Звездни компромати - Януари'22

• 343 558
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 3 030
Тия предавания не са за гледане, а за да се изявява водещата.

# 3 031
  • София
Извинявайте, ама не решава Натали Трифонова дали да е водеща на подобно предаване. Някой друг го решава, предлага й - тя какво да направи - да откаже?! "Извинете, но нямам капацитет. Не съм достатъчно умна. Не съм подходяща за таргета."

Ама че сте странни и вие понякога...

# 3 032
Дано не гонят рейтинг!

# 3 033
Никога не бих гледала геймърско предаване с водещ Натали Трифонова. Явно госпожицата си има силна подкрепа от нечие мъжко рамо в БТВ.

# 3 034
Аз гледам единствено Времето по Нова, само заради Ники Василковски. Много лъчезарен, жалко че не е всяка вечер.

Ванеса Паради на шоуто на Шанел.
Скрит текст:

# 3 035
Вярно, че не решава Натали Трифонова, а мистериозният господин, който я бута с влиянието и парите си решава. Да откажеш нещо, за което нямаш капацитет не е странно, но по нашите ширини рядко се среща и затова сме на такова ниво.

# 3 036
Оо, горката Бриджит Фонда! Тя е... очите, носът..., почти нищо не е останало от някогашното й аз. Много я харесвах!
Явно нещо много страшно е преживяла. 😪

Бях чела за катастрофа след която решава да прекрати актьорската си кариера.

# 3 037
На вивакомската телевизия има такъв канал за геймъри(не му помня името), моите чат пат го гледат, когато някоя игра ги заинтересува. Няма водещ като водещ, ами само гласът му се чува, как обяснява или презентира игрите.

# 3 038
Ох, ще умра от смях с това геймърско предаване по Бтв и ролята на НаталитУ - тя като НиЛото ще чете аутокюто и ще чупи стойки ли? Никой не може да ме убеди, че това е пазарно решение. Хората, които цъкат игри са си в туич, дискорд, гледат стриймове, мачове и как пък някой от тях няма да седне да гледа човек, който не играе, но говори за гейминг Grinning

А, да откажеш нещо защото нямаш квалификация е най-адекватното решение. Те утре и хирург могат да й предложат да стане.

# 3 039
  • Пловдив
Ванеса Паради на шоуто на Шанел.
Скрит текст:

Ванеса Паради ми харесва със затворена уста. Ама като я отвори и ...

# 3 040
Само Наталито да не излезе някой запален геймър накрая, че ще се изложим пак глиганите в анцузи 😆
Щото и аз съм по пеньоар и ролки в нас, но иначе си геймвам от над 15 години, та даже и за БГ Мама имам време. Да не кажете, че не съм ви предупредила като ни изненада новата водеща😉
Много ме зарадва новата порция снимки на Тоцинка, но този неин навик да държи аудиторията под напрежение не ме кефи. Скоро ще поиска да й плащаме за снимките, бизнес нюхът й се активизира покрай Батинков фемили начинанията...

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 20:12 от Анонимен

# 3 041
Не се сдържах. Знам, че ще го оцените Grinning
Скрит текст:

# 3 042
Не се сдържах. Знам, че ще го оцените Grinning
Скрит текст:

Сега доста са се тунинговали, не изглеждат баш така Simple Smile

# 3 043
Koртни К.
Скрит текст:
Клои К.
Скрит текст:
Още снимки на Бриджит Фонда
Скрит текст:

# 3 044
Извинявайте, ама не решава Натали Трифонова дали да е водеща на подобно предаване. Някой друг го решава, предлага й - тя какво да направи - да откаже?! "Извинете, но нямам капацитет. Не съм достатъчно умна. Не съм подходяща за таргета."
Ама че сте странни и вие понякога...
Абе не знам за това, колко точно сме странни в това отношение, но знам за поне две предавания, които са наложени в ефир от техните водещи, които са "промотирани" от роднини и интимни партньори.
Чета всяка страница от темата и се учудвам колко много хейт се изля по отношение на Вихра и колко положителни коментари по стрината....  Само преди месец ѝ се подигравахме, че има семейна рецепта за ястие с авокадо (?) и че работила в собственият си ресторант без заплата (ти да видиш).
Та в това отношение, смятам, че нещо сме се променили? Или тук има няколко профила на Стрината?
Или аз съм в грешка.... Нали Ирина е Стрината?

Общи условия

Активация на акаунт