? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 560 583
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 8 610
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
може да го преиздаде.

# 8 611
  • пустинята Гоби
Само това ли е скъсаното? Нали се виждат важните неща, защо се притесняваш за една дупка? Нали са електронни вече направленията, защо твоето не е? Аз бих го пробутала така, срам не срам.

# 8 612
  • Бургас
Много се притеснявам да не ни върнат. Чакаме от няколко месеца това влизане в болницата. Не знам защо не е електронно. Страх ме е да не ни върнат, май го казах вече.

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 13:27 от Ябълкова

# 8 613
За да си спокойна, най-добре ходи да ти го преиздадат, да не го мислиш.

# 8 614
Никакъв проблем не е тая дупка, но зависи на каква попаднеш, дето ще го вземе това листче.

# 8 615
Моля за помощ,от известно време ми дава това на телефона но когато вляза в профила си в Гугъл не ми дава да вляза нито да сменя паролата.

Модел на телефона alcatel 1s 2020

# 8 616
  • Бургас
Sandrela, същото ми се случи преди 2-3 месеца. Бях с Xiaomi. Аз уж понякога успявах да сменя паролата, а после ми даваше, че не е сменена. Това нещо ме тормози повече от месец. Оказа се, че не ми е хакнат нито един от профилите (гугъл, фейсбук и т.н.), нито е влизано в домашния/мобилния ми интернет. Нямах вируси, нищичко! Изглеждаше, че всичко е наред!
Оттървах се от това като ресетнах телефона, т.е. върнах заводските настройки. След ресета, всичко си беше нормално.

# 8 617
  • Бургас
Малеее, колко пъти съм му казвала "ще дойда и със затворени очи ще бръкна в гардероба, и ще ти изкарам гащите (примерно)"
Имаше преди в София едно езерце с кръгли лодки до ресторантче. Къде е то, има ли го още? И има ли друг аквапарк в София с изключение на "Възраждане"? Нещо с повече пързалки.

# 8 618
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Имаше преди в София едно езерце с кръгли лодки до ресторантче. Къде е то, има ли го още? И има ли друг аквапарк в София с изключение на "Възраждане"? Нещо с повече пързалки.
езерото ариана? аз лодки там не съм виждала.
ресторантчето е с някакво моряшко...морско име и има цаца Simple Smile Simple Smile и бира.

# 8 619
Кръгли лодки имаше в езерото в Южния парк, но сега ги няма там.

# 8 620
Sandrela, същото ми се случи преди 2-3 месеца. Бях с Xiaomi. Аз уж понякога успявах да сменя паролата, а после ми даваше, че не е сменена. Това нещо ме тормози повече от месец. Оказа се, че не ми е хакнат нито един от профилите (гугъл, фейсбук и т.н.), нито е влизано в домашния/мобилния ми интернет. Нямах вируси, нищичко! Изглеждаше, че всичко е наред!
Оттървах се от това като ресетнах телефона, т.е. върнах заводските настройки. След ресета, всичко си беше нормално.

Ако го направя какво ще се изтрие?
Снимки информация някаква или??

# 8 621
  • София-Младост
Всичко ще се изтрие при връщане на заводските настройки.

# 8 622
  • Бургас
sandrela, все едно ти е нов телефона. Запази на компютър снимките и др. важни неща. Пароли и тел. номера, съхранени в гугъл профила ще си останат там, в профила и ще можеш да си ги ползваш.

# 8 623
Помня,че имаше някакви драми с поръчките към English Home - излезе ми някаква реклама с намаления и се питам дали си струват спалните комплекти и тегаво ли е с поръчването и връщането после?

# 8 624
За горни чаршафи и калъфки става, не взимай долни с ластик.

Общи условия

Активация на акаунт