? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 029
  • 14 736
  •   2
Отговори
# 8 325
Ерин, бавно става с пенсиите. Братовчедка ми чака близо половин година.

# 8 326
Аз си пускам една обикновена таблетка за миална в пералнята. Даже на 60 градуса.

# 8 327
  • София
Колежка е с домашен положителен тест за ковид от 2 август. Утре се връща на работа. Ще бъде ли заразна, осми ден ще ѝ бъде от теста.

# 8 328
# 8 329
Не се знае. Може и да е.

# 8 330
Някой да е поръчал онлайн от Answear? Само с карта ли става заплащането на артикули под 2000? Що за тарикати 🤔
По -горе бях попитала как да направя поръчка в Answear. На мен това ми излиза ,къде греша ?
Грешите, че бъркате думите минимална и максимална...

# 8 331
Aко беше правила PCR същия ден, по протокол щеше да е карантина до 11.08 вкл. Индивидуално е кога ще даде отрицателен тест, но поне не е в острата фаза вече и вероятно не е силно заразна.
Колежка е с домашен положителен тест за ковид от 2 август. Утре се връща на работа. Ще бъде ли заразна, осми ден ще ѝ бъде от теста.

# 8 332
Някой да е поръчал онлайн от Answear? Само с карта ли става заплащането на артикули под 2000? Що за тарикати 🤔
По -горе бях попитала как да направя поръчка в Answear. На мен това ми излиза ,къде греша ?
Грешите, че бъркате думите минимална и максимална...
Грешката е неволна ! В случая сумата не беше проблем ,а това ,че не разрешаваше опция "плащане при получаване " .

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 17:25 от Dobriana32

# 8 333
  • София
Как се почиства пералня с таблетки за миялна машина? Колко таблетки и на коя програма?
Понякога ползвам таблетка, слага се цяла, една, и пускам на 95 градуса, без дрехи, разбира се. Може би може и на 60 градуса, някой беше написал, че ползва 60 градуса, все тая.

# 8 334
  • UK
Много интересно тива с таблетките за миялна, в барабана я слагате нали?

# 8 335
Не се знае. Може и да е.
Ако е, ще е в болница.

# 8 336
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Имам сигурно глупав въпрос. Миналият месец свекърва ми си пусна документите за пенсиониране. Казали са, че докато обработят документите, ще получава социалната пенсия. Има ли начин през сайта на НОИ да се види кога да я очаква или чак, като ги обработят, тогава ще започне да излиза информация.
Опитах услуги в полза на пенсионера, но излиза “Липсват данни”.

От Тук https://www.nssi.bg/eservicesbg/reports/reportsegn

Справки
по ЕГН и ПИК на НОИ
      или
по ЕГН и ПИК на НАП

Отваря се нова страница  : https://pic.nssi.bg/egn/

Справка за социално осигуряване - актуално състояние
Изплатени/Върнати/Удържани парични обезщетения по ПОБ
Проследяване на решения по жалби
Справка за регистрирани заявления за отпускане на ПОБ
Справка за изплатени Парични обезщетения и помощи от ДОО чрез НОИ-актуално състояние
Справка за актуално състояние на пенсионер
ама свекървата все още не се води пенсионер докато не излезе решението за това. или нещо бъркам ?  подаването на документите не те прави автоматично пенсионер. вероятно ще излиза надпис, че нямат данни за този пенсионер.

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 18:51 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 8 337
  • София
Как мога да докладвам на Инстаграм съпорт.Сина ми е сниман без наше съгласие.Искам клипа да се премахне.

# 8 338
  • София
Скрит текст:
Имам сигурно глупав въпрос. Миналият месец свекърва ми си пусна документите за пенсиониране. Казали са, че докато обработят документите, ще получава социалната пенсия. Има ли начин през сайта на НОИ да се види кога да я очаква или чак, като ги обработят, тогава ще започне да излиза информация.
Опитах услуги в полза на пенсионера, но излиза “Липсват данни”.

От Тук https://www.nssi.bg/eservicesbg/reports/reportsegn

Справки
по ЕГН и ПИК на НОИ
      или
по ЕГН и ПИК на НАП

Отваря се нова страница  : https://pic.nssi.bg/egn/

Справка за социално осигуряване - актуално състояние
Изплатени/Върнати/Удържани парични обезщетения по ПОБ
Проследяване на решения по жалби
Справка за регистрирани заявления за отпускане на ПОБ
Справка за изплатени Парични обезщетения и помощи от ДОО чрез НОИ-актуално състояние
Справка за актуално състояние на пенсионер
ама свекървата все още не се води пенсионер докато не излезе решението за това. или нещо бъркам ?  вероятно ще излиза надпис, че нямат данни за този пенсионер.

Проверих и там, няма данни. Явно, докато не излезе решението, ще е така.

Бонго,
Скрит текст:
благодаря за разясненията. Явно утре до края на деня ще разберем, ще получава ли минимална или не. Не мога да ти отговоря на лично заради ника Grinning а малкият не ме оставя, за да търся, как да го направя културно.

# 8 339
  • Пловдив
Аз веднъж в месеца поставям две таблетки за съдомиялна в барабана на пералнята на програма на 95°.

Общи условия

Активация на акаунт