Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 163 527
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 2 205
И аз се отказах засега да играя в КК. Събрах няколко кода, но ще ги пазя да видя новите награди. Иначе имам купени билети за мултилукъра, обаче въобще не ми е ясно кога се тегли, обявяват ли изобщо печелившите?
От Била е затишие тези дни и при нас. Да ви кажа направи ми впечатление, че като спечелих втората си награда, същия ден пазарувах в Била с била карта. И вечерта награда - дали не е било някакво поощрение да продължа да пазарувам там? Grinning

# 2 206
Чашата от Престиж ми допадна, много весела и цветна. А за продуктовата награда доста са се постарали, ще се дебелее пак. Grinning

Тук май са 2 продуктови награди, в моята са на половина и няма вафла Троя 😂

# 2 207
Чашата от Престиж ми допадна, много весела и цветна. А за продуктовата награда доста са се постарали, ще се дебелее пак. Grinning

Страхотно! Heart Eyes От една страна съжалявам, че не съм се включила в играта, от друга се радвам, защото оправданията за дебелеене при мен вече са достатъчно много. Joy

# 2 208
Здравейте! Минaвам да се похваля, аз също до днес не бях печелила нищо от Била, при положение, че играех всеки ден. Днес спечелих пастетче- скромно, но се оказа много хубав самият пастет. Взех го като пазарувах в магазина без проблем. Късмет на всички, които играят!

# 2 209
От началото на играта на Била , с по две врътки, до сега -нищо. Чак ме мързи вече да хабя енергия за това.

И аз имам такива мейли с цифри, без да съм играла за чанти и прочее.

# 2 210
И днес нищо от billagame, а ще ходя до дъседния град на покупки, но нямам късмет за подарък от тях. От Lidl ако успея да събера до 60лв ще взема нещо.
Напоследък нямам късмет, но почти няма за какво да се участва.

# 2 211
След около 10-ина опита този месец, колата ми даде ваучер за емаг рано сутринта , точно в 04:05 Bowtie

# 2 212
След около 10-ина опита този месец, колата ми даде ваучер за емаг рано сутринта , точно в 04:05 Bowtie
Честито!!! ❤
Знаете ли дали при игра Ви взимаха един диамант или 600, както е написано? Защото на мен и на други момичета, които споделиха, взимат само по един и се чудихме дали изобщо участваме или имаме някакъв бъг в приложението, та реално не можем да спечелим?

# 2 213
На мен ми взема само по 1 и спечелих преди 10тина дни

# 2 214
Здравейте, и аз имам в абв-то разни странни имейли и подозирам, че е от Кауфланд, тъй като баба ми даде да и регистрирам касови бележки и използвах чисто нов имейл, защото няма и той също е пълен с тези имейли..

# 2 215
  • Велико Търново
Някой има ли с подобни имейли в поща, различна от АБВ?
Здравейте, и аз имам в абв-то разни странни имейли и подозирам, че е от Кауфланд, тъй като баба ми даде да и регистрирам касови бележки и използвах чисто нов имейл, защото няма и той също е пълен с тези имейли..

# 2 216
В др.ми поща на gmail нямам нито един такъв мейл,а я ползвам доста,но не и за игри.

# 2 217
И аз в gmail нямам нищо подобно. Проблемът е в пощата на АБВ. Като казахте Кауфланд, се сетих, че някъде през декември реших да попълня анкета как е минало пазаруването ми там. Може и да съвпада началото на тези мейли с попълването на анкетата, но не съм сигурна там кой имейл дадох. Може да съм дала другия и всъщност да няма нищо общо. А може изтичането на информация да е от АБВ, а не от игрите.

# 2 218
  • Sofia
Тази тема не е за спам мейли все пак. От много фирми има продажби на мейли ,телефони и всички данни,които имат. Не ги отваряйте,блокирайте и докладвайте спам или си направете друга тема за спам мейли.

# 2 219
И аз в gmail нямам нищо подобно. Проблемът е в пощата на АБВ. Като казахте Кауфланд, се сетих, че някъде през декември реших да попълня анкета как е минало пазаруването ми там. Може и да съвпада началото на тези мейли с попълването на анкетата, но не съм сигурна там кой имейл дадох. Може да съм дала другия и всъщност да няма нищо общо. А може изтичането на информация да е от АБВ, а не от игрите.
АБВ - пощата няма добра защита срещу спам, до колкото са ми казвали.  Затова се атакуват потребителите с такива странни имейли. Важното е да не се отварят по никаква причина за да не се лепне някой вирус и да скапе всичко! Явно в момента има активиране на атаките с такива фишинг имейли. А се опитвам да ги блокирам от настройките и до някъде успявам, но временно. След време почвам да получавам имейли от друг адрес и аз отново блокирам. Имам вече поне 50 такива блокировки.

Общи условия

Активация на акаунт