Звездни компромати - Януари'22

• 345 164
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 2 685
  • Пловдив
Да де, но и тя е наясно с това, като им гледам снимките, едва ли се е омъжила за него заради черните му очи.

# 2 686
  • София
И външната министърка е избила рибата с облекло на официална среща. От днес с външния министър на РСМ.
https://m.dir.bg/dnes/gallery/premierat-petkov-posreshtna-makedo … niya-v-sofiya#i11

# 2 687
Пълен потрес!

# 2 688
Каква е тази жилетка? На пазар ли ще ходи?

# 2 689
Изобщо не намирам, че изглежда добре Радева с този тоалет.

# 2 690
  • София
Каква е тази жилетка?
😂Като технолог в завод от времето на соца е.

# 2 691
Дика самосезирайте се и пратете pr пратка към парламента.

# 2 692
Новата на Томи Мотола сигурно е някоя послушна, безгласна буква. Марая Кери има характер поне.  Много изпълнители се оплакват от Сони и по-конкретно от Томи Мотола, който описват като отвратителен и контролиращ.

Опра беше първа приятелка с Харви Уайнстийн.  Не видях да направи интервю с жертвите му, нито да заеме някаква позиция, както направи при Leaving Neverland. Защо е този двоен аршин. Ако искаш да се бориш срещу насилието в индустрията бъди обективен.

Скрит текст:

Една от момичетата от Pussycat Dolls Кая Джоунс също каза преди няколко години, че са били жертви на сексуално насилие от страна на продуценти и началници и също така, че дори са ги прнуждавали да спят с някои влиятелни личности. Тя напуска групата през 2005, защото не иска да участва в това.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-4987072/Kaya-Jones-deta … ll-sex-abuse.html

# 2 693
Новата на Томи Мотола сигурно е някоя послушна, безгласна буква.
Дали? Талия си е достатъчно известна и успешна певица.
Просто и нейното време мина. Предполагам някой бизнес си върти в момента.

Гугъл-нах я. Пее си жената.

# 2 694
Ами жива и здрава да е Талия. Дано всичко е наред.  Не вярвам Марая Кери да е избягала от хубаво през нощтта отивайки да плаче на рамото на М.ДЖ колко е уплашена и да си рискува кариерата. Не я харесвам особено, но според мен никой не бяга така от нещо хубаво. Можеше нормално да се разведе с него. Тя после и в интервюта каза, че я е държал под контрол изцяло.че я е заплашвал.

И други изпълнители са се оплаквали от Томи Мотола, как пък всички гоеорят едно и също.

# 2 695
Марая е страшно неприятна като човек, съдейки по това, което съм чела за нея.
Тони трябва да черпи, че се е отървал. Хаха (за него нищо не знам, може да не е читав, но предвид каква е Марая тука съм на негова страна)
И да идеш да плачеш на вратата на съдружника на мъжа ти като се разделите.... Не ми се вижда много ок. Или са си приятелчета с М. Дж.?

# 2 696
Да ,ама като напреднат в кариерата и решат че са готови сами.
И нашето момче Дениз, или Денис, не го бях чувала, но си отиде, без време,  а казват имал хубав глас и  възможности.Ама който вложил пари в него иска да си ги изкара ,че и отгоре и натиска ,ограничава ,не дава волни изпълнения по кръчми и за личен джоб.
Вързани са.Това е положението.Като сводници са.
Като ще се биеш ,трябва да си силен, не става като гладиатор на арена.Онези са оборудвани, не са с голи ръце като теб, пардон с един гол глас.

# 2 697
Аз съм огромна фенка на Марая Кери. Прочела съм автобиографичната и книга. Идея си нямате какво е преживяла и през какво е минала по време на брака си с Томи Мотола, който между другото е започнал да я следва от скоро в Инстаграм и да говори хубави неща за нея. Най-накрая се е осъзнал... Що се отнася до Марая, кариерата и след брака с Мотола продължи да бъде все толкова успешна още дълги години, та и до ден днешен. Класациите на списание ''Билборд" са показателни затова. Уникална жена и изключителна личност. Обичам я...

# 2 698
Аз не казвам, че кариерата на Марая е приключила, а че по времето на брака й с Томи Мотола беше пикът й. И че след развода й пресата започна да я плюе в следващите години много ожесточено. Както в БГ има поръчкови статии така и в Хиливуд. Човек с влиянието на Томи Мотола има лостовете да го направи.

Марая  Кери и М.ДЖ са били приятели, да. А и не мисля, че е странно да отиде при него за помощ, той е помагал на много хора. Има разлика между бизнес и чисто човешки отношения.

# 2 699
"Nothing's Gonna Change My Love For You" е много хубава песен,  не знаех кой я изпълнява.
 Може ли да се създават толкова красиви неща и толкова помия да стои зад тях.
И  за Талия не знаех, че е жена на Томи Мотола. Следвам я в Инстаграм. Изглежда много жизнерадостна. Все пак нейната кариера не може да се сравнява с тази на Марая Кери.
Не им завиждам хич на известните.

Общи условия

Активация на акаунт