?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 139
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 3 045
За теб.
В много случаи е събиране на кандидат клончета.

# 3 046
  • София
Кой каквото е видал - това разбира Wink

# 3 047
Има жени, които носят флирта в себе си.Дори го правят несъзнателно, феерично, с поглед, дори преминавайки до някой, без да влагат нищо особено.

# 3 048
Има жени, които носят флирта в себе си.Дори го правят несъзнателно, феерично, с поглед, дори преминавайки до някой, без да влагат нищо особено.

Малена

https://www.imdb.com/title/tt0213847/

# 3 049
  • Варна
Споделям мнението на Горджи.

# 3 050
  • Столичанин ама не в повече :D
Не забравяйте факторът Какво ще кажат хората.
Както и ТърпИ! мама!

И да, големи претенции имат жените Joy . Да не е влачат на гърба си поредния мързел, дето не е научен на елементарни навици.

Гледате и сравнявате с разни "известни", които са известни с това, че са известни, и вдигат много шум, за да привлекат внимание.... Но те са шепа хора. Повечето жени не са в тази категория.
И понеже мъжете не искат да се грижат за жените, жените се грижат самИ за себе си, без да им се налага да влачат и едно глезанче на гръб.
И какво общо има претенцията "Да не влачат на гърба си поредния мързел, дето не е научен на елементарни навици" с претенциите цитирам дословно "мъжа не трябва да е нисък, не трябва да е дебел, не трябва да е тъп, не трябва да е грозен, не трябва да е болен, не трябва да е мързелив, не трябва да е безработен, не трябва да е живеещ с майка си, не трябва да е женомразец"? И всъщност какво точно означава "мързел, дето не е научен на елементарни навици"?
Критериите за успешно отгледано поколение са доста по-високи. Изискванията са понякога непосилни: да е яде само домашно приготвена храна, да учи от бебе ментална аритметика и по възможност да му се говори на 2-3 езика, поне по няколко часа на седмица да му се отделя специално внимание, да ходи на плуване, футбол, гимнастика,  да не го оставяш само до 12 и да не му казваш какъв пол, то само да си го избере. Пък и като  прибавим мъж, който всеки момент може да му писне да е баща и да дава едва 200лв издръжка, една жена трудно се навива на цялото това нещо, на което трябва да ходи и на работа, и да изглежда добре, и да е усмихната и приветлива.
Тея критерии ми се струват доста доста хиперболизирани, всмисъл децата на обикновените хора едва ли го правят. А относно това дето на мъжа всеки момент можело да му писне да бъде баща, дали ако на жените претенциите им бяха не онези гореизброените, а просто дали мъжа става за съпруг и баща, щеше да има толкова раздели, и дали всъщност това не е основна причина за разделите инициирани от жени, защото мъжете обикновено се разделят ако срещнат някоя според тях по-качествена жена за сериозна връзка, докато жените обикновено се разделят, ако в съвместния живот нещата са станали нетърпими, а това дали не се е случило именно защото не са гледали дали мъжа става за сериозна връзка и баща, а дали отговаря на по-гореописаните претенции? Спомням си за един случай отдавна с един познат (не го познавам добре имаме общ приятел), та познавам и жена му, невзрачно и незапомнящо се момиче, веднъж в един магазин бях с общия ни приятел и ни приближи някаква уникална красавица и пита какво ставало с въпросния човек, приятеля ми като и каза, че се е оженил и тя вика, е жалко че не ме избра, и тогава изобщо не можех да разбера как изобщо ще му хрумне да избере онази жена пред тази, но от сегашна гледна точка заключавам, че явно е избрал тази, която става за съпруга и майка.
Здравейте. Семейните от вас, позволявате ли си да флиртувате с други хора? Не с цел изневяра, а ей така за малко тръпка. При мен има един мъж, също семеен, с който отвреме навреме имаме някакви деликатни закачки. И преди да кажете, че съм нещастна жена и трябва да се разведа, да кажа че се разбирам много добре с мъжа си, обичаме се, просто флиртът ми доставя малко цвят в ежедневието и ми напомня за времето ми на необвързана.
Е щом си щастлива за кво са ти тея тръпки и защо всъщност имаш нужда да си напомняш за времето ти на необвързана, който иска да флиртува да си стои сингъл, който е във връзка да флиртува само с човека до себе си. Иначе то и някоя целувка по бузата, или някое небрежно погалване по бедрото или леко плесване по четирибуквието също са невинни. Innocent

# 3 051
Самият живот е флирт. Начин на общуване, закачка, забава.
Не ги разграничавам по пол – значи аз съм вечната флиртаджийка.

# 3 052
Само ако и двамата смятат в невинноста на флирта, ама единия може да си мисли, че прави само нещичко невинно, докато другия да го възприема по съвсем различен начин, и тогава невинноста изчезва.

# 3 053
Обаче аз не изпитвам нужда просто да флиртувам с някого, а конкретно този мъж ме предразполага за флирт. Става ми приятно като го видя, малко като ученичка ставам. Като малко бягство от рутината, свързана с децата, работата и битовизмите.

# 3 054
Това малко намирисва на прескачане на оградата на флирта.

# 3 055
Здравейте. Семейните от вас, позволявате ли си да флиртувате с други хора? Не с цел изневяра, а ей така за малко тръпка. При мен има един мъж, също семеен, с който отвреме навреме имаме някакви деликатни закачки. И преди да кажете, че съм нещастна жена и трябва да се разведа, да кажа че се разбирам много добре с мъжа си, обичаме се, просто флиртът ми доставя малко цвят в ежедневието и ми напомня за времето ми на необвързана.

Щом това нещо, за което се пита, човек не се чувства спокоен да го постави на въпрос с екранното си име, значи тези "деликатни закачки" с този специален и вълнуващ човек не са точно безобидни. Това не е флирт, това е типично хлъзгаво положение на работното място.

# 3 056
Само, когато съм убедена в непреднамереността и интелектуалтия багаж на флиртуващия мога да отговоря на закачка за разведряване на обстановката. Иначе такива уж свалки от типа - ох, само да ми паднеш или айде да те водя на кафе с катинар, и когато съм била сингъл ми бяха също толкова неловки и неприятни. Нито обичам да давам напразни надежди на някой мераклия, нито повод за одумване от страна на странични наблюдатели.
Ей тъй веднъж силно засегнах някакъв пишман сваляч на работа, та после се оплаквал на колежките, че съм го изкарала прост. Ми като не умееш да се сваляш, че и помощ търсиш, къде си тръгнал да се закачаш с какичките? Heart Eyes

# 3 057
И какво като разбере мъжа ѝ. Или аз разбера, че мъжът ми флиртува?! Ми той е атрактивен мъж с невероятно чувство за хумор, нормално е да го харесват. Да се самоубия ли? И при мен важи. Той да с еспомине ли, че мъжете ме харесват.

# 3 058
Да ама от флирт до флирт има разлика нали? Освен това има различни хора, някои по-ревниви други не чак толкова. А авторката, щом е анонимна осъзнава, че тоя флирт или не е чак толкова невинно нещо или пък дори и да е, мъжа и не би го разбрал по този начин.

# 3 059
Има разлика между това мъжете да те харесват и да флиртуваш целенасочено с някого, защото имаш нужда от тръпка, която не изпитваш с твоя мъж. Последното няма нищо общо нито с приятно-лежерното поведение на жена, която се радва на живота, нито с високия морал, който се привижда на старите девственици.

Общи условия

Активация на акаунт