? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 552 273
  • 14 736
  •   2
Отговори
# 14 070
Във Вайбър има ли вариант за някакъв тип скрита кореспонденция, която не оставя хронология? Чат,който да се изтрива и за другата страна,или хич да не се пази?!

# 14 071
  • някъде ... тук ...
В данъчното декларира собственика. Негово е задължението какво и колко кв. ще декларира. Намерете си фирма да ви го измери. Ще ви кажат какво да направите после.

# 14 072
  • София
Препоръчайте ми, моля, паста за зъби която да не сладни! Да не е сладка, а свежа...последните които купувах, вке ми накъргват на захар, дъвка..абе сякаш ям торта, ако ме разбирате...
Поморин ползвам - не е сладка. Сензитив от марката на ДМ имам също - и тя не сладни.
Класическата Билка също не сладни.

# 14 073
Reddish brown, а ако го настроя за след час например,но другия човек още не е видял съобщението? Трябва нон стоп да следя дали е прочетено ли? И по този начин изчезва и неговия чат ли или моя само?

# 14 074
Reddish brown, а ако го настроя за след час например,но другия човек още не е видял съобщението? Трябва нон стоп да следя дали е прочетено ли? И по този начин изчезва и неговия чат ли или моя само?
Не съм го пробвала, но Гугъл казва, че и от двата чата изчезва. То няма и смисъл да е само от твоя. Ще докопа някой тела на другия човек и отиде тайния чат...

# 14 075
  • Козлодуй
Препоръчайте ми, моля, паста за зъби която да не сладни! Да не е сладка, а свежа...последните които купувах, вке ми накъргват на захар, дъвка..абе сякаш ям торта, ако ме разбирате...
Pomorin Поморин е солена и според мен много полезна Simple Smile

# 14 076
Благодаря за предложенията!
Тя и пародонтакс е солена, но доста й вдигнаха цената и гони десятка.

# 14 077
  • под тепетата
Нея я дебна на промоция и се запасявам с по 3-4.

# 14 078
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Имаме къща на село от няколко години. По нотариален акт се води "с неопределена площ", в данъчното да декларирани едни квадрати, които не отговарят не реалните. Как можем да променим площта в нотариално акт? Да викаме фирма, която да направи геодезическо заснемане?

тръгва се от геодезическо замерване и скица.
и след това става мътна и кървава - проект за изменение в кадастъра, минава се през съд, съседите трябва да са съгласни с промяната...
много време и много пари.

като прочетох пак...
всъщност, за къщата или за дворното място питаш?
моята информация е за дворното място. с къщи не съм се занимавла, моята си беше описана правилно.

# 14 079
Лакалут ?

# 14 080
На мен ми е странно как е определена тогава данъчната оценка? В декларацията се вписва площ, и по тея се определя оценката. Без площ няма как. Проверете какво точно е декларирано, вие гледате нот.акт сега, но е важно той как е пренесен в декларацията. Тръгнете от отдел МДТ.
Вижте и чл 18 от ЗМДТ...дан.оценка се определя от служител като същият има право да изисква служебно информация за х-ките на имота и сградата от други органи.
https://www.lex.bg/mobile/ldoc/2134174720

# 14 081
  • Далечният изток
Имаме къща на село от няколко години. По нотариален акт се води "с неопределена площ", в данъчното да декларирани едни квадрати, които не отговарят не реалните. Как можем да променим площта в нотариално акт? Да викаме фирма, която да направи геодезическо заснемане?
И да разберете колко е площта, в нот. акт не може да се промени. Освен ако не изкарате нов нотариален акт по обстоятелствена проверка, но ще си платите такси като за една сделка, че и повече. Отидете в общината, където е селото, в техническата служба вижте какво ще излезе, или ако за селото вече има кадастрална карта, вижте в кадастъра. Там няма как да не е записана площ. Може да ми пишеш и на лично, ще проверя, адвокат съм.

# 14 082
  • София
Обадиха ми се от 6-то Районно,че имали да ми връчват електронен фиш за автомобила.Цитираха ми имената и адреса.Автомобилът е на съпруга ми на името.Номера не беше скрит(който ме търси).Нов вид измама или вече ги носят по домовете?

# 14 083
Едва ли, няма какво да ти вземат така. На мен кварталният ми е носил фиш.

# 14 084
Има ли регламент относно редуване на смените, при трисменен режим на работа, по цяла седмица? И конкретно, след една седмица нощна смяна, каква следва? Първа, или втора?

Общи условия

Активация на акаунт