Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 164 241
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 1 890
На Милка шоколадите има ли в момента игра, или е само тази за бисквитите?

# 1 891
Само таз с бисквитките

# 1 892
На Милка шоколадите има ли в момента игра, или е само тази за бисквитите?

Има и за шоколадите: https://milka-promo.bg/

# 1 893
Тази не е ли само за Кауфланд?

# 1 894
Някой може ли да ми даде линк на платформата за записване на Гората.бг относно вишните?

# 1 895
Някой може ли да ми даде линк на платформата за записване на Гората.бг относно вишните?
Още не са пуснали формата за записване. Следете във фейсбук и успех!

# 1 896
Тази не е ли само за Кауфланд?

Е да, само за Кауфланд е, но не сте уточнили, че питате за национална игра, а само за шоколади Милка ...

На кого взех колонката от Heineken? Simple Smile Тази вечер ми звъннаха, че печеля, а помня, че ме нямаше в списъка.

Sis_iv, за сега само са питали дали има интерес, иначе правят събития и там пускат линк: https://www.facebook.com/100000.GORA/events/?ref=page_internal

# 1 897
Трети ден обикаляне по Билите и не намерих спечеленото прясно мляко.. пробвах в милка и от там нищо😅

# 1 898
Изпуснах си обаждането от Heiniken преди няколко дена и от тогава не са ми звъняли пак. Отървах ли стекчето си с биричка или има шанс да се обадят пак? Не можах да им върна обаждане Cry.

# 1 899
Момичета, търся код за отстъпка в Практис, ще съм благодарна, ако някой има излишен ❤️
И за да не е спам, колежка днес е получила 300 лв от Виза - банката е ЦКБ, не е упоменато от коя седмица е наградата

# 1 900
Какви лични данни се попълват в протокола за ваучер от Била?

# 1 901
Какви лични данни се попълват в протокола за ваучер от Била?
Три имена.

# 1 902
В гфк панела(домакинския) нещо са изчезнали наградите. Има само няколко валчера. Аз ли съм изпуснала нещо?
Чакам си още чашата от Престиж,а края на седмицата изтича срока от 2 седмици. Иначе никъде не играя в момента.

# 1 903
Момичета, търся код за отстъпка в Практис, ще съм благодарна, ако някой има излишен ❤️
И за да не е спам, колежка днес е получила 300 лв от Виза - банката е ЦКБ, не е упоменато от коя седмица е наградата
Имате ЛС

# 1 904
Добро утро😀.Аз все повече откачам и ставам вече в 3 часа😜🤪🤣.От Била съм с телешки бульони.И да ви се оплача.ММ е такъв шемет,че за малко да остана без награда.Човекът не се вълнува от моите игри(той,горкия,и не знае че играе) и си отхвърлили смс от петък без да ми каже нищо.Сутринта му прерових телефона за смс-и и имейли и открих това

Общи условия

Активация на акаунт