Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 165 720
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 180
Имаше игра/томбола при плащане с карта Еденред за поне 10 лв, мисля за декември месец. Изтрила съм си информацията и не намирам нищо в нета.

# 181
Ето тази намирам: https://promo.edenred.bg

# 182
Ако не бъркам, януари Хайнекен ще раздава само колонки. Аз заради колонката се включих именно, но като видях тук колко е пластмасова съм малко разочарована.

# 183
За много години и за много награди!
Чета ви от месец, имам само една награда - Омега хран.добавка от Ревита. В Инстаграм не ме теглят, слаба надежда имам за София мел и Престиж, в Милка бях с една рег.бележка и май там мина - замина тегленето и май да не чакам.
И друго - така и не открих вафли Мотто в магазините, че да купя и рег.бележка. В кои вериги ги продават? Аз ги харесвам тези вафли, но от години не съм ги забелязвала в маг.край мен.

# 184
Добро утро!Има ли активна игра в момента на дамски превръзки?

# 185
# 186
  • Под Слънцето
Камея, ти нали си от Варна?  И си може би я моя район. Мартини в Младост /пазарчето/ преди да завиеш за поликниника Санита. 3  фафли мото в комплект са 0.99 на 2 регала из магазина. Тя май свърши играта, де.

# 187
Има печеливши за хладилниците в Куинс

# 188
Ех, ни ваучер, ни хладилник.
На спечелилите - честито.

# 189
ужас..имах две участия за хладилник и нови три за ваучер ...затрупах се с със сокове и нищо за цялата игра от толкова много награди

# 190
ужас..имах две участия за хладилник и нови три за ваучер ...затрупах се с със сокове и нищо за цялата игра от толкова много награди
17 участия за хладилник и  по 2-3 за ваучер 😀 но поне сок нямаме  ,защото се пие яко вкъщи
ПС честито на спечелилите  Simple Smile

# 191
Тия сокове хич не са полезни направо ми е съвестно да ги давам на децата,както и другите боклуци от типа милка и на  нестле десертите ако не бяха игрите едва ли бих ги купувала ама като те хване манията няма отърване.

# 192
  • Елхово
И аз и сина ми сме с ваучер на Куинс, добре завърши играта Heart

# 193
Ура първа награда за 2022г ваучер от queens.

# 194
  • София
Не успях да спечеля ваучер от Куинс, но имах късмет в други игри през декември.

Общи условия

Активация на акаунт