Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 165 717
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 165
Милка направо ни се подиграват с тези награди. Излагат се просто. Липсват ми техните игри с над 5000-10000 награди. Не стига , че на ден ще дават 1-2 куфара и 2-3 ваучера ами и нулират точки. Аз останах с впечатлението , че примерно купиш бисквити за 6лв. и после ако купиш за 4лв пак ще можеш да участваш ако не си спечелил,  но не! Махат ти 600те точки и трябва отново поне 5лв. 🥱☹

# 166
Да, абсолютно с такова впечатление бях и аз

# 167
  • Под Слънцето
Фигурки на банбоните М и М съм виждала само на техни промо регали. Ето вчера в Добрич си спряхме за цигари в едно малко магазинче по пътя и там имаше регал. Даже исках да ми го продадат, но отказаха.

И аз съм назад с Милка-та. 2 кб за общо 6,87 и ми отиде сега надвишената стойност над 5 лв ли?
Утре ще купя пак на 2 кб и ще видим какво ще ми изпише.

# 168
  • Бургас
По Коледа наглеждах руски кулинарен форум. Имаха игра с изпълнение на дадена рецепта.
Наградите бяха на Бош-ел уреди,най-различни.
А в Бг ни залъгват с тенекиени кутии и рекламни материали.
Говоря общо за игрите в Бг.

# 169
Е аз сякаш друго четох в правилата, доста глупаво Sad
Прочети пак. Може и аз да не съм разбрала, но регнах една бележка за 5.50 и след като натиснах  наградата за която исках да пробвам ми изписа "опитай пак" и да вкарам нови мин. 5 лв. Май ще си остана само с тези. Не ми се харчат повече за Монделийз при условие, че при тях правилото е да не печеля. От всичките игри в които съм се включвала до сега имам само един пуф преди около 5 години и толкова. Няма да ги захранвам повече.

# 170
И аз се включих днес в Милка. Купих бисквити за 6,60 и не разбрах имам ли 1,60 или не? Но след като не влизам с парола, т.е. нямам профил, както при предишното събиране на точки, едва ли ми стоят парите. И аз приключвам с тях, заринах се с бисквити и шоколади, а те и един продуктов пакет не пуснаха.

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 20:00 от Dara888

# 171
За моментните награди се нулират точките, а за голямата награда се натрупват, ако има остатък след едно участие за нея, може би ще изписва съобщение като при мото, че сте участвали еди си колко пъти в тегленето за наградата.

Абе голяма обърквация са направили.

А днес все пак някой е теглил, ето и последният печеливш от Стела Артоа:

# 172
Завърших старата година с 2x50лв от Queens (аз и ММ) и започвам новата с проектор от Стела Blush

И една игра на Gliss с покупка и награди 149 чанти Obag - https://sk-promo.bg/

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 21:56 от Akroma

# 173
Аз съм най-прецакана от всички с Милка .Регнах бележка стигнах до избор на награда и реших да видя пак правилата.И хоп ме върна на първа страница без да участвам. При въвеждане отново изписва вече регистрирана бележка.Нищо здраве да е ….

# 174
  • София
Аз нещо се обърках с игрите на Милка. Колко са игрите в момента?

# 175
  • Русе
2..една национална и една само за Кауфланд 🍀

# 176
  • Бургас
И нещо не са наред игрите на Милка. Нито в старата обявиха печеливши, нито в новата има такива за деня и занулява сумата...

# 177
Много ме изкефиха постовете със спечелените ви награди през годината. Хайде новата година да донесе още по крупни награди, честни игри и много победители! Champagne

# 178
Имаме доста участия в Хайнекен (семейно) желаната награда беше колонка(на снимките изглежда добре), но днес видях колонката на живо (у една приятелка) 😲😲😲 започнах да стискам палци да ни се паднат бири. Много е малка и звука ми се стори слаб. Една съфорумка беше споделила разочарованието си напълно я разбирам. Дано не ни изтеглят за тях, поне бирата ще я пием🤞🤞🤞

# 179
Ако не бъркам, януари Хайнекен ще раздава само колонки. Аз заради колонката се включих именно, но като видях тук колко е пластмасова съм малко разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт