Звездни компромати - Януари'22

• 345 144
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 2 745
Ох, и аз да се включа в оркестъра на духовата музика относно Адел. Не бих казала, че съм и фенка, но.....съдирах се от слушане на

.
На настроение ли ми е пасвала, не знам на какво, но ето сега се сетих и пак я пускам и надувам даже с огромно удоволствие.

Кание и гадже
Скрит текст:

Тази новата на Канието голяма кукувица. Вмъкнала се в стила и дрехите на Кардашиян, дали и другите неща ги прави като нея за да му е кеф.. Да си доволен от факта, че си ерзац.

# 2 746
  • София
Явно в артистичните среди няма никакъв проблем да се разхождаш като банков обирджия. А на места забраняват бурките.
Много се радвам на деца, които знаят Адел, а не знаят коя е Глория, Ивана и т.н Да, кахърна е, но децата не разбират текстовете! Все пак не всички на 7-10- 12г си превеждат!

И за да не е спам

Кои са на снимките тук?

# 2 747
Аз харесвам гласа на Адел. Много е талантлива. Любимата й песен ми е "Someone like you"

Проблемът е, че песните й ги слушам само като съм в някакво такова настроение. Според мен е добре да почне да прави и по жизнерадостна музика, за да не омръзва едно и също.
Освен това Адел трябва да внимава с маркетинга. Има много талантливи певци, които просто не са съумяли да се маркетират добре и кариерата им е тръгнала надолу. Много й станаха изцепките напоследък на Адел и хората са бесни.

# 2 748
Едната е испанската кралица Летисия. Другата май е свекърва и, но там гадая.

# 2 749
С една  и съща рокля.Голям реверанс от страна на Летисия.

# 2 750
Летисия сравнително често носи дрехи на София.

# 2 751
Дъщерята на президента Радев, не мога да се абстрахирам от веждите. Снимките са от ноември 2021
Скрит текст:

# 2 752
Дъщерята на президента Радев, не мога да се абстрахирам от веждите. Снимките са от ноември 2021
Скрит текст:

С тези разрошени веждаци - категорично не Sad
Иначе има много по-хубави снимки със загладени и не толкова удебелени вежди.

# 2 753
Той Кание избираше дрехите на Ким, така че и новата приятелка не вярвам да има много избор

# 2 754
Ами не искам да засягам момичето, ама ... снимките за секси ли трябва да минават??

# 2 755
На мен Радева ми харесва. Бунтарка. Нищо общо с дъщерите на Лиана и Анелия.

# 2 756
  • Варна
Хубава е щерката на Радев

# 2 757
Джулката обеснява защо не е кърмила 4:00 минута
https://m.youtube.com/watch?v=9FV1vJXgUrM

# 2 758
Когато я слушам Адел, винаги си представям едно такова типично английско време-мрачно, дъждовно и мъгливо. Харесвам я принципно, има нечовешки глас, но съм любител на слънцето.

# 2 759
  • София
Новият мъж на Джулияна Гани е потресаващ. Гледах някъде клип как се кълчи на чалга. Ужасно антипатичен.

Общи условия

Активация на акаунт