?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 160
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 3 000
Това, което описваш, Вики, го е имало винаги. Топлата вода не е открита днес. И винаги е имало хора, които го осъзнават. Разликата между тогава и днес е, че днес хората (основно жените) могат да си позволят да се разведат. И преди са можели, но рядко и трудно.

# 3 001
Аз продължавам да твърдя, че жените не сме претенциозни. Просто се опитваме да сме благоразумни.
Е, за бъзик в мамата сме с претенции и гледаме сеир после.

# 3 002
Аз пък не знам защо се възприема като "претенции" да искаш и очакваш от партньора ти някакви нормални неща Rolling Eyes

# 3 003
Защото тези нормални очаквания някои не ги покриват.

# 3 004
Леле, колко сложно живеят някои.
Уморявам се само като си помисля за списъците с прилагателни, които евентуално биха се въртяли в нечия глава.
Нещата са прости – или ти е добре с един човек, или не.

# 3 005
Такива сложни аритметики никога не съм правила. Точно, или ти е добре с някой, или не.

# 3 006
Съгласна съм, ама като замрънкат защо не им пускат жените, и нещо конкретно трябва да им се обясни. Не, че поемат...

# 3 007
Абе, не пускат. Има си жени за всичко. Както и мъже.
Сега, личният критерий е вече персонален. Аз харесвам умни леко цинични мъже. Буквалисти и грубияни не виреят при мен. Да мога да си говоря с него. Мен ко ме греят плочки и портфейл, ако ми е пълен бастун в общуването.
Друга ша го глътне кат топъл хляб такъв с плочките и портфейла. Ето, ларж съм. Ще има за всички.

# 3 008
Аз избягвам мъже с дебели портфейли и така ги оставям за други жени - благородна съм Simple Smile

# 3 009
Аз избягвам мъже с дебели портфейли и така ги оставям за други жени - благородна съм Simple Smile
И аз така, предпочитам тези с тънките кутийки само за кредитни карти 😁

# 3 010
  • София
Аз пък предпочитам плочки пред дебелия портфейл Satisfied Всякакви комбинации желания има... ама трябва все пак да имаш нещо за комбиниране Joy

# 3 011
  • Далечният изток
На тия години мъже с плочки хич не ме блазнят... С пари да.

# 3 012
Защото тези нормални очаквания някои не ги покриват.

Ами да си занижат критериити тогава, а?
Без една стотинка в джоба, комплексирани и озлобени, ама Мис Свят да им е гадже. Е няма как да стане. И аз не съм с принц, щото не съм принцеса.

# 3 013
  • София
Така, де, няма много мераклии за тези индивиди, да не кажа хич.

# 3 014
  • Далечният изток
Тя и тоталната липса на критерии, както и на самочувствие (като при теб) до нищо добро не води.

Общи условия

Активация на акаунт