? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 258
  • 14 736
  •   2
Отговори
# 8 010
Обади се в банката и спри плащането. Оспорва се. А как да се оправиш с приложението, не знам. Може би и това трябва да им обясниш, ще помогнат. Също и със съпорта на Google може да се свържеш. Направо... ужасни станаха!

# 8 011
# 8 012
За тегленето от наследници, банката няма как да ви накара да сте всички заедно, така за тях е по лесно и за това се опитват ако мине. Април месец точно така ме уверяваха, че няма как, че не може по отделно, а накрая всеки сам си изтегли дяла когато му беше удобно ( единия дял дори още не е изтеглен ).

# 8 013
Сега се разворих допълнително. Влязох в центъра за плащане на Google и излиза някакъв абонамент (през google pay не излиза нищо, явно не е от това приложение). Ужас...не знам как е станало. Излиза, че съм се абонирала за някакви реклами за "моя бизнес". Аз бизнес нямам....ще чета сега какво да правя. Не виждам опция да го спра....

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 17:13 от ..::V.I.P::..

# 8 014
  • София
Да, абсолютно. Той също държи.. направо е адска каша..
При това положение не бих тръгнала никъде. Най-малкото да помисли за себе си и евентуални усложнение в чужда страна (недай Боже). За това, че ще зарази една камара хора, за да не провали почивката си, изобщо няма да отварям дума.

Не всяка кашлица е корона, просто си направете домашен тест, а , ако излезе +, ще го мислите.
т.е. ако е друг вирус, просто да си отиде на почивка и да заразява наред, нали не е корона? Хора, вие сериозно ли? Нямам думи просто. Болните си стоят вкъщи, лекуват се и не провалят почивката на останалите, които са здрави. Значи той да не си изгуби парите, ще разболее една камара хора на летището, в самолета, по забележителности в Италия. Пораснете, моля, и бъдете отговорни хора! (това и към авторката)

# 8 015
Тета много добри съвети ти е дала, аз бих казала - пиши на Гугъл да се разбере как е станал този абонамент, дори и да можеш да го спреш. Иначе за съжаление вече мина времето, когато се регистрираш някъде или инсталираш нещо с Accept и Next. Хората ми се смеят на мен, че винаги чета Terms and Conditions, ама смятам, че в днешно време си е задължително. Всяка услуга гледа как да се закачи тихомълком към портфейла ти, да си цоцка пари ..

# 8 016
Сега се разворих допълнително. Влязох в центъра за плащане на Google и излиза някакъв абонамент (през google pay не излиза нищо, явно не е от това приложение). Ужас...не знам как е станало. Излиза, че съм се абонирала за някакви реклами за "моя бизнес". Аз бизнес нямам....ще чета сега какво да правя. Не виждам опция да го спра....
Скрит текст:

Не се шашкай, сядай и пиши тук

https://support.google.com/googlepay/answer/10002386?hl=bg&ref_topic=12369426

И махни запазената карта после от начините на плащане.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 12:54 от teta75

# 8 017
При това положение не бих тръгнала никъде. Най-малкото да помисли за себе си и евентуални усложнение в чужда страна (недай Боже). За това, че ще зарази една камара хора, за да не провали почивката си, изобщо няма да отварям дума.

Не всяка кашлица е корона, просто си направете домашен тест, а , ако излезе +, ще го мислите.
т.е. ако е друг вирус, просто да си отиде на почивка и да заразява наред, нали не е корона? Хора, вие сериозно ли? Нямам думи просто. Болните си стоят вкъщи, лекуват се и не провалят почивката на останалите, които са здрави. Значи той да не си изгуби парите, ще разболее една камара хора на летището, в самолета, по забележителности в Италия. Пораснете, моля, и бъдете отговорни хора! (това и към авторката)
Ако писаното е към мен, не съм казала да пътува. Просто е нелепо всяко неразположение да се свързва с ковид. Аз си стоя в къщи като не съм добре.

