Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 165 714
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 150
Днес е почивен ден. Според мен утре ще теглят.

Значи утре чакаме доста неща да се теглят.

# 151
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Игрите на Милка с покупка занапред ще пропускам.....Срам ме е да си кажа в последната с колко бележки бях и нищо.

# 152
  • Б
Късметлии сте с наградите! Аз от всичко изиграно - нищо. Остава само удоволствието и насладата от игрите!

# 153
Игрите на Милка с покупка занапред ще пропускам.....Срам ме е да си кажа в последната с колко бележки бях и нищо.
А аз да не казвам колко вафли мото имам у нас, при положение, че много изядохме и доста раздадох, имам един пълен шкаф, ужас! Joy

# 154
  • София, Дружба 2
И аз повече в май мото, либрез  и милка няма да участвам. Малко ще ги бойкотирам. Sunglasses
Ооооо, забравих и София мел също, като за тях най-много бойкот от моя страна.

# 155
  • при късмета
Аз не се включих в нито една от четирите игри на Милка през декември, но за лаптопа ще се пробвам, че този на детето май ще се окаже за смяна, макар и не веднага. И в бисквитите сигурно ще се включа, защото ояде орео и тук и ги купувам така и така.
Не си помня наградите от миналата година ,не са много. Напоследък не се включвам в толкова много игри. Чакам само последното теглене на Куинс, че обзавеждаме нова вила и хладилника ще ми свърши чудесна работа

# 156
  • Сливен
Честита 2022г! Много здраве и още повече спечелени награди.

Имам нужда от помощ (възможно е въпросът ми да не е за тази тема). Нашите калпазановци навършват 10г този месец и искам да ги изненадам с торта М&
M's. Ще съм ви много благодарна ако някой помогне с инфо къде мога да намеря такива или ако някой има спечелени от някоя Стара игра прибрани  в някой шкаф и би се разделил с тях.

Благодаря предварително!

# 157
Много искам екшън камерата, но малко ме отчайвате с тези лоши отзиви Sad аз по принцип рядко печеля, а в некоректни игри...ех.

# 158
И аз се разписах с две бележки с бисквитите на милка, нооо както обикновено нямам късмет в техните игри….не мисля повече да се включвам в тази

# 159
  • Пловдив
Ще съм ви много благодарна ако някой помогне с инфо къде мога да намеря такива.
М&М's има в Метро. Редовно си взимам от кафевите пакети Flushed
За кога трябват? В неделя ще ходя да пазарувам там и мога да взема и да изпратя, ако нямате удобно.

# 160
И аз се включих в Милка днес, но "Опитай пак". Разочаровах се от това, че точките над 500, които имах се нулират, изписва, качете нови 500, за да участвате за ваучер. Загубиха ме, като участник, а и наградите не ми допадат особено.

# 161
  • Сливен
Благодаря, но търся фигурки на бонбонните 😊

# 162
Е как се нулират?

# 163

Ами ей така- ако имаш 5.50 то ти изписва дали печелиш или не. Ако не печелиш трябва наново да имаш нови минимум 5 лв. Не е като на Куинс да ти трупа точки и да вземаш участия и ако ти останат точки да ги включва към ново участие. Т.е. колкото по близо си до 5+ лв толкова по малко губиш!

# 164
Е аз сякаш друго четох в правилата, доста глупаво Sad

Общи условия

Активация на акаунт