Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 163 931
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 1 965
Здравейте, момичета! Виждам в печелившите от играта на Активия име като моето,но до момента нямам имейл от тях,има ли някоя от вас, която е спечелила в последното теглене и вече получила имейл , за да не се надявам, може би е съвпадение на имената...?!

# 1 966
Счупих каръка от Била,днес съм със сок ябълка.Този номер познат ли ви е 0988103350?

# 1 967
Някой друг има ли проблем със сайта на Куинс за новата игра?

# 1 968
Здравейте, момичета! Виждам в печелившите от играта на Активия име като моето,но до момента нямам имейл от тях,има ли някоя от вас, която е спечелила в последното теглене и вече получила имейл , за да не се надявам, може би е съвпадение на имената...?!
Аз получих имейл веднага, всъщност от него разбрах, че печеля, защото ми изпиука телефона, а след това си видях и името при печелившите.
Някой друг има ли проблем със сайта на Куинс за новата игра?
Аз регистрирах бележка вчера сутринта, тогава нямаше проблем. Сега като се опитвам да го отворя и на мен ми дава грешка.

# 1 969

Някой желае ли да ги използва? Да ми пише лс.

# 1 970
  • Велико Търново
Въртя колелото на Била всеки ден, но без карта. Е как пък една награда не ми се пада 🙄 Тези, които печелите, ползвате ли номер на била кард?

# 1 971
Въртя колелото на Била всеки ден, но без карта. Е как пък една награда не ми се пада 🙄 Тези, които печелите, ползвате ли номер на била кард?
Няма значение според мен. Аз въртя без карта и имам 3 спечелени награди. Мъжа ми с карта- нито една досега.

# 1 972
Аз се регистрирах с карта, въртя по два пъти и до сега нищо не съм спечелила. Майка ми също.

# 1 973
Аз въртя с карта, записах и родителите ми - тримата сме с отделни карти и никой не печели нищо.

# 1 974

Само първите дни спечелихме с ММ аз на моя профил и той на неговия. От тогава нищо Joy

# 1 975
Предлагам и това

# 1 976

И аз предлагам, ако някой ги иска.

# 1 977

И аз предлагам, ако някой ги иска.
Бих ги взела, ако все още са свободни.

# 1 978
Подарени са вече, писаха ми на лично и ги подарих.

# 1 979
Почти 110 хиляди регистрации има в Била играта, направете сметка, колко завъртания на ден са това, дори и половината да са без карта.

Общи условия

Активация на акаунт