? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 568 720
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 135
Помолиха ме да потърся клиенти за новосформирано студио за софтуерни разработки. Имате ли идея как това да стане по-лесно. Момчетата имат отделни предишни проекти и сайт.
Реклами във фб с линк към портфолиото и/или сайта.
Има групи за безплатни бизнес обяви, фрилансъри и др.
Втори вариант е платена публикация в новинарски сайт.
Има и безплатен вариант за такава публикация, но в друг сайт, чието име сега ми се изплъзва.
Когато се прибера след два дни, мога да пиша на лично. Идеята е да се публикува кратка обява с линк към сайта и портфолиото абсолютно безплатно във въпросните сайтове. Добре е, да се приложи и референции от предишни клиенти. Или да се помолят да напишат такива под обявите във фб и сайтовете.

# 136
По традиция елхата се разваля на 06.01. Аз тази година я махнах на 25. 12..... и без това не ми харесваше.

# 137
  • София
Не намерих тема за този тип четки.На какво да обърна внимание при избора?

# 138
  • София
Развалям елхата не по-рано от 07.01. Имам член на семейството, който празнува Коледа по стар стил.

# 139
  • Mediterraneo
Ние я махаме след 6/12. Тук се празнува идването на Los reyes magos и елха си трябва Simple Smile Добре, че са ми големи децата, че и тия носят подаръци.

# 140
Ние я махаме след 6/12. Тук се празнува идването на Los reyes magos и елха си трябва Simple Smile Добре, че са ми големи децата, че и тия носят подаръци.

Да нямаш грешка? 6/12, или 6/01?

# 141
  • София
Търся бланка за приемо-пред. протокол и протокол от общо събрание /може и да не е в word/

# 142
  • пустинята Гоби
Помолиха ме да потърся клиенти за новосформирано студио за софтуерни разработки. Имате ли идея как това да стане по-лесно. Момчетата имат отделни предишни проекти и сайт.
Тези младежи контакти нямат ли? Малко е безумно да молят за такова нещо човек, който си няма идея откъде да започне (нищо против теб, те са супер неориентирани, а уж имат стаж).

# 143
  • София
С елхата приключих на 2.01 беше махната, но моето беше живо дръвче и много се ронеше.

# 144
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ако ми вземат кръв за антитела, след колко време ще получа резултат, и сертификат?

# 145
До два часа, а сертификата директно го пращат на телефона, ако е над 150.
Поне в една тукашна лаборатория- Медика.

# 146
  • Mediterraneo

Да нямаш грешка? 6/12, или 6/01?

Разбира се, че имам Simple Smile

# 147
Малко странно питане имам, но може ли да ми препоръчате учител по математика (ако може в София), който да се заеме с възрастен, при когото основни познания са били изпуснати и има страх от числата? Де факто, да му преподава математиката от самото начало, все едно е ученик? Или да питам в подфорум образование?

# 148
  • Сф
Не намерих тема за този тип четки.На какво да обърна внимание при избора?

Имам такава маша (със зъбчета) и като навия косата, не мога да я развия, заплита се. Не знам дали и с четките е така. Пробвай я на живо дали се разплита лесно

# 149
  • Точно където трябва
Дървено бюро в бял цвят. Детето е рисувало отгоре с черен маркер и е пробило. Трих със спирт, с препарат за дърво и с вода. Може би има леко избеляване, но още доста стои. С какво да изчистя?

Общи условия

Активация на акаунт