?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 337 174
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 3 060
Да, има разлика между отчаяност и маниер на живот. Simple Smile

# 3 061
Тука рязко от "флирт с други мъже" стана "флирт с един определен мъж".

# 3 062
Да, има разлика между отчаяност и маниер на живот. Simple Smile
Горе-долу това имах пред вид. Франсетата му казват joie de vivre

# 3 063
Следват "кандърдисване", "назландисване" и чак тогава стигаме до "мандърсане".
И после - 5 години кога минаха. Ох мъжо болна съм.

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 20:45 от Абуто

# 3 064
  • София
Всъщност желанието да бъдеш харесван от други означава, че дори и на подсъзнателно ниво не се чувстваш харесван от партньора си. Не се чувстваш уверен и затова търсиш оценката навън. От личен опит Simple Smile

При мен не е така. Доста съм уверена, и точно затова ми е приятно да получавам внимание - знам, че има за какво и ми харесва да гледам ефекта.

Иначе сега като съм обвързана, определено не прекрачвам граници във флиртуването, с които преди си играех доста свободно. Не ми се струва ок спрямо половинката. Иначе много пъти съм флиртувала без да влагам нищо към човека отсреща, но също така рязко съм поставяла границата, когато съм видя, че той настъпва за повече.

А границите всеки трябва да си ги определи според своето чувство и съобразено с партньора. Много хора си мислят, че флиртуват, а всъщност нищо не правят и никой не разбира. Други пък си мислят, че нищо не правят, а направо си постилят чаршафите.

# 3 065
Не мога да сложа равенство между флирт и свалка..
Нищо общо нямат, но често се бъркат според възприятията на хората
И анонимната вероятно..

# 3 066
Аз си признавам, че съм дърво в това отношение. Малко буквалист си падам във всичко и предпочитам някой ако има нещо към мен да стреля директно. Такова чесане на езици ми е загубивреме само. "Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?" флирт или свалка е? Само един мъж около мен доста флиртува (или е аз не знам коя точно дума да упогребя със всички жени). Просто си му идва отвътре. Обаче пък една жена флиртаджийка си имаме в колектива, която такъв номер му спретна уж невинен, че след това се наложи и двамата да се обясняват на жена му. За мен би било голямо неудобство, ама нито на нея й пука, нито той е спрял да се закача. А той буквално се закача. Идва, изненадва те в гръб, хваща те за шията, стряска те, боц, муш, ах, ох че ме стресна..Joy На мен ми е по-скоро смешно, отколкото нещо друго. Ама съпругата му ако го хване в крачка, което напоследък никак не е изключено, не знам каква веселба ще падне за всички.

# 3 067
Ха, кака Нарциса май ще излезе права (отново).
Това, на което вие му казвате флирт, ми се чини, че аз му казвам пикантна комуникация, и не влагам личен подтекст. Флирт за мене е вече с личен подтекст, целенасочен нишан, че вратата е готова за отваряне, ако почукаш. А свалката вече е почукването.

# 3 068
Става ми приятно като го видя, малко като ученичка ставам. Като малко бягство от рутината, свързана с децата, работата и битовизмите.
Ми хубу, какъв е проблема? Морална дилема, набиране на клуб по интереси, писане на стихотворение, търсене на насърчение за развитие на връзката? Едва ли смяташ, че никоя друга жена не е изпадала в подобна ситуация и е нещо чудо невиждано да си смигнете с някой дето не ти е съпруг?

# 3 069
  • France
Аз правя разлика между флиртуване и свалка.

# 3 070
  • София
Следват "кандърдисване", "назландисване" и чак тогава стигаме до "мандърсане".
И после - 5 години кога минаха. Ох мъжо болна съм.
Ашладисване е думата, простете за корекцията.

Аз правя разлика между флиртуване и свалка.
Аз също, винаги.

# 3 071
  • София
Финансовите възможности са по-добри, но критериите са по-високи Wink

Критериите са по-високи, но изборът си е все толкова лимитиран /даже става по-лимитиран - светът като цяло се топи, повече държави са в демографска криза, отколкото държави са в демографски бум/. Резултат: една част от хората /явно не ти, прочетох, че си обвързана, което искрено ме радва, но да се върнем към принципния разговор/ си остават с високи критерии и ниски шансове някой да ги задоволи. Написах ниски от дипломатичност и като някаква заигравка с високи, но в главата си използвах друга думичка.

Вярно, светът е широк и варианти дебнат отвсякъде, но не е важно колко е широк света, а колко хора биха се навили да ни обърнат внимание /обобщена лична таргет група/, че и да се занимават с критериите ни и разбиранията ни за живота и партньора ни /истинската лична таргет група/. Ако отговорът е число, по-малко от 2, критериите следва да бъдат занижени или напълно премахнати, което би могло да доведе до прикоткване на някой от първата група, който е имал подобна ситуация и е видял, че нещата куцат зверски /и там сигурно има някой с по-малко от 2 варианта, защото надценяването на възможностите ни не е нещо, което е ограничено по пол/. Ако търсим успех, разбира се!

Но нещата са прости, защото тук става дума за логика, а логиката не борави с чувства и съответно няма нюанси, а точно детерминирани зависимости - броят на критериите зависи от броят на обожателите ти, както и от това доколко ти се създава семейство. По-ниското желание за успех в каузата позволява да повишиш броя критерии. По-ниският брой обожатели действа в обратната посока. Вероятно се сещате как стоят нещата с двете противоположни възможности на вече споменатите!

# 3 072
И какво като разбере мъжа ѝ. Или аз разбера, че мъжът ми флиртува?! Ми той е атрактивен мъж с невероятно чувство за хумор, нормално е да го харесват. Да се самоубия ли? И при мен важи. Той да с еспомине ли, че мъжете ме харесват.

Чували ли сте каква е разликата между пен*с и х*й? Същата разлика като между флирт и свалка. При едни първото е цяла магистратурска степен и като я завършиш, вземеш че се хванеш за шлифера на Господ и като се наредят едни опашки от мъже след теб... За плебеите е ясно - само дават прости и отчаяни иширети, въпреки че всичко с партньора им е наред.

Ако обичаш някой и го боготвориш, очите ти и ума ти ще са само в него. Мина ми на мен времето за тия тийн великански, изтънчени и кралски фансафари и маниери. Радвам се, че партньорът ми не е…цветарка, пардон - атрактивен и забавен, и не откъсва погледа си от мен. За другите мъже - пет пари не давам как ме приемат.

Ще е интересно да дадете пример как точно флиртувате ч (вие, които сте го усвоили до перфектност), понеже от толко недомлъвки не става хич ясно. За идните поколения го направете, дето се вика, да не отиде зян такъв талант.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 08:06 от Aerin

# 3 073
  • София
Странна птица, визирах критериите за отглеждане на дете, че са по-високи. Повечето хора не искат да си гледат децата "кат сиганета".

Иначе съм съгласна, че критериите за партньор трябва да са според възможностите. Иначе следва или понижаване на критериите, или повишаване на възможностите.

# 3 074
  • волно калдъръмче
Може ли да оставим настрана статистическите анализи и да се върнем на флирта и ползите от него?

Общи условия

Активация на акаунт