? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 558 737
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 105
Чудех се дали да не минем на тв и интернет към Виваком,но щом се бавят при проблем понеже ''имат много абонати'' си оставаме на старият доказан с години интернет доставчик.При него се дразня,че нямам някои канали,които преди предлагаха.

# 106
  • BG-DE
Не се бавят Виваком, а Булсатком. Виваком са много експедитивни и на предната страница потребителка е споделила, че са дошли два часа след обаждане.

# 107
А новата на а1 каква е?
Вива дават едно тв приложение за телевизор...

Ами точно, инсталираш си едно приложение на телевизора и вече гледаш ТВ при А1. При ЕОН видях, че ти дават кутия. Ако Виваком имат телевизия изцяло през интернет, само през приложение, моля за линк.

# 108
Здравейте!
Моля да ме извините ако въпросът ми е не е за тази тема!
Искам да попитам, ако родители, които имат починало детенце преди 14 години към днешна дата, имат основание да мислят, че всъщност детето не е починало, какво могат данаправят?
Майката каза, че за първи път тази година, когато е подавала документи за детски, жената която е приемала молбата е попитала къде е въпросното дете и защо не го вписва в молбата?... Тоест при тях се води живо детето или поне аз така предполагам.... Родителите имат смъртен акт, нямат епикриза от родилното (детето е родено в 7 ми месец и е било в микрото, след 8 дни са казали на майката, че е починало) Имат и други съвсем реални основания да мислят, че нещо се е случило тогава, но въпросът е от къде да се започне....

# 109
В планът и на двама ни у дома ( аз и ММ) имаме включена услуга ЕОН. И аз, и той, сме си ги свалили приложението ЕОН на телефоните, и в момента даже изкарах така последните дни, гледайки през телефона любимите канали. Може да се гледат дори и каналите, които нямат функция за връщане, като се връщат назад въпросните предавания, като дори се включи и известяване за бъдещи предавания.
На компютър/лаптоп в браузера се влиза в профила и може да се гледат отново каналите от основният ТВ пакет по план. Е, малко тегаво беше вписването, но чрез съдействане от оператора станаха нещата.

# 110
Само дето аз не искам да гледам тв на телефон или лаптоп, а на телевизора. И да става само чрез приложение, тип Нетфликс, както е при А1.

# 111
Чудех се дали да не минем на тв и интернет към Виваком,но щом се бавят при проблем понеже ''имат много абонати'' си оставаме на старият доказан с години интернет доставчик.При него се дразня,че нямам някои канали,които преди предлагаха.
Може би предлагат всички тв-канали,но за някои от тях,трябва да се плати допълнително.

# 112
И да става само чрез приложение, тип Нетфликс, както е при А1.
Точно като Нетфликс е, можете да го дръпнете от Гугъл плей. Но трябва да имате договор за телевизия за да го ползвате.
Скрит текст:
Това което е за телефон работи и на китайски бокс за 50на лева. Може да го мъкнете навсякъде - стига да има интернет. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 113
Съжалявам тогава, не мога да помогна.
Маманаси29, съжалявам за случилото се.
Имайте предвид обаче, че системите не са уеднаквени.
Какво имам предвид?
Моя леля, живееше на адрес, където било регистрирано преди нея, семейства с три момченца, с разлика почти 9 месеца между всяко. Три поредни години идваха, в началото на лятото, при нея да питат защо децата не са записани в детска градина, предучилищна и начално училище. Всъщност семейството вече живеело в чужбина, уж всичко си е отрегистрирало и така нататък, но децата се водеха, че са в България.
Иначе може би дедектив, адвокат, които да се ровят във всички медицински документи във въпросната болница. Вътрешен човек пак там, и много пари. Така си представям нещата.
Пожелавам успех, да се разбере точно какво е станало 🙏 и при възможност да възтържествува справедливостта.
Здравейте!
Моля да ме извините ако въпросът ми е не е за тази тема!
Искам да попитам, ако родители, които имат починало детенце преди 14 години към днешна дата, имат основание да мислят, че всъщност детето не е починало, какво могат данаправят?
Майката каза, че за първи път тази година, когато е подавала документи за детски, жената която е приемала молбата е попитала къде е въпросното дете и защо не го вписва в молбата?... Тоест при тях се води живо детето или поне аз така предполагам.... Родителите имат смъртен акт, нямат епикриза от родилното (детето е родено в 7 ми месец и е било в микрото, след 8 дни са казали на майката, че е починало) Имат и други съвсем реални основания да мислят, че нещо се е случило тогава, но въпросът е от къде да се започне....

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 13:39 от Vicky_P

# 114
И да става само чрез приложение, тип Нетфликс, както е при А1.
Точно като Нетфликс е, можете да го дръпнете от Гугъл плей. Но трябва да имате договор за телевизия за да го ползвате.
Скрит текст:
Това което е за телефон работи и на китайски бокс за 50на лева. Може да го мъкнете навсякъде - стига да има интернет. Stuck Out Tongue Winking Eye

Т.е. сключвам договор за тв, но се разбирам с тях да не идват да ме окабеляват и да ми дават set top box?

# 115
Дават Ви бокса и получавате фри приложение за още един телевизор. Плюс пет допълнителни за устройства - компютър, таблет, телефон.

Не е реклама, информацията е достъпна на сайта им

# 116
Ох добре, явно нещо не можем да се разберем. Не искам да ми дават никакъв бокс Grinning искам само достъп до тяхното приложение, което да си инсталирам на телевизора, та това ми беше въпроса.

# 117
123 или в магазин. Нямам идея дали дават само приложение

# 118
Не знам дали биже без самото устройство, но както е написано отгоре може до 5 допълни устройства или по-точно профила -  точно както Нетфликс. Ако познавате някой с ЕОН разбирате се да плащате част от сумата и ви дава достъп до неговата регистрация като той ви създава профил. Аз така процедирам с Нетфликс - плащам на човека с главния профил и имам нетфликс без договори, без да си давам данните на кредитната/дебитна карта.

# 119
mystic woman,  правата на Нова, явно са само за излъчване на концерта и затова го няма в сайта им.
Ако те устройва, има го с дублаж на руски.

Adele One Night Only и още един

има тяхната програма...на Рачков простотиите, ма Адел не.

на виваком сме....мижем да връщаме 7 дена и да гледаме пропуснато....не разбрах дамата, която писа, че иска да гледа концерта, какъв точно е проблема.Вчера върнах и гледах концерта, без проблем. Миже би, дамата която поса, се е заблудила, защото, когато върнеш на концерта на Адел, не започва направо той, а остатък от предната програма....просто малко трябва търпение и да превъртиш и концерта на Адел го има! Малко объркано написах може би....извинете за което

Общи условия

Активация на акаунт