Звездни компромати - Януари'22

• 345 158
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 2 715
Обсъждан е когато даваха сериала за пръв път, преди 2 3 години май беше.

# 2 716
С това киче прилича на югопевец в зората на попфолка.

# 2 717
Патрик Демпси с куче.
Скрит текст:
.

# 2 718
Малко съм зла, ама Галка на тия снимки е олицетворение на израза израза "Бела и деБела".

# 2 719
Засичала съм този Кристиян, сваляч е. Не е мой тип с тази коса и слаботелесен.  За него имаше слухове за връзка с Мария Игнатова, но дали не беш е само ПР. Доколкото съм чела темата, мога да го сравня с Крум Савов навремето като поведение.

# 2 720
"Бела и деБела", но поне е хубава и без корекции.
Според мен "Дебела" не е, просто нормална жена на тази възраст.

# 2 721
  • София
Аз не разбирам каква е идеята на снимките на Галка. Нито е на някое интересно място, нито изглежда добре - с прическа, дрехи... Представям си се как взимам селфи стика и по пижама се снимам из стаите вкъщи. Smile Sweat Smile

# 2 722
Да не забравяме, че Галка имаше сериозен проблем с наркотиците. Може би иска да покаже на света, че е здрава и че се чувства добре в кожата си, пък било то и не с манекенски размери.

# 2 723
  • София
Какво се случва в тази тема?
Къде ми е коментарът за Марая Кери и защо е изтрит? Аз сериозно се замислям за явно толериране на определен кръг от съфорумки, но да ми се замете абсолютно безобиден коментар... С каква цел? Ако искат да ме баннат, но да ми пише тоя умник, който ме е изтрил, защо го е направил. Ай сиктир бе.

# 2 724
  • София
И аз много се ядосвам като ми трият постове. Писала съм, писала... например за Джокович, без да споря, само с факти... Два пъти изчезваха цели страници. Само загубено време да се обяснявам из форумите. В такъв момент ми се отщява да стоя в темата.

# 2 725
Рядко хващам, обикновено като чета втори път нещо, след замитане се връщат постовете.Но съм на мнение ,че след докладване, като са много, може  и да не погледнат за какво  е.
Наистина голям страх от скандали, то толкова жени да удържиш си е зор ,ама се прекалява с триене. Няма страшно, няма да се оскубем поне.Или наплюем.

# 2 726
Да ,ама като напреднат в кариерата и решат че са готови сами.
И нашето момче Дениз, или Денис, не го бях чувала, но си отиде, без време,  а казват имал хубав глас и  възможности.Ама който вложил пари в него иска да си ги изкара ,че и отгоре и натиска ,ограничава ,не дава волни изпълнения по кръчми и за личен джоб.
Вързани са.Това е положението.Като сводници са.
Като ще се биеш ,трябва да си силен, не става като гладиатор на арена.Онези са оборудвани, не са с голи ръце като теб, пардон с един гол глас.
Вярно е това за Денис. Беше много красиво и талантливо момче. Всички казват, че продуцента му го е контролирал яко, взимал му е огромен процент, глобявал го е. Не е можел да се махне, защото ако напусне е трябвало да плати огромна неустойка, а той не е имал парите.
В Холивуд е същата работа. Само че не ги държат с пари, а с власт и секс експлоатация и наркотици.

# 2 727
Фенове на Ана де Армас съдят Universal Pictures за $5млн. Двамата наели филма Yesterday, тъй като тя участвала в трейлъра само, за да разберат накрая, че сцените с нея са изрязани.
Скрит текст:

# 2 728
Малко съм зла, ама Галка на тия снимки е олицетворение на израза израза "Бела и деБела".
"...слънце не видЕла." Simple Smile

# 2 729
"...слънце не видЕла." Simple Smile
аз не разбрах къде са публикувани снимките ѝ? Ако са в нейния профил, какво значение има? Ако са прекопирани снимките в медия от профилът ѝ - еми това е работа на т.нар.журналисти. Иначе Галя м8 харесва - нормална жена, за мен красива в лице. Това че е бяла едва ли е критерий за красота. Или съвсем се изчанчихме вече? Без изкуствен или естествен тен, жената не е красива?!

Общи условия

Активация на акаунт