? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 356
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 7 800
Аз на виваком я отметнах тази отметка  когато майка подписа...
Наистина трябва да се чете хубаво, какво се подписва...
Но пък не пречи да оттеглиш съгласието, което си дал...с писмен официален имейл да речем.

# 7 801
Още не съм гледала филма и не знам - защо това се казва Blade runner 2049? Не го намирам в официалния саундтрак.
Вдъхновено е от филма според авторите, няма друго общо. Освен това получават допълнителни цъкания от хора, които търсят неща свързани с филма Wink

# 7 802
Аз във всички банки я слагам тази отметка, нямам нито смс-и, нито ми звънят. И кредити нямам, нито купувам на изплащане. Но пък те обичат да предлагат КК. Та съм ги отрязала предварително.

# 7 803
  • Буркина Фасо
аз пък не слагам отметки. и никой не ме притеснява.
само преди 2 дни Вивакома  ми прати смс да си подменя сим картата с нова. БЕЗПЛАТНО !!!
и верно беше така.

# 7 804
Каква е тази поредна простотия?!
След бурканите със сламки и дъските за мезета, сервиране на вестник???

# 7 805
Каква е тази поредна простотия?!
След бурканите със сламки и дъските за мезета, сервиране на вестник???

Да се пести топла вода от миенето на чинии.
Не виждам друга причина.

# 7 806
  • Далечният изток
Joy
Не е вестник. Хартия с вестникарски принт. Много отдавна сервират някои храни така. Особено по-мазни и пържени.

# 7 807
Joy
Не е вестник. Хартия с вестникарски принт. Много отдавна сервират някои храни така.
Аз пък си помислих, че е заради налагащите се ограничения при ползването на топла вода. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 7 808
"Гръцките" заведения на наша територия са почерпили от съседите предлагането на храна в картонени тарелки и хартия за сервиране с вестникарски принт. На мен ми е симпатично. 😊

# 7 809
   Не е дошла сега модата. Поне от две-три години е, може и повече, не знам. Това е просто хартия за мазни неща, в заведения за бързо хранене се използва основно, да абсорбира мазнината. А вестникарският принт е просто... принтиран. Дизайнерска идея някаква. Готино е. По-красиво от бяла или кафява хартия Simple Smile .

# 7 810
  • пустинята Гоби
Хартията наживо е просто хартия, нищо общо с вестник.

# 7 811
В брошурите на Метро май съм виждала  такава хартия/салфетка, а някъде другаде да сте срещали да продават?

# 7 812
  • Бургас
Някой по-назад пита, че да повторя въпроса 🙂
Къде мога да видя какви събития и прояви има за деня в София: културни, музикални, спортни, детски и др.?
С тея вестници, хартии ми се преядоха калмари. Много добре биха стояли на един такъв вестник 😀

# 7 813
Някой по-назад пита, че да повторя въпроса 🙂
Къде мога да видя какви събития и прояви има за деня в София: културни, музикални, спортни, детски и др.?
Ами в Google, примерно.
Скрит текст:
https://visitsofia.bg/bg/%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%81
https://sofia.plays.bg/events/by-category/1out

# 7 814
Сега да вземат да пуснат и тоалетна хартия с такъв принт .. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт