?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 224
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 2 835
Мога да ти кажа какво обикновено мислят мъжете: "Децата ще са ми винаги деца!" и дотам Simple Smile
Имам много примери около мен, в които след раздялата с жената, мъжа се разделя и с детето. То пита за татко си, а той не желае да му отдели време. Не мисля, че някое от двете твърдения е правило. Чувала съм, че ако мъжа уважава жената се грижи и за детето.

# 2 836
Ефи, а ако съпругът ги усети, тръпката вече ще е на макс. Joy Даже нарочно могат да му подскажат нещо, че да почне да се вълнува и да стане малко по-разнообразно ежедневието. Wink

# 2 837
Да бе, тва закоравял, да не кажа стар ерген свикнал да купонясва, ще се обзаведе на готово с жена и дете, и ще се вкара в целия филм покрай тях. Малко на фантастика ми прилича тва, ама нищо де, те розовите очила падат бързо.

# 2 838
  • ...на безопасно
Да бе, тва закоравял, да не кажа стар ерген свикнал да купонясва, ще се обзаведе на готово с жена и дете, и ще се вкара в целия филм покрай тях. Малко на фантастика ми прилича тва, ама нищо де, те розовите очила падат бързо.
Абе, има тука един бивш стар ерген. Седи точно срещу мен ...
Обзаведе се на готово с жена и дете преди ....години.
Стават чудеса със старите ергени понякога.

# 2 839
Абе, има тука един бивш стар ерген. Седи точно срещу мен ...
Обзаведе се на готово с жена и дете преди ....години.
Стават чудеса със старите ергени понякога.
И у нас имам един такъв от три-четири години. Личи си, че му е напрежение да отглежда и възпитава дете, но явно му харесва.

# 2 840
  • Варна
Поради липса на алтернатива го правят. Вие се самозаблуждавайте.

# 2 841
Всяка една връзка е поради липса на алтернатива, в известен смисъл. Ако един Джейсън Момоа вземе да предлага на сгодени девойки, опасявам се, че около 100% от тях ще поотложат брака си.😂

Поради липса на алтернатива го правят. Вие се самозаблуждавайте.
Каква всъщност алтернатива имаш предвид? Стари бездетни моми?

# 2 842
Един ден си говорих с колега (ерген без деца) по този въпрос, доколко се явяват усложнение децата в такава ситуация и че не всеки би ги искал. Той каза: "Това не е човешко. Децата са най-голямото богатство."
Е, ясно е, че не всички са такива ентусиасти, но се намират тук - там. Grinning

# 2 843
Децата са най-голямото богатство според ерген без деца?
Щом казва(ш).

# 2 844
В 21 век още ли си говорим за стари моми и ергени?!
Хората са толкова свободни в избора си – на сексуалност, мобилност, образование, работа,  типове връзки, че въобще не седи въпроса дали да имат или не деца (свои / чужди), на каква възраст, а защо да ги имат.
Вече смисълът на живота не се върти покрай пещерняшкия инстинкт да оставиш поколение, сакън да не се затрие гена ти "невероятен". С това презадоволено материалистично общество все повече хора ги мързи да се грижат за други хора, а децата са си отговорност и 24/7 грижа.

# 2 845
Децата са най-голямото богатство според ерген без деца?
Щом казва(ш).
Че кой преди да се ожени не е бил ерген? 🙄

# 2 846
Аз Joy
Той що не е женен?

# 2 847
Направо в раната ми сте, че син имам над 40 ерген.  Как се възприема такъв ми е странно ,за мен е нормален, ама съм пристрастна.

# 2 848
Нарциса, за теб е "омъжи".
На въпроса ти - не знам. Flushed Мисля е неудобно да питам...

# 2 849
Буквалистка Grinning
Писала съм по въпроса. Няма да се повтарям какво мисля за горкичките неженени ергени над 35-40.

Общи условия

Активация на акаунт