? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 203
  • 14 736
  •   4
Отговори
# 8 070
  • София
Ама промоциите в Кауфланд си вървяха и без карти...
Съгласна съм. Сега има и промоции със, и без карта. И понеже на мен не ми пречи да влизам в статистиката, ползвам и двете
Ама не мога да разбера защо всеки път като я маркирам, се закучва.
Защото нфс не се намира там, където трябва или не е направено както трябва. С един хуавей така... Маркирах с леко приплъзване да "захапе" .

# 8 071
Тия карти нямат нищо общо с NFC, много телефони дори нямат NFC. Това си е обикновен QR код, но екрана е много по-лъскав от хартията и под ъгъл контраста намалява, особено на по-евтините телефони, което затруднява скенера.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 22:56 от bboiko

# 8 072
С хидрогел протектор съм, сега се сетих. Да не е от това?

# 8 073
Възможно е, ако предизвиква повече отблясъци точно на светлината която скенера ползва.

# 8 074
  • Бургас
Нарци́са, глей ся кви въпроси 😄 Хидрогелът печен ли е? Че ми поставиха някакъв протектор и младежът вика "момент само две минути да се опече". И като е печен мога ли да го разкарам или има опасност да не може да се отлепи целия? А котакът го нагриза някак малко и искам да го сменя.

# 8 075
Как става смяната на личен лекар извън посочените периоди ,тъй като по независещи обстоятелства моят личен лекар е прекратил дейност от първи юли

# 8 076
Щом е прекратил дейността си лл,отивате при друг и се записвате !Няма как да се чака декември!

# 8 077
  • 1st floor
Здравейте, имам въпрос за вадене на лична карта на 18 години. Тийнеджърът става в събота на 18 и мислех, че след това се вади въпросния документ. Но се загледах на сегашната му лична карта, че е валидна до 20,08 и се зачудих дали още утре може да се подадат документи или да чакам другата седмица?

# 8 078
Може и по-рано...

# 8 079
  • Ланкър, планините Овнерог
Дъщеря ми след навършването на 18 подаде, не знам дали може преди това.

# 8 080
Непокорна, и ти трябва да подпишеш заявлението, ако подавате преди да е станал на 18г тоест пълнолетен.

# 8 081
  • Далечният изток
След навършване на 18 г.

# 8 082
  • София
Здравейте, имам въпрос за вадене на лична карта на 18 години. Тийнеджърът става в събота на 18 и мислех, че след това се вади въпросния документ. Но се загледах на сегашната му лична карта, че е валидна до 20,08 и се зачудих дали още утре може да се подадат документи или да чакам другата седмица?
Един месец е срокът за подаване на документи след изтичане на срока, така че другата седмица.

# 8 083
Кое от следните неща трябва да си инсталирам за да следя само движения по сметка в ДСК - дск директ, дск смарт или мтокен? Доколкото разбирам дск директ е задължително като първо за да имаш останалите две, но само с директ може ли да съм за да следя наличности, постъпления и тегления?

ДСК директ е десктоп версията, смарт е мобилното приложение, токен е за преводи. Но трябва от банката да ви дадат потребителско име и парола.

# 8 084
Той ще подаде, след като навърши 18… а картата му няма да бъде издадена същия ден, пак към края на месеца ще стане. Така няма да бъде без валиден документ за самоличност повече от седмица. Зависи колко са натоварени. Най-рано в понеделник. В петък няма да може.

Общи условия

Активация на акаунт