Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 163 187
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
И аз получавам такива мейли на АБВ пощата и ми омръзна да ги трия.

# 2 221
  • Сливен
Да пуснат някоя игра,с покупка на тоалетна хартия. Grinning

# 2 222
След една седмица празно Била днес най-накрая ни пусна един крем Нивеа и от хубавата риба тон.

# 2 223
Оффтопик сме, но пощите в абв не са надеждни. Изтичат данни, лесно се разбиват. От ИТ колега знам, че трябва да се избягва сайта, джимейл или яху са по-добри алтернативи.

# 2 224
  • Sofia
Направете си Protonmail и да се приключва драмата със спама вече ...

# 2 225
Подарен
Ако някой от вас ще ходи в Била и иска код за прясно мляко Балкан 3%, да ми пише на лични. Кодът е валиден до края на деня.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 18:20 от Vesi2015

# 2 226

Има ли спечелил от тази "игра", че ги отследвах и тези, даже в стори нямаше печеливши 😂

# 2 227
Горение трета поредна седмица избират за победител пица с квас. Един път ок, втори път ок, но трети път пица с такова тесто ми се струва малко тъпо.

# 2 228

Има ли спечелил от тази "игра", че ги отследвах и тези, даже в стори нямаше печеливши 😂
Беше някое от момичетата, с които се следваме, но не помня с точност кое, беше пуснало стори.

# 2 229
  • София
Аз съм печелила от тях даже 2 пъти. Много съм доволна от албума и снимките. Simple Smile Но беше по-отдавна и сякаш не бяха толкова актуални. Сега постоянно пускат игри и имат много последователи.

# 2 230
  • Русе
Вафличка, не се сърди..определено тези атаки имат връзка с игрите. Не, че ние ще се проявим като хакер- полиция,  но би било интересно да разберем от къде тръгва това чудо. При мен са само на 2 мейла, а ползвам и други за игри.
 И за да не е само по темата за мейлите..нищо от  Била цяла седмица,  ни при мен, ни при моя. Така че утре на Лидъл😀😀
 И ако някой иска да подарява код от Практик, насреща съм. Харесах си оранжерия там, но в нашия , в Русе няма. Можело да поръчам онлайн, но плащам доставката, та да спестя за еконта.

# 2 231
От Лидл скреч картата имам само това, няма да го ползвам:

Също така всички купони за седмицата са ми налични. Взела съм си само 3 пакета зелени маслини. Ако някой има желание, ще му пратя скрийншот на картата си и ще активирам ваучерите.

# 2 232
За пиците- 3 от избраните са с квас, да. Моята не е с квас.
Не съм следила обясненията в рецептите. Надявам се са на различни хора.
Иначе има и интересни рецепти, освен майтапчийските с готова пица.

# 2 233
От началото на играта на Била , с по две врътки, до сега -нищо. Чак ме мързи вече да хабя енергия за това.

И аз имам такива мейли с цифри, без да съм играла за чанти и прочее.
Аз също бях така,всеки ден по два пъти и нищо,но снощи се изненадах приятно като видях че печеля ваучер 5 лв.,така че смело напред,има време,може и да спечелите нещо.Успех и късмет!
Относно имейлите с цифри-всеки ден трия по няколко такива фишинги,явно е заради участието ни в инстаграм.

# 2 234
Не е и от инстаграм, защото аз не играя игри в инстаграм. Ползвам с профила там за снимки само.
За пореден ден нищо не ми пускат от Била, то срамота вече.

Общи условия

Активация на акаунт