  •   2
Отговори
# 2 010
Понеже става дума все пак за жени шофьори и то българки - една лична история. Живея в щатите, метро арея от няколко милиона човека, жената ( без мен) на магистрала със 5 ленти се чукнала с друга кола. Като ми звънна - Питам "Ти добре ли си?" - казва "Нищо ми няма", "В другата кола има ли ударен?" - "Няма. Видях че жена е шофьор, но полицая ни каза да стоим в колите. Не съм слизала, даже не знам колко е ударена колата". Просто полицейската кола се е движила малко след тях и ченгето им е казал да придвижат колите малко напред, в аварийната лента под едим мост и да не са слизат от колите. Както и да е. Излиза след една седмица репорта за инцидента - и Ооооо изненада... Другата шофьорка е българка. При 5-6 милиона население, няколко стотин хиляди коли на магистралата - наще се намерили и се събрали в една лента.

# 2 011
Сега ще започнат да ме замерят, но жените не са добри шофьорки. Има изключения, да. Но положението е трагично. Самата аз не желая да шофирам, предпочитам да се возя, много ми е приятно.
..
По казуса на обидената – намерили сте се. Той грубоват, ти не можеш да караш, но се сърдиш. Цупеници, сръдни, надцакване, детска градина ниво. С такова ниво на общуване, толкоз резултат.

# 2 012
Напротив, жените са много по-внимателни шофьори. Много по-малко е броят на жените, предизвикали ПТП, отколкото на мъжете. Това си е статистика. Да, по-трудно се научават, отнема повече време, но в крайна сметка са по-внимателни, точно, защото се притесняват от уменията си, а не се перчат като мъжете и да правят необмислени маневри от гЪзария.

# 2 013
Просто мъжете ги пазят. Жените са неадекватни на пътя през повечето време. Тва е палажението, Минке. Да не говорим за липса на ориентация, гледат само напред.
Мъжете говедца дето се силят са друга тема. Те не са всички мъже шофьори. Тях ги псуват и другит мъже. :>

# 2 014
  • София
От много внимателност карат с 30 в лява лента, престрояват се карайки между 2 ленти около 500 метра и паркират на по 2 паркоместа. Grinning
Около 10% от жените са добри шофьори, другото е на късмет.

# 2 015
  • София
От чисто професионални наблюдения - жените са в пъти по- внимателни и обрани шофьори.
Щетимостта при мъжете е в пъти по- голяма, като процентите шофьори са изравнени Wink

# 2 016
Не е редно да генерализираш, без да си шофер, Бази, не за друго, ми, щото не можеш да си реален съдник без един ден зад волана. Лоши шофьори има и мъже,
и жени,  мъжете са арогантни на пътя, не спазват правила, щото са много дОбри, нали, жени шматки има, разсеяни, но и толко мъже има
дето блеят. 

# 2 017
Била съм. Не си променям мнението, Кики. Достатъчно наблюдателна съм. Simple Smile
По-внимателни = по-флегматични. Ок.
Мъжката реакция, рефлекс и чувство за ориентация повечето жени го нямат, без значение арогантни шофери или не.

# 2 018
Няма да споря, напрягам се от такива митове и легенди Simple Smile

# 2 019
Жените са много по- внимателни и изпълнителни на пътя. Това жена да ме мине със 120 на околовръстното не ми се е случвало.
Но разни там наперени пауни със бързи коли и джипове  ежедневно.

# 2 020
  • София
Няма да споря, напрягам се от такива митове и легенди Simple Smile
Аз също. Градски митове за зажмулените флегматични шофьорки, дет са глухи и слепи на пътя Laughing

# 2 021
Казвала ми го е жена. Шофирането от жени трябва да се забрани със закон. Само предавам думи, да не ми наскачате тук.

# 2 022
Офф па ти голяма равносметка направи, Rf.
За 20 години на пътя нямам едно нарушение. Имам
2 катастрофи в които ме нацелиха,  такива самонадеяни мъже

# 2 023
  • София
Аз съм жена, казвам ти - мъж на кола повече 2000 куб. и 74 kw не трябва да се качва.
Скачай ми колкото искаш.

# 2 024
  • София
Жените са по- внимателни, но това макар и важно, е 1/10 от критериите. Според мен мъжете са много по- бързи в рефлекси, преценка на разстояния и ситуации.

Аз имам въпросче. Как реагирате на просещи деца? Не дали им давате пари, а просто реакцията. Няма първоначално да пиша подробности, за да чуя по- необременено мнение.

Общи условия

Активация на акаунт