# 8 018
  • София
Скрит текст:

Ако писаното е към мен, не съм казала да пътува. Просто е нелепо всяко неразположение да се свързва с ковид. Аз си стоя в къщи като не съм добре.
Много ясно, че не е само ковид. Каквото и да е, болният седи вкъщи, а не ходи с кашлица и хрема по летища, самолети и разходки, за да зарази още n-на брой невинни хора, които може и да не изкарат леко този вирус,
Знам, супер неприятно е да си дал пари, да си се настроил за почивка и бам вирус, ама на всеки се случва и се преживява.
Ако в този самолет има един човек с акъла си, а то вероятно ще има, смятай, че ще ги направят луди калинки, ако господинът се качи с кашлица и хрема на борда. Аз лично бих се оплакала, пък нека ме мислят за дребнава.

# 8 019
Благодаря за включването, Тета!
Писах...за жалост има ограничение в описанието на проблем и не успях много подробно да го напиша.
В момента не ми дава да махна картата, защото има "активен абонамент". Как и къде е станал този абонамент, не знам. Ще изчакам да видя какво ще отговарят...

# 8 020
Писах...за жалост има ограничение в описанието на проблем и не успях много подробно да го напиша.
В момента не ми дава да махна картата, защото има "активен абонамент". Как и къде е станал този абонамент, не знам. Ще изчакам да видя какво ще отговарят...
Според мен първо си смени паролата и пусни 2FA, да не би някой друг да си е купил реклами през твоя профил. И блокирай картата и си извади нова. Не мисля, че може случайно, без да разбереш, да се абонираш за твои реклами, а и от това че сумите са различни изглежда, че не е просто някаква минимална автоматична такса.

Иначе за съжаление вече мина времето, когато се регистрираш някъде или инсталираш нещо с Accept и Next. Хората ми се смеят на мен, че винаги чета Terms and Conditions, ама смятам, че в днешно време си е задължително. Всяка услуга гледа как да се закачи тихомълком към портфейла ти, да си цоцка пари ..
Ско не си регистрираш банковите карти навсякъде без да мислиш или ползваш виртуални еднократни не стават такива драми.
Ама хората хем искат всичко да се плаща автоматично без да се занимават, хем после се шашкат като автоматично им литнат парите.

# 8 021
https://support.google.com/google-ads/answer/1703646#zippy=%2C%D … D0%BB%D0%B4%D0%BE

Трябва да се изчете всичко внимателно. И аз много не се орентирам, но ето например пише, че ако имало салдо, нямало да възстановят средствата. Тук пък има инфо как да се проверяло салдото....ама четене трябва...

# 8 022
Не искат тестове, страх ме е просто да не забележат,че кашля твърде много и да направят проблем,защото ако наистина е Корона ще ни се провали цялата екскурзия,а парите изобщо не са малко...
Сериозно ли?! Да не забележат, че кашля твърде много! Или той вече е с Корона, какво ви интересуват другите, важното е парите да не изгубите......

Аз искам да попитам при ваксиниране на дете срещу Ковид и двамата родители ли трябва да присъстват или някакво съгласие подписват?
Аз същото си мислех до преди пет дена,когато пътувах във влак и се разкашлях. Тогава един навъсен старчок дойде при мен и ми каза да си сложа маска. Разбира се,че го "отбичих". Пълно е с психари и побърканяци. Yum

# 8 023
Според мен първо си смени паролата и пусни 2FA, да не би някой друг да си е купил реклами през твоя профил. И блокирай картата и си извади нова. Не мисля, че може случайно, без да разбереш, да се абонираш за твои реклами, а и от това че сумите са различни изглежда, че не е просто някаква минимална автоматична такса.

Иначе за съжаление вече мина времето, когато се регистрираш някъде или инсталираш нещо с Accept и Next. Хората ми се смеят на мен, че винаги чета Terms and Conditions, ама смятам, че в днешно време си е задължително. Всяка услуга гледа как да се закачи тихомълком към портфейла ти, да си цоцка пари ..
Ско не си регистрираш банковите карти навсякъде без да мислиш или ползваш виртуални еднократни не стават такива драми.
Ама хората хем искат всичко да се плаща автоматично без да се занимават, хем после се шашкат като автоматично им литнат парите.

Да, съгласна съм, че си трябва виртуална карта. Иначе то не става въпрос да си регистрираш картата където ти падне, само да си я добавиш в GPay и ей ти.

# 8 024
GPay не иска да регистрира виртуалната ми карта. Т.е. фигурира там, но не мога да се разплащам през Google Wallet с нея.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт