?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 166
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 2 985
Абе аз правилно ли разбирам, че жената е длъжна да прави всичко, а мъжът - само да ù тури халката, да спи с нея без предпазни средства и после да ходи на работа? И тогава ще стане романтично като преди 40-50 години?
Леле, ма аз съм била много проста! Все си мислех, че днешната жена не ще от сегашните мъже, защото мъжете само ходят на работа и искат да спят с жени без предпазни средства и без халка и ангажимент.

Тоест ти липсва потенциал за разбиране на написаното.
Връщаш се след дълга ваканция май 🌹

# 2 986
# 2 987
  • Столичанин ама не в повече :D
Е, ако са два пъти, какво? Smiley
Тоест искаш да ми кажеш, че 95% тук са омъжени веднъж и неразведени след това така ли? Wink
Ами нали брачната клетва, завършва с докато смъртта ви раздели, или то целта да е да има сватба, за да има булчинска рокля, мятане на букет и т.н., па, че след това ще има развод е без значение.
Абе аз правилно ли разбирам, че жената е длъжна да прави всичко, а мъжът - само да ù тури халката, да спи с нея без предпазни средства и после да ходи на работа? И тогава ще стане романтично като преди 40-50 години?
Леле, ма аз съм била много проста! Все си мислех, че днешната жена не ще от сегашните мъже, защото мъжете само ходят на работа и искат да спят с жени без предпазни средства и без халка и ангажимент.

Тоест ти липсва потенциал за разбиране на написаното.
Връщаш се след дълга ваканция май 🌹
Че кой е казал такова нещо, нали ти беше написала, че "мъжа не трябва да е нисък, не трябва да е дебел, не трябва да е тъп, не трябва да е грозен, не трябва да е болен, не трябва да е мързелив, не трябва да е безработен, не трябва да е живеещ с майка си, не трябва да е женомразец", аз не се сещам някъде да съм писал какво жената е длъжна или не е, защото жената не е длъжна нищо, но и мъжът също не е длъжен нищо, и после заключението няма свестни мъже. Sunglasses

# 2 988
  • София
Не, не е написала това Laughing

# 2 989
Мне точно това е написала, ако искаш се върни назад и прочети, и после лъвица и обясни, че това били само "базови" изисквания и да не се притеснявала не била причината в нея, че не може да намери и един свестен мъж, и изискванията и били напълно нормални, дообре. Smile
Всъщност и много мъже разсъждават по тоя начин, и после и те не можели да намерят и една свестна жена. Sunglasses

# 2 990
Това със лова на хора по улицата го помня. Беше за кратко време, може би месеци или година и беше въведено от един от съветските генерални секретари - Юрий Андропов, който преди да застане начело на държавата е бил шеф на КГБ. За щастие умря скоропостижно, иначе кой знае какви времена ни чакаха. Мисля, че това беше последният генсек преди Горбачов. Прякорът му беше Юрий Долгоруки.
Като цяло изневерите по социализЪма процъфтяваха, защото тогава политиката беше да се намери работа за всеки. Например, ако не си приет в Университет, можеш да кандидатстваш на другата година само, ако представиш документ за 8 месеца непрекъснат трудов стаж. Вследствие на това се създаваха работни места, като се назначаваха по няколко човека за работа, която можеше да бъде свършена от един. Хората, с някои изключения, седяха по службите си, но нямаха достатъчно работа, зада уплътнят времето си и любовните истории между колеги процъфтяваха. Не бяха чак такава рядкост и разводите. Например, от всичките ни роднини, само майка ми и баща ми бяха неразведени.

# 2 991
  • София
Аз мислех, че идеята на брака е, двама човека, които се обичат и разбират да живеят щастливо, а то било просто да не се разведеш, независимо от цената Relieved А, и явно роклята и букета си заслужават всичко последвало Joy

# 2 992
Аз си спомням, че преди два месеца гледайки статистики тук в бг, попаднах на мъж и жена, които се оженили и развели пет пъти един за друг, е това ако не е доказателство за огромна любов. Heart Eyes

# 2 993
По-скоро за психично разстройство.
Между другото имам приятел, който неговите родители са се развеждали веднъж, след тва пак се женят, и на дърти години са заедно. Ама повече от 2 пъти вече нещата отиват на шизо.

# 2 994
  • София
Аз си спомням, че преди два месеца гледайки статистики тук в бг, попаднах на мъж и жена, които се оженили и развели пет пъти един за друг, е това ако не е доказателство за огромна любов. Heart Eyes
Имаш претенции каква да е хорската любов ли? Че не влиза в твоето определение?

# 2 995
О не, просто ме е впечатлило, затова го споменах нищо повече. Innocent
Иначе, колкото различни хора толкова и различна хорска любов. Yum

# 2 996
Аз познавам няколко семейства, които са се развели и после пак са се оженили. Като цяло, двама души се обединяват, когато им дойдат проблеми до главата, които не могат да разрешат сами. Тогава или се разделят или застават твърдо един до друг. Нищо не сплотява повече от това да преодолееш заедно някакво изпитание.

# 2 997
Едва ли. Много семейства се разпадат около бременност / раждане на дете, отглеждане на дете с проблеми, смяна на местоживеене, гледане на болен близък. Не ги обединява значи.

# 2 998
Поантата май беше, че като не ги обединява това, то въобще не е било грешка да се разделят.

# 2 999
Глупости.
Жените сме и претенциозни.
Аз на времето исках мъж, който да има собствено мнение и да не се влияе от чуждото.
Въобще не съобразих че това желание може да ми доведе малко общуващ и инатлив господин.
В момента живея с такъв, който знае какво иска и не му пука за чуждото мнение. Включително и моето. Слава богу -не  говорим за истински големите решения, където ги обсъждаме двамата.
И да, търпя ината му, защото благодарение на психотерапевта ми осъзнах, че с друг типаж няма да има привличане.
А иначе лошото на нашето време - има огромна база за сравнение и повечето жени/мъже искат ъпгрейд на половинката, въпреки че първоначално са се избрали по любов и по базови изисквания.
Както аз исках ММ да ме слуша, ама само мен. Еми - аз се осъзнах че такъв мъж няма да ми е интересен с професионална помощ, ама другите?
После второ - винаги има някой по-добър. Да, ама това е само на първо четене. В последствие се оказва, че не е толкова добър, но е късно да се върнем при предишната половинка.
Трето - трудно е да ядеш всеки ден палачинки за закуска, като знаеш че има къде по-интересни и лесно достъпни закуски... 😉
Ето това е разликата между преди и сега.
Затова има разводи.

Общи условия

Активация на акаунт