Звездни компромати - Януари'22

• 345 160
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 2 700
Другарката в левия ъгъл😅🤭Тази с жилетчЕто🤪🤪🤪

# 2 701
Пфффффф, добре че отиде Козилата, тя нали търсеше некви маркови дрехи за там😅😅🤭

# 2 702
  • Пловдив
Я ми покажете снимка на Дамата с жилетката. Че не мога да я намеря.

# 2 703
  • I want it all and I want it now.
Редакция.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 19:18 от Syn

# 2 704
Ако не са и натъпкани джобовете кой знае с какво, може и по-добре да и стои.

# 2 705
  • Пловдив
И външната министърка е избила рибата с облекло на официална среща. От днес с външния министър на РСМ.
https://m.dir.bg/dnes/gallery/premierat-petkov-posreshtna-makedo … niya-v-sofiya#i11
Ето я жилетката😂
При мен се отваря Кирил Петков и македонеца.

# 2 706
Мацки, не се вижда жилетката от линка. Само снимка с Премиера, но там дама няма. Аз поне разцъках галерията и не видях жена с жилетка на нито една от снимките. Направете ни принт скрийн и дайде да видим, че изтървахме тренда.

# 2 707
  • I want it all and I want it now.
ще редактирам предната. Ето я 🤣

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 19:26 от Syn

# 2 708
  • софия
И външната министърка е избила рибата с облекло на официална среща. От днес с външния министър на РСМ.
https://m.dir.bg/dnes/gallery/premierat-petkov-posreshtna-makedo … niya-v-sofiya#i11
Ето я жилетката😂
При мен се отваря Кирил Петков и македонеца.
А муцката? Мен тя и "прическата" ме оставиха без думи.
Скрит текст:

# 2 709
  • Пловдив
Е... малко е поразвлечено сакото

# 2 710
Мен пък въобще не ме учудва какви мръсни игри стоят на заден план в Холивуд.  Това , което се случва в кухнята определя до голяма степен това, което виждаме отвън. Защо според вас всичките са на наркотици и хапчета. Не  е само славата дето ги съсипва, ами и хората, от които им зависи кариерата и ги контролират по един или друг начин.
И Лейди Гага каза, че на 18 е била изнасилена от някакъв продуцент и е забременяла и е направила аборт.

Също така смъртта на Уитни Хюстън и дъщеря й ми е много съмнителна. Уитни се удави във ваната на хотел, защото уж била взела свръхдоза. Ами ок, хубаво, тя злоупотребяваше с наркотици, Ама дъщеря й умря по същия начин няколко месеца по-късно, пак във вана Направо да се неначуди човек на тези "случайности'.

Тази жилетка е последен писък на модата. Heart Eyes Joy

# 2 711
Просто не знам как Адел има толкова фенове...

И аз това се учудвам, но хора и вкусове всякакви.

Аз лично прекарвам през деня поне 60 % от времето ми в кола. Слушам едно популярно радио. В момента, в който Адел започва да вие, моментално сменям на някоя друга станция, и след около 5 мин. си се връщам на любимата ми честота.
Не можах да се насиля да я харесам просто, нито като визия, нито като изпълнител.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 20:35 от lys

# 2 712
И аз не мога съвсем нищо да й харесам. А съм се опитвала поне за нещо да се хвана, ама не става.

# 2 713
Коментарът на известно лондонско радио по повод очаквания концерт на Адел през лятото беше, че не си представят какво друго можеш да правиш час-два освен да си светиш със запалка.

# 2 714
Мислех, че съм единствената, която сменя радиостанцията като запее Адел, но просто немога да понасям крещенето й. Хора, тя не пее, тя крещи и се дере с цяло гърло.

Галя от Каризма, някой се беше подсетил за нея днес
Скрит текст:
Скрит текст:

Започнах да гледам "Полицайте от края на града" и немога да повярвам как сме го пропуснали Кристиян Милатинов да бъде обсъден в тази тема
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт