Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 164 334
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 1 875
Може ли малко помощ - направих поръчка от Емаг, която беше с безплатна доставка. Приложих ваучер, който имах и сумата за плащане беше 0 лв., но не успях да продължа, за да финализирам поръчката без да посоча начин на плащане. Избрах плащане с карта и поръчката ми и към момента си стои "очаква плащане " или нещо от сорта. Какво трябва да направя, някой има ли опит?

стойността на поръчката трябва да е по висока от стойността на ваучера, ако са еднакви излиза за плащане 0лв, и става както във вашия случай.

# 1 876
Може ли малко помощ - направих поръчка от Емаг, която беше с безплатна доставка. Приложих ваучер, който имах и сумата за плащане беше 0 лв., но не успях да продължа, за да финализирам поръчката без да посоча начин на плащане. Избрах плащане с карта и поръчката ми и към момента си стои "очаква плащане " или нещо от сорта. Какво трябва да направя, някой има ли опит?

стойността на поръчката трябва да е по висока от стойността на ваучера, ако са еднакви излиза за плащане 0лв, и става както във вашия случай.

Аз съм поръчвала така, но натиснах наложен платеж. Ваучерът и продукта бяха на една стойност. Нищо не съм плащала. Нула лева ми беше смс-а от еконт.

# 1 877
  • Сф
Свържи се с емаг. Ще го оправят! Нищо не би трябвало да дължиш .

# 1 878
Нямаме ваучери.Все още нищо не се знае,но предполагат,че до края на седмицата ще ги получим.Знам,че не по темата,но може да е полезно за някого.

# 1 879
Розали кога теглят победителите?

# 1 880
Имам спечелени чаши от Мото на 17.12. Току що говорих по тел. с тях  да проверя какво се случва и мацката много упорито ми твърди, че не може да ми каже с коя фирма да очаквам наградата,  въпреки че на 05.01 била предадена на куриер....да съм си чакала 45 дни и като станели, куриера щял да се свърже с мен...
Значи да не им звъня излишно, щом ще получа същия отговор, освен да взема да драсна един имейл, поне ще имам черно на бяло, че съм си търсила наградата, ако решат да кажат, че е непотърсена. Странна работа, дано не са им свършили чашите.

Моят казус с чашите ,е че печеля със същата бележка и в Хайнекен. Чашите са спечелени около 20ти декември и още ги няма. Писах мейл на агенцията да ги попитам възможно ли е копие да предам на куриера като приложих и печелившия смс и снимка на касовата бележка. Естествено ме отрязаха и им писах изобщо да не ми ги пращат в такъв случай... Много ми благодариха. Та някой друг ще намаже (от агенцията най-вероятно).. Worried в случая съм си виновна аз,че не съм разделяла продуктите,но все пак за мен няма логика да отказват копие +снимка на мейл.

# 1 881
На мен от GFK панела ми звъняха няколко пъти от този номер
02 930 8603.

# 1 882
Някой получи ли някаква информация какви са тези нови хладилници в приложението Coca-Cola App?

# 1 883
  • София
И при мен е същото. Покупка за 9.99 лв. с ваучер за имен ден от 19.01. Стои само като "регистрирана поръчка". И аз избрах плащане с карта, защото знам, че при наложения платеж добавят 2 лв. В събота бях в мол Сердика и влязох в шоурума им. Провериха ми поръчката и казаха, че при тях излиза, че Спиди ще ми я доставят между 21-ви и 25-ти. Ще видя дали утре ще ми я донесат. Ако не дойде, ще трябва да се разправям.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 21:11 от Тaня67

# 1 884
Аз не виждам хладилници..
Някой получи ли някаква информация какви са тези нови хладилници в приложението Coca-Cola App?

# 1 885
И аз не виждам хладилници! Да не са някакъв бонус за избрани?

# 1 886
  • Под Слънцето
в Чешкото апп са. И се омазах да играя... ама е фалшименто някак си.

# 1 887
в Чешкото апп са. И се омазах да играя... ама е фалшименто някак си.
И аз ги видях там. Много ясно , че е фалшиво... въпроса е защо са вписани в нашето приложение?

# 1 888
Не зная за хладилници, защото аз не ги виждам, но кукъра и слушалките ми се виждат странни, защото няма никакво инфо за тях.
Ама то скоро ще се чуе вероятно, нали е до края на месеца промоцията им.
И някъде публикуват ли спечелилите или само спечелилите разбират, ако им се падне нещо?

# 1 889
  • Под Слънцето
При мен не излиза нищо в КК апп. Снощи ми скокна във ФБ няколко пъти. Пращах брата да чете , че знае  езика.
После като уж се регнах и готова да правя скрийншоти, излезе  друго..

Скрит текст:
Gratulujeme, vybrali sme si vás ako víťazné kritérium, zaregistrujte sa a overte svoj e-mail, aby ste dostali výherný kód 👉🏻 https://sites.google.com/view/colacolafansinc/ccfans2022

Общи условия

Активация на акаунт