? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 560 562
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 8 595
Редактирането на постове за мен е недомислена функция на форума, изпускам интересното Confused

# 8 596
  • Mediterraneo
Каква може да е причината момиче на 12 -13 години, постоянно да забравя. Пубертет ясно, ама нормално ли е да забрави за какво е отишла до магазина, или казвам "прибери яденето в хладилника като се наядеш" и съответно не го прави и отговора пак е "забравих". Дали не е дефицит на някой витамин? Да ѝ взема някаква добавка?

Добавка задвратник, помага, гарантирано. Моята голямата е на 17, снощи "забравила" да оправи кухнята. Аз забравих, че спрях рутера за 30 секунди, колкото да й крашне играта, и нещата се подредиха не от самосебе си. Хич не се впрягай да изследваш глупости и да търсиш добавки.

# 8 597
  • София
Мислех за Б12 и Д. Направо това не се издържа. Баща ѝ откача. Седи, гледа тъпо.... Днес казах, че ще ѝ правя тест за наркотици. Къде отиде усмихнатото ми, добро дете?! Говорих с ЛЛ, че все лежи, все е отнесена, каза "вирус е, ще мине".

# 8 598
  • Mediterraneo
Чакай, де, запаси се с търпение. Може пък малкият да е по- хрисим, казват, че момчетата по- лесно минават през пубертета Simple Smile

# 8 599
  • София
Чакай, де, запаси се с търпение. Може пък малкият да е по- хрисим, казват, че момчетата по- лесно минават през пубертета Simple Smile

Аууу Дияна е чудо!!! Чудо! Хем отлична ученичка, дете с добро поведение, а вкъщи един поглед празен, та празен. Прозира! Баща ѝ избухва. Аз се нервирам, а съм най спокойния човек на Вселената. Не знам как ще я караме.

# 8 600
  • софия
Ти буквално описваш 'тинейджър' - от никакви витамини и диагнози няма нужда.
С толкова техника и какви ли не 'лични драми' на тези години, последното, от което се вълнуват, е мама и тати какво искат.
ММ е на 34, и все още не може да купи нищо поръчано, ако не ми се обади от магазина.

# 8 601
  • София
Извинявам се предварително ,вероятно е коментирано но нямам спомен, хормоните F3,  F4,  TSH  може ли по здрв. каса или се заплащат на общо основание, благодаря!

# 8 602
# 8 603
Другите не.

# 8 604
  • София-Младост
Хаха верно ли...къде, да отидем там Simple Smile)

Elena_of_Avalor
Не пречи да я следиш. Липса на витамине едва ли. Но може друг фактор да играе, момче, прителка, такива работи на тази възраст.

marchеva14
Може, но само TSH, направлението беше дадено от ендокринолог.

# 8 605
  • под тепетата
Мисля, че не е така за хормоните, освен, ако няма промяна. Прочетете отговора тук
https://www.nhif.bg/page/10?section15_page=13&archive15=11-2017

# 8 606
  • Бургас
Относно момичето, което забравя:
Сестра ми като тийн беше така, после синът и́. Тя си го обяснява с фантазиране в тази възраст, собствени светове, разсеяност - нищо лошо.
Обаче аз реших проблема с мъжа ми. Все ми казваше "не си ми казала/не съм те чул". Еми дотегна ми! И почнах след всяка заръка да питам "чу ли?". Понякога добавям и "А разбра ли?". За да обърне внимание, да се събуди така да го кажа и да ме чуе наистина. Той много се дразни и даже понякога ме нарича Чули 😄 Обаче има ефект.

# 8 607
Какъв размер протектор за матрак със страници да купя за матрак 160/200?
От този тип
https://sleepy.bg/product/protektor-deluxe

# 8 608
Какъв размер протектор за матрак със страници да купя за матрак 160/200?
От този тип
https://sleepy.bg/product/protektor-deluxe
В сайта се дават размерите на матрака, за които е протектора. Купуваш 160/200. Но спазваш инструкциите за пране, за да не се свие.

# 8 609
  • Бургас
Котката ми е скъсала много важно направление за хоспитализация. Личната лекарка може ли да го преиздаде или там както се казва? Или биха ни приели с тази дупка? На много далеч ще ходим и няма да е възможно да скокнем при личната при нужда.

Общи условия

Активация на акаунт