Звездни компромати - Януари'22

• 343 553
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 3 015
Така е за Сашето, но писането ми беше за друго. Той ги разбира геймърските неща, може да направи диалог с гостите на тази тема, а Наталито ще трябва само да чете написаното и да се усмихва.

# 3 016
Забелязала съм, че по Нова има две различни синоптички, Лора и мулатката, а в БТВ само Натали ли е?
Солидна заплата ще взима, щом е на  всички предавания.

Вярна ли е клюката, че са Влади Горанов?

# 3 017
  • Пловдив
Забелязала съм, че по Нова има две различни синоптички, Лора и мулатката, а в БТВ само Натали ли е?
Солидна заплата ще взима, щом е на  всички предавания.

Вярна ли е клюката, че са Влади Горанов?
нали и Станислава Цалова е там?

# 3 018
+ един едър господин.

# 3 019
  • Sofia
...и Боби Лазаров

# 3 020
А, извинявам се!
Всеки път хващам Наталито затова реших, че е само тя.

Боби, да, сутрин съм го виждала и него!

# 3 021
Станислава Цалова и Борислав Лазаров също четат прогнозата за времето в БТВ.

# 3 022
Боби Лазаров е топ, харесва ми много, Стаси също. Наталката просто не става!
В Нова са мега зле, Василковски е готин и то защото ходи наляво, надясно, навън, сред природата, дава и любопитни факти, а момичетата- ТЦ.
Но Наталито го бутат яко, а откак Кикимянко стана шеф, програмата е отврат. Двете каки също ги барна на обяд  топ време - еми толкова мазнене, че чак Гола конкурират.

# 3 023
Оо, горката Бриджит Фонда! Тя е... очите, носът..., почти нищо не е останало от някогашното й аз. Много я харесвах!
Явно нещо много страшно е преживяла. 😪

# 3 024
Гала по подмазване никой не може да я бие. Тя е топ подмазвачка. Винаги ме е удивлявал факта дококъде се простира това нещо.

# 3 025
Като водещи в геймърско предаване ми се струват по-подходящи
Кристина Верославова (въпреки заспалата й физиономия)
Скрит текст:
или пък Райна
Скрит текст:
но явно връзките на Натали са надделели и изобщо не е било планирано да има кастинг.

# 3 026
Натали Трифонова е пример за Барби, което успява в живота само, защото е Барби. Какво общо има с геймърството чалгоподобната Натали и кой умник смята, че хората, интересуващи се от геймърство ще седнат да гледат Натали Трифонова? Натали е ок да води някакво предаване по Планета. Ясно е и колко нагло парче е самата тя, за да се набута в нещо, което няма нищо общо с познанията и излъчването ѝ.

# 3 027
Тази Трифонова ме удивлява как с излъскания си вид изглежда такъв евтинджос. А прогнозата не я слушам изобщо, ако засека някоя от кукличките. Не казвам, че са некадърни, но има огромна разлика когато човека има научни познания и е професионалист в областта.

# 3 028
Перхидролена коса, десет пласта фон дьо тен и зъби от алиекспрес явно са достатъчно, за да си успешен и със самочувствие не само в миналия век в Бг, а и днес.
Аз май разбирам как е хрумнала гениалната идея Трифонова да е водещ на гейминг предаване. Някой е решил, че геймърите са някакви задръстеняци, които с кеф ще си пуснат да гледат Наталито ама не за друго, ами за да чикибойстват и така за рейтинг ще привлекат и геймърска маса. Само където пропускат, че масово геймърите не гледат телевизия, а в порнхъб има милиони Наталита.
Геймърите си имат общност, чат канали, платформа като twitch, така че който и да тръгне да прави геймърско предаване по телевизията ще е смехотворно. А пък да набутат Наталито в такова предаване, само защото нечия държанка от малка си мечтае да е "водеща" си е пародия отвсякъде.

# 3 029
  • Пловдив
Аз тъкмо щях да попитам кой геймър гледа телевизия. Щото домашните ми такива изобщо не ги вълнува телевизията.

Общи условия

Активация на акаунт