? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 551 866
  • 14 736
  •   2
Отговори
# 14 295
  • Далечният изток
Искане за прихващане или възстановяване до НАП. С посочена банкова сметка, по която да бъдат върнати. Правят проверка. Ако има други публични задължения, ще ги прихванат. Ако няма - възстановяват.

# 14 296
Препоръчайте ми, моля, ефективно лекарство срещу гъбички по ноктите на краката. Трябва да купя за роднина, но разнообразието е прекалено голямо 🙄

Пеклавус - масло от чаено дърво и много време 🙂

# 14 297
  • София
Аз да питам за нещо ефикасно при мускулни и ставни болки.

# 14 298
  • I want it all and I want it now.
Магнезий 600 мг. това е за вьзрастен човек.

# 14 299
  • София
Магнезий 600 мг. това е за вьзрастен човек.
Да, за възрастен ми трябва. Мерси!

# 14 300
Когато става дума за ставни и мускулни болки, много по-ефективен е магнезий за мазане. Гел, или олио.
Ползвам този и съм много доволна. Кръста си мажа с него и ръката.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/abopharma-magneziev-gel-p4027642 … 6QfcaAmgwEALw_wcB

Даже сега виждам, че в ДМ е на много ниска цена. В аптеките е над 10 лв. Но стига за много време.

# 14 301
Обезболява ли наистина, или ?
Съставките сякаш не са обезболяващи..Thinking

# 14 302
Когато става въпрос за ставно заболяване,не знам как би обезболил магнезий.Има лекарства за тази цел, които се изписват от невролог,след констатирането му.

# 14 303
  • Точно където трябва
Някой може ли диагонално да обясни как да получа ел. подпис за физ. лице. Само онлайн ли става, трябва ли да ходя някъде? Изтеглих приложение, на евротръст, но е на английски и не разбирам добре какво да се прави?

# 14 304
Обезболява ли наистина, или ?
Съставките сякаш не са обезболяващи..Thinking

Обезболяването идва от релаксиращото действие на магнезия, да отпуска мускулите.
На бременни се изписва магнезий, за да не контрахира матката. Повечето болки са от контрахирани мускули.
За възпалителни състояния се прилагат други неща.

Споменах го, защото беше препоръчан магнезий за пиене. Алтернативата за мазане е по-добра.

# 14 305
А ставната болка как я обезболява?
За мен това не е обезболяващо.

# 14 306
А ставната болка как я обезболява?
За мен това не е обезболяващо.

Не, не е обезболяващо, но отпуска нервната система, мускулатурата, подхранва ставите и праз кожата се усвоява най-добре...Въобще - чудесно нещо е магнезиевото олио. Единственият недостатък е, че леко щипе - десетина минути след нанасяне.

# 14 307
Сигурно е така, но когато те боли, има обезболяващи. Това е за профилактика по-скоро, а не при остро възпаление/състояние...

# 14 308
Някой може ли диагонално да обясни как да получа ел. подпис за физ. лице. Само онлайн ли става, трябва ли да ходя някъде? Изтеглих приложение, на евротръст, но е на английски и не разбирам добре какво да се прави?
Тия издаваните онлайн са облачни подписи и не са реално КЕП. Уж на много места се приемали, но на и на доста не се.
За истински КЕП отиваш в офис на Борика или Информационно обслужване, носиш си личната карта и за 5-10 минути подписваш договор и ти издават. Преди беше около 30 лева издаването и после около 1 лева на месец за поддръжка, като имаше отстъпка ако платиш за 3 години.

П.П. Сега видях, че вече даже са по-евтини.

# 14 309
  • Deutschland/HE

Може да си извадиш ел. подпис от Банксервиз. Аз ползвам такъв и съм много доволна от тях.

Общи условия

Активация на акаунт