? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 237
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 7 980
За един ден - не мисля.
Тестове искат ли в Италия? По-добре да се тества преди да тръгне. Не е простуда това.

# 7 981
  • Sofia
Не искат тестове, страх ме е просто да не забележат,че кашля твърде много и да направят проблем,защото ако наистина е Корона ще ни се провали цялата екскурзия,а парите изобщо не са малко...

# 7 982
  • Точно където трябва
Демек с корона без корона, държиш си на пътуването?

# 7 983
  • Sofia
Да, абсолютно. Той също държи.. направо е адска каша..

# 7 984
  • пустинята Гоби
Е не пречи да направите тест, барем да знаете какво му е. Ще сте спокойни, ако е отрицателен. Да смуче нещо и да си пръска в гърлото. Чай с мед и лимон, витамини, па може и с лекар да де консултирате като е зле поможението.

Мои близки се тръшнаха с корона преди почивка и я отложиха. Влязоха им в положение от хотела и не им таксуваха променените дати. Иначе имаха застраховка и чакат да им върнат парите от самолетните билети, които не ползваха. Та има начини, човек ако иска. Иначе ясно, че вече на много места няма карантина за болни и че на никой не му дреме за ближния. Просто давам идея за застраховка, може някой да се възползва и да си боледува вкъщи.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 09:30 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 7 985
С какво мога да прогонвам осите, които кацат върху храната ни, докато сме на заведение/ навън?? От няколко дни е ад храненето навън , а децата направо пищят като ги видят.

# 7 986
Не искат тестове, страх ме е просто да не забележат,че кашля твърде много и да направят проблем,защото ако наистина е Корона ще ни се провали цялата екскурзия,а парите изобщо не са малко...

Да, гадно ще бъде. Но нима искате да прикриете Корона, ако е пипнал това? Хем ще заразявате, хем ако се усложни там съвсем ще я втасате.

# 7 987
С какво мога да прогонвам осите, които кацат върху храната ни, докато сме на заведение/ навън?? От няколко дни е ад храненето навън , а децата направо пищят като ги видят.
От естествените средства, лавандула и тамян казват, че помагат.
Иначе има едни спирали дето се палят и димят, те са много ефективни, особено на Raid. Ама все пак си е отрова и не е добре да е много близо до храната или дима да отива директно във вас.

# 7 988
Извинявам се за тъпия въпрос,но ми е много важно... Приятеля ми беше на рожден ден преди 2 дни и са пили много ледени коктейли, явно се е простудил и от вчера кашля брутално и има хрема, а в четвъртък летим за Италия,има ли начин с нещо да му премине и могат ли да ни върнат,ако се усъмнят в нас?
след заразяването ми с Ковид, на вторият ден, започнах да кашлям. Направете си тест и се лекувайте, преди да тръгнете. Сега леко се изкарва вируса, но ако не се лекува може да се изкара и бронхопневмония.

# 7 989
Сипваш малко кафе (около 2 супени лъжици) в една купичка и го палиш в единия край със запалка. Започва да пуши и гони осите.

# 7 990
  • София
Mlv, за изтеглянето на парите на починало лице не е нужно да са заедно наследниците, може всеки индивидуално да получи дяла си..
Това зависи от банката. В ПИБ искаха да сме всички заедно. Всички наследници подписахме документите за закриване на сметката и за тегленето. Касиерка в ДСК ми е казвала, че при тях може всеки поотделно и последния закрива сметката. Явно политиката им е различна.

# 7 991
Сипваш малко кафе (около 2 супени лъжици) в една купичка и го палиш в единия край със запалка. Започва да пуши и гони осите.
Малко неудобно в заведение да си носиш два лъжици кафе,да ги слагаш в съд и палиш,за да дими,но пък за полеви и домашни условия,тераса,градина  е супер трик.Сигурно гони и др.досадни хвъркати.

# 7 992
  • София
Никъде няма, но искат ново.
И аз вадих. Няма да бия път 250 км и да ме върнат. Казаха ново, излишно е да споря. За някои неща може старо, ако няма промяна в обстоятелствата, но пред нотариус не.
Преди 2 месеца и пред нотариус се случи да използвам удостоверение за наследници, извадено преди 15 години.

# 7 993
Е, аз пък ако съм нотариус, няма да приема удостоверение за наследници от преди 15 години.

# 7 994
Че защо не?

Общи условия

Активация на акаунт