Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 163 598
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 2 190
Тази игра на Милка май най-много ми допада, сравнявайки я с последните няколко, та ще се пробвам и в нея. Мен милка не ме отразяват де, ама надеждата нали умира последна, а и има кауза, та има двоен смисъл.
А идната седмица ще теглят няколко игри, та се пораздвижват нещата май след декемврийския бум.

# 2 191

❤ Нова игра на Милка
🎉 Период: от 1 февруари до 20 март.
🥳 При покупка на продукти Милка за минимум 4лв.
https://game.milka.bg ( Играта е за всички магазини в страната , а не само за Lidl както пише в сайта )
🤩 Награди: 🎁 200бр. GiftCard TM 150лв. = Моментна награда ( 4 броя на ден ) - 1 Касова бележка
🎁 10бр. GiftCard TM 1000лв. = Томбола след края на играта - 21 март ( 3 Непечеливши Моментна награда Касови бележки )

Успех! 🍀

В Милка не съм печелила от години, последната награда май ми беше един буркан дядо. Но много ми харесва това, че имат постоянна активност. И другите марки да бяха така.

# 2 192
  • гр. Кюстендил
На наградите от Виза  плаща ли се данък?

Да, малко по-назад в темата беше коментирано и бях качила снимка от предходна година къде съм ги отразила в декларацията си Simple Smile Може би догодина ще трябва да пуснем декларация за наградата от Виза, защото сме получили парите в 2022г.

# 2 193
# 2 194
  • София
На спечелилите от Purina върнаха ли ви имейл за приети данни?

# 2 195
На спечелилите от Purina върнаха ли ви имейл за приети данни?
Аз спечелих легло и все още не съм получила никакъв имейл, дори за данни за доставка

# 2 196
  • Тук и там
Чашата от Престиж ми допадна, много весела и цветна. А за продуктовата награда доста са се постарали, ще се дебелее пак. Grinning

# 2 197
Със съобщение  съм от Спиди. Пристигат ваучерите от Ана .Била продължава да не ми пуска нищо.И аз съм залята с такива имейли с цифри.

# 2 198
С фишинг имейлите съм зарината, съвпадна с това, че от декември започнах да се вклювам в игри и томболи, също и в инстаграм за гивъуеи.

*Ако има желаещи за взаимно тагване е Инстаграм, моля, пишете ми на лични Simple Smile

От Билла хич нищо не ни пускат - и при др.членове на сем.няма нищоооо.
Преди почти всеки ден ходех до Била да пазарувам, сега нямам желание - чета , че някои печелят , а ние - не. В случая тази игра ме отблъсна като клиент, вместо да ме привлече. Ако някои шефове от веригата четат, да имат предвид този нежелан ефект от играта им.

# 2 199
  • София
Взех си ваучера от Ана, като си мислех, че ще бъдат ваучери Содексо. А то било за Кауфланд. Аз ли не съм прочела или се подведох по картинката в сайта..

Горното е календарче.

Между другото съм много доволна от техните игри. До сега имам 2 преси, един продуктов пакет превръзки и ваучера 50 лв. 😊🌷❤️

# 2 200
Взех си ваучера от Ана, като си мислех, че ще бъдат ваучери Содексо. А то било за Кауфланд. Аз ли не съм прочела или се подведох по картинката в сайта..

В правилата пише само "ваучер", но на сайта си е даден Содексо, включително и списък с обектите, където може да се ползва. Странно.
https://anna.triada-market.com/%d0%bd%d0%b0%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0 … d0%bd%d0%b0-anna/

# 2 201
  • Сливен
Моя ваучер го няма-може,защото офиса който дадох,не работи събота.Ама и аз останах с впечатлението,за ваучер на Содексо..

# 2 202
Вчера си взех чашата от Престиж и беше счупена, обадих се и казаха, че ще ми изпратят нова. В КК са пуснали още 8к билета за слушалки 🙄

# 2 203
Останали са по 4 билета за ваучери ,:astonished:
Дано да пуснат нещо интересно другия месец,а може и да увеличат малко сумата ,че покрай тези 20 лв харча още 20 .малко ми се губи удоволствието от печалбата .

# 2 204
Здравейте! Покрай Коледните календари от декември попаднах на вас и ви следя вече редовно. Спечелих продуктовия пакет на Филаделфия и одеяло от Престиж. Сега искам да попитам някой участвал ли е в Кеш Кредит и знае ли къде може да се видят печелившите, защото аз не ги откривам: ("Печелившите ще обявим на 25 януари 2022 година на сайта на Кеш Кредит www.cashcredit.bg") ?

Общи условия

Активация на акаунт