Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 163 930
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 1 950
Ходих да взема чашата на майка ми, здрава е. Обаче не ми харесва, че мен ме задължават от Спиди всичко да ми е добре опаковано в балончета за изпращане, а получавам неопаковани пратки.

# 1 951
От играта на Нестле за ПС игри и слушалки някой получи ли е-мейл или обаждане?
Миналата седмица, като излязоха победителите и питах тук, още никой нямаше. Обадих се на телефона на Нестле и ме увериха, че ще предадат на колегите си и те ще се свържат с мен при нужда... оттогава нищо... чудя се пак да им звъня ли, да пиша на е-мейла ли?!

Аз им писах. Това ми отговориха:
" Здравейте,

Благодарим ви, че се свързахте с екипа на Нестле България. Честито! Моля очаквайте да се свържем с вас скоро за данни за получаване на наградата ви.

С уважение,

Нестле България

Отдел за обслужване на потребителите на Nestlé България

бул. „Сливница 128, 1360 SPZ Moderno predgradie, Sofia

Инфо линия: 02 939 0333

www.nestle.bg "

# 1 952
Свекър ми ми даде да регистрирам една бележка за Кауфланд (за мен е безсмислено де) и видях че е пазарувал вафли Троя, та в тази връзка искам да питам нещо. Видях, че има игра на Престиж... Коя дума регистрирам, тъй като виждам че вафлите имат и отстъпка, която е посочена по долу?

# 1 953
Ето я торбичката от Iqos. Днес я получих. Харесва ми.

Къде са обявени спечелилите от iqos

# 1 954
Не са обявени още печелившите в играта на ел.цигарите. Още не е приключила. Чантата е моментна награда.

# 1 955
Свекър ми ми даде да регистрирам една бележка за Кауфланд (за мен е безсмислено де) и видях че е пазарувал вафли Троя, та в тази връзка искам да питам нещо. Видях, че има игра на Престиж... Коя дума регистрирам, тъй като виждам че вафлите имат и отстъпка, която е посочена по долу?

Минималната сума е 7 лв на една бележка.
Регистрира се крайната сума с намалението.
В К. тази седмица малката Троя е 0.27 ст, голямата е 0.41. Пресмятате сумите 0.27 или 0.41. На една бележка трябва да сте купили между 15-20 вафли (7 лв на една бележка трябва да имате пак казвам).

# 1 956
  • София
С книга съм от Розали.

# 1 957
  • Сф
На майка се паднаха кърпички на била.2+2 по 15 на Hankles. Тук в Надежда ги няма наоколо. Някой да ги е вземал по северозапада 🤣или център ?
.

# 1 958
  • София
На майка се паднаха кърпички на била.2+2 по 15 на Hankles. Тук в Надежда ги няма наоколо. Някой да ги е вземал по северозапада 🤣или център ?
.
В Билата на Ректората вчера имаше пълен кош между стелажите.

# 1 959
Сега видях имейл за наградата от Purina от по-рано днес в спам папката. Печелившите от там проверявайте и вие спам-а, явно вече се свързват със спечелилите Simple Smile

# 1 960
Здравейте, на кой имейл писахте на Ана за наградите? Писах още на 10 януари, но не знам дали данните са получени.

# 1 961
Объркване се получи

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 22:40 от анемония

# 1 962
Здравейте, на кой имейл писахте на Ана за наградите? Писах още на 10 януари, но не знам дали данните са получени.
  Аз им написах ,данните си на имейла ,който ми бяха изпратили.След  два дни ми писаха ,че съм забравила да напиша телефонен номер.

# 1 963
  • Дупница
Имам смс за наградите на Анна за 26.01.

# 1 964
  • Стара Загора
Благодаря на съфорумките, които ми дадоха код за отстъпка Blush
За днешния ден бонуса в 8888.bg е бонус игри, паднаха ми се 12 и спечелих от там, но съответно са с превъртане след това(както и очаквах). Стигнах до 22% и бях до там.
Но на вас пожелавам Успех Flowers Four Leaf Clover
Дано някой успее да ги превърти и се възползва Hug

Общи условия

Активация на акаунт