? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 356
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 7 830
За най-бързо, докато си купите препарат, две три цигари пуснете в литър вода, да киснат половин ден и напръскайте с водата.

# 7 831
  • Бургас
Направих си бързи кисели краставички. Нарязани корнишони, вода, сол, чесън. Сложих ги в четири буркана с винт. Знам, че докато станат готови, от време на време трябва да се обръщат и да постоят обърнати бурканите, но изтича по малко вода. Какво да направя? Да долея вода, да не ги обръщам?

# 7 832
Може би както с киселото зеле - изсипваш водата в по- голям съд и я връщаш , така няколко пъти или с малък маркуч или сламка( зависи от големината на буркана) просто бълбукаш.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 14:37 от ccvet

# 7 833
  • Бургас
Аа, мога да отварям капаците, така ли?
Добре,със сламка ще претакам киселите краставички😊 В буркани компотени са, по 0,5л. мисля.

# 7 834
Не може, бре! Знам, че се слага синапено семе и стоят обърнати. Не се отварят. Тази капачка, която не държи, пиши ги заминали краставичките.

# 7 835
  • Бургас
Моите ще са баш кисели. В бидон така ги правя, но бидонът не пропуска и ги търкалям всеки ден по терасата. А, в него слагам И листа от смокиня. А тези са за тея дни да хапна, че умирам за кисели краставички!

# 7 836
Не са затворени добре бурканите. Не знам какво ще стане и дали изобщо.

# 7 837
  • Бургас
Значи да не добавям вода, пък каквото стане. Изкарах сламка и бълукам тука 😄

# 7 838
Следващият път си купи фикс за кисели краставички на д-р Йоткер, за два дни са готови с него.
https://www.oetker.bg/bg-bg/recepti/r/kiseli-krastavichki

# 7 839
  • Бургас
Благодаря! 🙂

# 7 840
Здравейте, търся телефон на М. Баймакова, ще съм благодарна ако някой има и сподели може и на лично.
Благодаря предварително!

# 7 841
Въпросът ми е специфичен, но като блондинка по душа, не познавам родната география. Искам да знам дали има населено място (село, град) от българска страна по устието на р. Дунав? Или там е резерватна област... Не ми е ясно много...

# 7 842

Каква е функцията на бутон NFC ?

# 7 843
# 7 844
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Каква е функцията на бутон NFC ?

стана ми любопитно Simple Smile Simple Smile  нямам такова или не знам къде се е скрило, но Гуги казва

Цитат
Near-field communication is a set of communication protocols that enables communication between two electronic devices over a distance of 4 cm or less. NFC offers a low-speed connection through a simple setup that can be used to bootstrap more-capable wireless connections.

Въпросът ми е специфичен, но като блондинка по душа, не познавам родната география. Искам да знам дали има населено място (село, град) от българска страна по устието на р. Дунав? Или там е резерватна област... Не ми е ясно много...

вики, не ти разбрах въпроса.
питаш дали има български град в Румъния или..?

Общи условия

Активация на акаунт