? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 510
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 7 635
Активен въглен, много разпространено в химията вещество, защото е супер абсорбатор, в това число и на вредни неща. Продава се в аптеките като хапчета за лекуване на разстройство, леки отравяния и прочее.

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010003809

Рициновото масло пък е натурално очистително. Много е гадно на вкус, ама с малко лимонче след това става.
Една или две супени лъжици стигат и после повечко вода. И след няколко часа започва постоянно тичане към тоалетната с много течно изхождане, направо като вода, но без болки и друго. И така докато се изчисти всичко в червата. И то помага за подобни страдания, но е малко неприятно това тичане до кенефа, да не се притесни и изплаши детето.

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010005953

# 7 636
Разбрах
Благодаря ще пробвам с активния въглен
Но ще я заведа пак на лекар за второ мнение ( не мисля,че е гастрит както ни каза докторката)

# 7 637
  • пустинята Гоби
Какъв пробиотик давахте? Случвало се е моето дете да има дълго време стомашни проблеми, които накря се решиха с Рекомфорт, предписан от педиатъра. В случая давах Ентерол мисля седмица - две, но не се повлияваше, накрая с Рекомфорт всичко отшумя много бързо.

Очистително за дете в много брутално. Веднъж се наложи да дам на моето дете и после горко съжалявах.

# 7 638
Съгласна съм, че е стрес за дете и го написах. Но иначе върши работа. Преди 100 години е било май единственото лекарство и децата са го получавали под строй. Ама сега е друго време Simple Smile

За мен пък специално за разстройство "Ентерол" е най-доброто. Сигурно си зависи от човека.

# 7 639
Какъв пробиотик давахте? Случвало се е моето дете да има дълго време стомашни проблеми, които накря се решиха с Рекомфорт, предписан от педиатъра. В случая давах Ентерол мисля седмица - две, но не се повлияваше, накрая с Рекомфорт всичко отшумя много бързо.

Очистително за дете в много брутално. Веднъж се наложи да дам на моето дете и после горко съжалявах.

Линекс  давах веднъж ентерол и пробиен кидс.

# 7 640
  • пустинята Гоби
Действието на пробиотиците принципно е много индивидуално. Просто насочвам жената, че може детето да не е пило правилния пробиотик. Не е лошо и диета да се пази, в случая моя син и диета пази и Ентерол пи сумати време, но не му мина. Накрая с Рекомфорт всичко се реши за два дни.

# 7 641
На какъв лекар е по-добре да отида при дискомфорт и изтръпване в областта на поясните прешлени и на глезените - ортопед или невролог?

# 7 642
Невролог.

# 7 643
След саниране на блок ,след колко време може да се правят промени? Смяна на дограма и поставяне на тента ?

# 7 644
На какъв лекар е по-добре да отида при дискомфорт и изтръпване в областта на поясните прешлени и на глезените - ортопед или невролог?

Пробвай първо малко с магнезий.
Иначе първо невролог.

# 7 645
Забелязах малка черна точка точно над горен кътник. Идея от какво може да е? Раничка на венеца може би?

# 7 646

Пробвай първо малко с магнезий.
Иначе първо невролог.
Аз бих добавила и витамини от В групата. Невраксил, Уримил плюс... Невробекс е слабичък, но преди всичко, преглед при невролог.

# 7 647
Вече три безжични мишки не работят на нито един порт на компютъра ми. Разпознава ги, но няма курсор, нищо няма. Някакви идеи имам ли полезен ход?

# 7 648
Моля за препоръка на фирма за пране на килими, успях да съсипя бял килим и трябва спешно да бъде изпран след мен.
Много благодаря.

# 7 649
  • софия
Моля за препоръка на фирма за пране на килими, успях да съсипя бял килим и трябва спешно да бъде изпран след мен.
Много благодаря.
kanevcarpet

Общи условия

Активация на акаунт