? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 228
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 8 040
Перпендикулярно на скенера трябва да е.
Ако имаш някакъв по-особен скрийн протектор може и това да затруднява.

Иначе то не става въпрос да си регистрираш картата където ти падне, само да си я добавиш в GPay и ей ти.
GPay и подобните са само посредници, чеез които по-лесно и незабележимо си "регистрираш" картата на всякакви места, та не е "само". Аз не ги ползвам точно по тази причина. Не знам имат ли опция да трябва да одобряваш всяко приложение по отделно, а не със самото инсталиране да почва да те таксува, това би помогнало.
Ама ето, че като ти откраднат акаунта и си до там. Добре че измислиха онлайн картите. Аз с на Револют виртуалните съм имал проблем само на места където искат конкретно кредитна карта и не приемат дебитни, ама там и с физичвската карта е същото

# 8 041
Последно като я ползвах,и моята я отчете трудно.Така де,накрая касиерката ми намести телефона.Много смотано е поставен техния четец,в Лидл такива проблеми нямам.И както там винаги е адски шумно,никога не мога да чуя бипкането, когато я разчете.

# 8 042
Ами поискайте си физически карти от "Информация".

# 8 043
Ами някои сигурно сме решили,че с телефон ни е по-удобно 🙄

# 8 044
  • BG-DE
Живея в Германия, ползвам физическа кауфландска карта откакто ги въведоха преди близо две години (поне при нас е по-популярния вариант) много от промоциите важат само с карта, сигурно си правят някакъв маркетинг но какво значение има 😊

# 8 045
Най-,много почнах да спестявам, като спрях да ходя до лидл...Joy ни картата им искам, ни нищо....много съм си добре..
С няколко ст надолу ако се забогатяваше...ехеййй....песен...

# 8 046
  • BG-DE
Тук намаленията им са добри, а с въпросната карта някои дори намалени стоки се намаляват още, да не говорим, че тук Кауфланд и Лидл са едни от най-евтините магазини 😊

# 8 047
Аз искам да попитам при ваксиниране на дете срещу Ковид и двамата родители ли трябва да присъстват или някакво съгласие подписват?
Още когато отвориха при нас кабинета за деца, през пролетта, ваксинирах малката. Искаха да е минала най-рано 48 часа преди ваксинация през преглед, при педиатър. Искаха амбулаторен лист от този преглед. Само административно обработиха документите и я ваксинираха. За втората доза я заведе баща ѝ, нищо повече не е било нужно. Подписваш се не на съгласие, а в техния журнал, в който са записали номера на ампулата и лични данни на детето.

# 8 048
  • Буркина Фасо
Тук намаленията им са добри, а с въпросната карта някои дори намалени стоки се намаляват още, да не говорим, че тук Кауфланд и Лидл са едни от най-евтините магазини 😊
абе май Алди, Нетто и Глобус са с по-ниски цени. и повечето хора са в тези вериги.

# 8 049
  • BG-DE
Алди не, в Нетто цените са почти същите но асортимента е много по-малък, а за Глобус не знам, при нас няма такива.

# 8 050
  • София
Ми колко далеч да го държа, бре?
Отначало ми викаха, че скенерът е вертикален - ок, държах телефона вертикално - не става. После ми казаха да го държа хоризонтално, защото скенерът 'гледа' надолу - пак не става. Пък касиерката като пипне телефона - веднага разчита. Не мога да разбера, честно.

И при мен е така.

# 8 051
На касите на самообслужване вече маркирам картата като продукт, не с четеца. Пробвайте така.

# 8 052
Виртуалната карта на Кауфланд, която вкарах в Google Wallet, не я засича скенера. Трябваше да отворя картата от приложението на Кауфланд, за да я засече.
Лидл-ската още не съм я пробвала от Wallet-a. Ама Лидл - ската излииза с баркод, а Кауфланд-ската е само номер (поредица от числа). Лили, Икеа, Метро също са с баркод.

# 8 053
  • София
Ами поискайте си физически карти от "Информация".

Исках и служителката ми каза, че щом имам мобилното приложение, такава карта не ми е необходима.

# 8 054
  • Буркина Фасо
Виртуалната карта на Кауфланд, която вкарах в Google Wallet, не я засича скенера. Трябваше да отворя картата от приложението на Кауфланд, за да я засече.
Лидл-ската още не съм я пробвала от Wallet-a. Ама Лидл - ската излииза с баркод, а Кауфланд-ската е само номер (поредица от числа). Лили, Икеа, Метро също са с баркод.
картата на Кауфланд е като Лидълската - с QR . на Билла е баркод.
всички карти към ги сложил в Cardbox-а  и не отварям никакви приложения на веригите. само чрез бокса.

Общи условия

Активация на акаунт