?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 306
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 2 730
  • София
Както с всяка трагична любов - боли, боли, послеминава.
Но, трябва да отрежеш всички връзки, а ти май не искаш.

# 2 731
Режеш от раз, дори по- добре изкореняваш всичко имащо връзка с този отровен тип.
Пренареждаш преоритетите си- дете, евентуално ако нещо можеш да спасиш от брака и се вземаш в ръце - бъдещето е пред теб и не си струва да го губиш, заради някого за когото не си цялата вселена. Дай си време , страстите ще се успокоят и ще си наясно от каква връзка имаш нужда за себе си в бъдеще. Късмет 🍀

# 2 732
Ами ти не влезе с въпроса как да се разделя, а какво да правя. Излезе така, сякаш се чудиш дали да си оставиш детето.

# 2 733
Не ,не детето си няма никога да оставя!Това е причината именно за раздялата ,че му казах че няма как да се случи това,колко пъти говорих за вариант да я гледаме при нас отказва,заявява че чуждо дете няммада гледа,по добре да бъде сам,аз сама съм си виновна ,че задълбочих нещата до там че да не мога сега да се откъсна и да приема истината,посещавам и психотерапевт,правя каквото мога ,но на моменти наистина всякаш не мога да приема истината и отхвърлянето

# 2 734
А отвращението и обидата от този не ти ли действат на чувствата?  Не разбирам как може да си влюбена в подобен индивид.

# 2 735
Погледни истината в очите. Струва ли си тоя мишкар? Заслужава ли емоциите и любовта, която му  даваш. Задай си и въпросът " Ти какво получаваш ? "
Мъж, да иска да отдели едно дете от майка му е пълен незрял инфантил, от когото няма какво да очакваш.

# 2 736
  • при късмета
Не ,не детето си няма никога да оставя!Това е причината именно за раздялата ,че му казах че няма как да се случи това,колко пъти говорих за вариант да я гледаме при нас отказва,заявява че чуждо дете няммада гледа,по добре да бъде сам,аз сама съм си виновна ,че задълбочих нещата до там че да не мога сега да се откъсна и да приема истината,посещавам и психотерапевт,правя каквото мога ,но на моменти наистина всякаш не мога да приема истината и отхвърлянето
Бооооже, на мен при такова положение нямаше да ми трябва психолог, а само една по-дебела гьостерица. И сам щеше да ми избил от главата всякакви положителни чувства към него

# 2 737
Каква  раздяла ще преодолява? С любовника ли? Вижте ся, човекът има пълното право да поставя условия, да я не ще с дете и т.н. Въпросът е тя как се поставя в ситуацията. И колко пъти да кажа, че паралелните връзки са за хора, които искат да си запазят семействата.

# 2 738
Разбира се че има правото,но в началото нещата стояха по друг начин ,той знае цялата истина ,в един момент взе да поставя условия,за детето,за работата (лекар съм),той също ,но с по малко работно време от моето и така ...,просто наистина незнам как позволих цялата тая каша и сега вече опитвайки се да изляза ,всякаш още повече се оплитам

# 2 739
Не виждам по какъв друг начин са стояли нещата само за единия. Той, за да остане с впечатление, че ще намалиш работата и ще си оставиш детето - ти си му дала знак за това. И то неведнъж. Достатъчно често съм изпадала и съм виждала други да изпадат в ситуация - всеки си подразбира нещо и в един момент като го изговорят право кумв в очи, и се оказва нещо друго.

# 2 740
Интелигентни хора ...  не си ли даваш сметка , че това не е било връзка , а единствено задоволяване на физиологични нужди. Емоция само ти си влагала, надеждите също са били само в твоята глава, за него - лесно и достъпно удоволствие , а детето просто е много лесен мотив да се измъкне от променящата се ситуация .

# 2 741
# 2 742
  • София
Не е длъжен да ти иска детето, той явно и теб не иска чак толкова вече ( подчертавам вече, понеже от там идва промяната в условията) .
Сигурно сте колеги, не иска да стават панаири и се чуди как да те отхвърли, че ти да решиш, че ти си го отхвърлила.

# 2 743
Това, че е лекар дооформи цялостната картинка...Ако работите заедно  ще ти е по- лесно ако  си смениш работата, но това не винаги е възможно, впредвид специализации и т.н. В ужасно положение си, съчувствам ти искрено. Намери решение как да излезеш от тоя батак.

# 2 744
  • София

А чуждестранна студентка ли си била? И защо реши да учиш тук медицина?

Общи условия

Активация на акаунт