? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 558 735
  • 14 736
  •   2
Отговори
# 90
  • София
Ясно. Да, и ние сме с кабел, бивши клиенти на нет1 Simple Smile

# 91
При нас изобщо не можаха да инсталират телевизията. Обаче държаха да плащам, нищо че не могат да ми доставят услугата.
Виваком е решение за големите градове, но ако не сте такъв имайте едно наум, преди да подпишете с тях.
Три години ми отне разправията. Последният оператор да са на света, пак не искам да ги чуя.

# 92
В интерес на истината Виваком държат цялата инфраструктура за интернет и телефон. А1 и Telenor държат един вид "под наем" части от нея и си заплащат съответно на Виваком.
Затова дефакто по-качествана услуга се предлага от Виваком.
Друг проблем, е че операторът на моменти не играе много честно.
Руми, аз имах такъв проблем преди повече от 6 години, но нямах проблем да сменя пакета без тв.

# 93
  • Пловдив
Ние сме с интернет и тв на булсатком, извън града живеем. Няма оплакване за 2 години и малко /откакто аз живея там/ е имало 2-3 пъти проблем, техниците много бързо реагират.

# 94
Ами аз да кажа какво не ме кефи при Виваком - когато имаше проблем предишният доставчик го отстраняваше до 1 час, Виваком го оправят понякога до 5 часа. Обяснението - имали много абинати, не можели да оправят проблемите толкова бързо (то все едно оправят проблем на всеки абонат индивидуално, ама айде). При предишните прекъсвания се случваха много рядко, при Виваком - почти всяка седмица (това е странно, но е факт).

# 95
В интерес на истината Виваком държат цялата инфраструктура за интернет и телефон. А1 и Telenor държат един вид "под наем" части от нея и си заплащат съответно на Виваком.
Затова дефакто по-качествана услуга се предлага от Виваком.
Това изцяло не е вярно.

Дайс, ще проверя и ще ти кажа

# 96
Не навсякъде е налична тв чрез оптика на Виваком. Тоест..може да искаш интерактивна тв, но да няма техн. възможност.

Майка плаща 30 лв за тв, нет и моб.услуга. 29 с приспадането на лев при онлайн плащане. Голямо пазарене падна обаче, две седмици продължило, за да го договорим.

Иначе са мошеници като останалите. Нищо по-различно нито като качество, нито като отношение. Един дол дренки.

# 97
  • софия
Аз съм била преди на Булсатком и единственото,заради което и се махнах от тях,е че когато има някакъв проблем идва техник след 6-7 часа и то след като ги навикам,защото преди това казват,че ще пратят някой до 48 часа. 48 часа ми е много на мен. Сега съм вече 3 години на Виваком и нито веднъж съм нямала повреда. Веднъж ги виках,за да ми изместят достъпа за втория телевизор в другата стая и дойдоха два часа след като съм звъннала без да е имало никакви панаири.

# 98
Някой ползва ли смарттагове, на какво мнение е? По принцип не си губя нещата по сокаците, просто ми стана интересно що за чудо е това и дали има полза.

# 99
Минималната такса, която ми предлагат, е 29 лв. Не искам да плащам толкова.
Минималната такса за интернет и телевизия е 27.90 ако не се лъжа, като първите три месеца плащате по един лев. За 2 години ще платите 533 лева, при цената която сега плащате 526 лева. ТСО е колко ще Ви струва сумарно ползването на услугата за целия период

# 100
Какво значи минимална?
Всичко е въпрос на надлъгване.
И на нас 10 дни ни повтаряха, че минимума бил Х лв, ама накрая извадиха и под него оферта. ..на Х- 5 лв?

# 101
По оферта в сайта им.

# 102
  • пустинята Гоби
Оо Булсатком какви мизерници са. Нямахме с дни интернет по едно време и накрая ги разкарах. Бях им научила репертоара с техния “технически пробле”, който продължи безкрайно. Въпреки, че уж се отказах от итернета с подадена молба в офис, продължаваха да ми начисляват такса, колко разправии и разговори имах, докато я махнат. И аз съм сега на Виваком, всичко е на светлинни години от Булсатком.

# 103
А пък аз да попитам, Виваком имат ли услуга интернет телевизия като тази новата на А1? Някой в някоя тема беше писал, че имат - ЕОН, но това не е така. Доколкото виждам ЕОН е пак нещо със set top box..

# 104
А новата на а1 каква е?
Вива дават едно тв приложение за телевизор...

Общи условия

Активация на акаунт