Звездни компромати - Януари'22

• 345 832
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 360
Ох тия посивели коси....толкова занемарен вид придават

# 361
Любимецът ми  - тая луда глава Тил Линдеман днес рожденик! Колкото и да е странно тая твърда музика страшно разтоварва. Здрав, по-здрав!
Скрит текст:

Радика, прости ми! Heart Eyes

# 362
На мен са ми много симпатични Нели и Сано. В Черешката също ми хареса участието им.
Дано преминат възможно най-леко през това препятствие и всичко с момчето да е наред.

# 363
  • София
Сигурно ли е, че е от 1996 тази снимка, да не е 2006? Видях от 1998 г. И нямаше такива татуировки по ръцете.

от един руски сайт я видях

# 364
  • In The Middle Of Nowhere
Ами не е според мен от тогава 😌

# 365
1996 Бекъм е бил известен само на майка си и баща си.
Снимката по-скоро е от 2016г

# 366
Проксима, и на мен ми е много на сърце! Не знаех, че е Козирог, всъщност нищо от личният му живот не знам като се замисля ахаха

Клипът на Deutschland е гениален, но и текста не отстъпва. Пускам с кеф! Няколко пъти Blush

# 367
1996 Бекъм е бил известен само на майка си и баща си.
Снимката по-скоро е от 2016г
Бекъм 1996 е бил на 21, може и от тогава да е.

# 368
Бекъм тогава не изглеждаше така.
Чекнете го в Гугъл. Някъде 1999 стана Спайс бой. Изрусеничък с лек перчем, криви зъбки...
Скрит текст:

# 369
Проксима, и на мен ми е много на сърце! Не знаех, че е Козирог, всъщност нищо от личният му живот не знам като се замисля ахаха

Клипът на Deutschland е гениален, но и текста не отстъпва. Пускам с кеф! Няколко пъти Blush

Не искам да досаждам с инфо, гугълни малко! Heart
Гений е в музика, клипове, и като всички такива е  чисто луд, но му отива. Щяха да я спират тая песен , твърде тенденциозна им дойде на все по-окрехкотяващите се немци, но който разбира езика и посланието се кефи максимално. Странното е, че е роден в Лайпциг, а малко на баварски ми бие говорът.  / Много ми спори на фона на Рамщайн да чистя, все едно някой друг го върши вместо мен/.
Благодаря ти, че  в случая сме на една вълна и разбираш за какво говорим!

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 21:37 от проксима

# 370
Бекъм през 1996 година с малко татуси и по боксерки
Скрит текст:

Снимката е от 2014г, рекламната кампания за новата линия бельо с неговото име за H&М.

# 371
Любимецът ми  - тая луда глава Тил Линдеман днес рожденик! Колкото и да е странно тая твърда музика страшно разтоварва. Здрав, по-здрав!
Скрит текст:

За мен това е най-най-великият видео клип, който съм виждала,
 дори не се сещам кой бих сложила на второ място ...

# 372
Аз съм фен, не ме разбирай погрешно. Simple Smile Просто се ограничавам до творчество му. Някак си никога не ме е вълнувал личният му живот.
Има доста хора, на които съм мега голям фен и имам точно нула интерес към живота им. И обратното. Странно е.

Обаче как чакам с нетърпение всяка песен на Рамщайн... Дори и на Линдеман (страничният проект). Както каза и ти, гений е, завършен артист, всеки мъничък детайл е изпипан до безумие Heart
Само любов за него/тях!

А за теб поздрав с едно по- лежерничко парче с голям бийт:
https://youtu.be/0YEZiDtnbdA

# 373
Ох тия посивели коси....толкова занемарен вид придават

Ако се боядиса, въобще няма да й личат 60-те години на Анди.
Не ги разбирам тези тенденции към естественост.

# 374
Аз съм фен, не ме разбирай погрешно. Simple Smile Просто се ограничавам до творчество му. Някак си никога не ме е вълнувал личният му живот.
Скрит текст:
Има доста хора, на които съм мега голям фен и имам точно нула интерес към живота им. И обратното. Странно е.

Обаче как чакам с нетърпение всяка песен на Рамщайн... Дори и на Линдеман (страничният проект). Както каза и ти, гений е, завършен артист, всеки мъничък детайл е изпипан до безумие Heart
Само любов за него/тях!

А за теб поздрав с едно по- лежерничко парче с голям бийт:
https://youtu.be/0YEZiDtnbdA
Благодаря за поздрава! Heart
Тил Линдеман според мен е един амбициозен козирог като повечето от зодията. Шампион по плуване, отличник още  в гимназията. Глупав човек не може да направи подобна кариера. На сцената всичко е скандал, а в личния живот спокоен тип.
Всеки следващ клип сякаш е все по-стойностен и си заслужава чакането!

Общи условия

Активация на акаунт