? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 237
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 8 055
Ами някои сигурно сме решили,че с телефон ни е по-удобно 🙄
Ама научете тогава магическото занахване с телефона за лесно разчитане. Joy
Физическите се хващат по-лесно от скенера, а и можеш просто да им я дадеш с продуктите да я сканират на техния скенер.

# 8 056
Виртуалната карта на Кауфланд, която вкарах в Google Wallet, не я засича скенера. Трябваше да отворя картата от приложението на Кауфланд, за да я засече.
Лидл-ската още не съм я пробвала от Wallet-a. Ама Лидл - ската излииза с баркод, а Кауфланд-ската е само номер (поредица от числа). Лили, Икеа, Метро също са с баркод.
картата на Кауфланд е като Лидълската - с QR . на Билла е баркод.
всички карти към ги сложил в Cardbox-а  и не отварям никакви приложения на веригите. само чрез бокса.

Ми не е. Ето я как е
Скрит текст:
Лидл-ската е с QR

# 8 057
Как така? Моята е с QR code. Може би, защото е още преди официалното представяне.

# 8 058
  • Буркина Фасо
и моята е така.Smiley

# 8 059
Благодаря за включването, Тета!
Писах...за жалост има ограничение в описанието на проблем и не успях много подробно да го напиша.
В момента не ми дава да махна картата, защото има "активен абонамент". Как и къде е станал този абонамент, не знам. Ще изчакам да видя какво ще отговарят...
Влез в приложението на ЦКБ и си блокирай картата. Аз така бях изгоряла само с 25 лева.
Влизаш в Карти, избираш картата, ако имаш повече от една. От един и същи бутон се блокира и отблокира. Утре може да се събудиш олекнала с още 100 лв. Успех и стискам палци да се разминеш леко.

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 21:03 от 🧡 Clo 🧡

# 8 060
  • София
Как така? Моята е с QR code. Може би, защото е още преди официалното представяне.

И моята е такава.

# 8 061
Азалия я показва в друго приложение, не в кауфландското. В кауфландското си излиза qr код. Аз лично не съм пробвала да вкарам картата в друго приложение.

# 8 062
В кауфландското е с QR, но искам да я добава с всички карти в Google Wallet. Там обаче, иска да я сканирам. От същия телефон няма как да сканирам от едното, друго приложение. Снимах кауфландската от тяхното приложение с друг телефон, сканирах с Google Wallet и излезе с QR и в него. Всичко е наред вече.

# 8 063
Бях си поръчала пластика на револют. Проверявах й статуса периодично и днес виждам, че трябва вече да е пристигнала при мен. Куриер ли да очаквам?

# 8 064
Не. С Български пощи идват. Моята ми я предаде съседка, ние дори пощенски кутии нямаме, само една обща.

# 8 065
Оле, ама как в пощенската кутия?!
Благодаря, Дева, значи сега почвам да следя кутията 🥴

# 8 066
Елиф проверявай кутията, че  пристигат като обикновени пратки т.е. нямат проследяване както препоръчаните.

# 8 067
Да, в обикновен плик за писмо идват, вътре в тънка картонена кутийка. От някаква частна поща на Ботевградско шосе ги пускат. Проследяването през приложението не работи, моята пристигна 3 дни по рано и в приложението нищо не пишеше.
За да я активирате трябва да направите едно разплащане с пъхане на картата в четеца (не безконтактно) и с пин код, та и да я открадне някой няма как да я ползва.

# 8 068
  • In The Middle Of Nowhere
Кое от следните неща трябва да си инсталирам за да следя само движения по сметка в ДСК - дск директ, дск смарт или мтокен? Доколкото разбирам дск директ е задължително като първо за да имаш останалите две, но само с директ може ли да съм за да следя наличности, постъпления и тегления?

# 8 069
  • Далечният изток
Може.

Общи условия

Активация на акаунт