? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 326
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 7 815
  • София
Как да актуализирам you tube на телефона на малкото? Заради family link не позволява актуализация, а през моя телефон нямам опция да разреша актуализация.

# 7 816
  • Далечният изток
Сега да вземат да пуснат и тоалетна хартия с такъв принт .. Grinning
Измислили са я вече.
А щях да ти предложа да я патентоваш... Grinning

# 7 817
Ужас!

Хартията наживо е просто хартия, нищо общо с вестник.

Много добре знам, че не е обикновен вестник. Но нещо, което сравнително доскоро се смяташе за селско и просташко, сега да се ползва като изискано и модерно ми звучи като оксиморон.
С чиниите е същата работа. Миналия ден ми сервираха салата в едно подобие на леген/копаня, всичко друго, но не и нормална за мен чиния за салата.

# 7 818
Joy
Не е вестник. Хартия с вестникарски принт. Много отдавна сервират някои храни така. Особено по-мазни и пържени.

Потвърждавам. На морето видях такава в бистро, даже имаше сърп и чук на нея, нещо в соц.дух беше издържан принта, тип работническо дело Grinning

# 7 819
  • Далечният изток
И в кулинарията явно има мода.
Мен вече нищо не ме учудва...

# 7 820
Каква е тази поредна простотия?!
След бурканите със сламки и дъските за мезета, сервиране на вестник???
Скрит текст:
Ти кажи къде ги предлагат тия апетитни ушаци Simple Smile
Моля да предложите заведение с детски кът или само детски кът с удобен паркинг във Велико Търново.

# 7 821
Дъските откак се помня се ползват за сервиране на мезета. Буркани със сламка са обикновени чаши с капак против разливане - и такива има от години, просто друг модел. И хартията не е нещо ново и баш пък у кварталната кръчма трудно ще е изискано Joy
Честно казано, предпочитам вестникарски принт, отколкото цветенца, китките ми навяват асоциация за фейсбук шизофрения  - в профила рози , слънчогледи и бодряшки пожелания, а наживо - змия.

# 7 822
Ужас!

Хартията наживо е просто хартия, нищо общо с вестник.

Много добре знам, че не е обикновен вестник. Но нещо, което сравнително доскоро се смяташе за селско и просташко, сега да се ползва като изискано и модерно ми звучи като оксиморон.
С чиниите е същата работа. Миналия ден ми сервираха салата в едно подобие на леген/копаня, всичко друго, но не и нормална за мен чиния за салата.

Абе изгъзици са това, мен ако питаш.
Чудят се какво да измислят...за да са различни Rolling Eyes

# 7 823
  • софия
В брошурите на Метро май съм виждала  такава хартия/салфетка, а някъде другаде да сте срещали да продават?
В магазините за цветарски работи. Купувала съм от този, който е на Симеон в края на цветната борса.

На мен ми харесва небрежното-назад във времето стил на поднасяне в порцелановите чинии, принт вестник хартия и подобни. Но всичко в общия контекст. На доста заведения добре им се получава. В Мейд ин блу от години е така и е готино. Пълно е с подобни места.

# 7 824
  • пустинята Гоби
То вестници вече почти няма, много знае младото поколение, че някога било просташко и селско да се яде върху тях. И на мен ми е нормално да се поднасят ястия върху такав а хартия, никакви неприятни асоциации не ми поражда.

# 7 825
Някой по-назад пита, че да повторя въпроса 🙂
Къде мога да видя какви събития и прояви има за деня в София: културни, музикални, спортни, детски и др.?
Ами в Google, примерно.
Скрит текст:
https://visitsofia.bg/bg/%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%81
https://sofia.plays.bg/events/by-category/1out
Азалия, благодаря, разгледах ги!
Но не видях, има ли начин да се запиша, абонирам и да получавам на имейл предстоящите събития?
Вчера, например, е имало концерт за бебоци, на който много исках да отидем, но не съм разбрала и много ме е яд.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 10:13 от monii

# 7 826
  • пустинята Гоби
Второто има възможност за абонамент - https://sofia.plays.bg/events/by-category/1out

# 7 827
Може да включите Столична община във Вайбър и те ще ви информират със съобщения за предстоящи събития.

# 7 828
  • русе

Имаме в градината нападение от тези черни мушички  . С какво да ги пръскаме?

# 7 829

Имаме в градината нападение от тези черни мушички  . С какво да ги пръскаме?
Моспилан 20 СП е широкоспектърен инсектицид. В агроаптеката ще ти кажат дозата. Внимавай за карантинния срок, да не напръскаш и нещо, което ще се консумира скоро.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 12:11 от 🧡 Clo 🧡

Общи условия

Активация на акаунт