? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 314
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 7 845
Въпросът ми е специфичен, но като блондинка по душа, не познавам родната география. Искам да знам дали има населено място (село, град) от българска страна по устието на р. Дунав? Или там е резерватна област... Не ми е ясно много...
Устието изобщо не е в България. Последният град на Дунав е Силистра, след това реката е изцяло в Румъния.

# 7 846
Всъщност търся име на последното по поречието на р. Дунав бг населено място. Преди да замине към Румъния, така да се каже... Малко хаотично може да е, но мисля, че това търся...

# 7 847
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Всъщност търся име на последното по поречието на р. Дунав бг населено място. Преди да замине към Румъния, така да се каже... Малко хаотично може да е, но мисля, че това търся...

Силистра

# 7 848
Здравейте, какво е обезщетението за гледане на близнаци за втората година от майчинството?

# 7 849
Същото, каквото и за едно дете. Само детските са различни. МРЗ към момента.

# 7 850
Вики да не би да те интересува резервата
 " Сребърна" ?

# 7 851
  • София
Вики да не би да те интересува резервата
 " Сребърна" ?

Мисля, че точно за него пита.

# 7 852
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пита за последното населено място преди Дунав да премине изцяло в Румъния. Сребърна е доста преди това.

# 7 853
  • София-Младост
Моите ще са баш кисели. В бидон така ги правя, но бидонът не пропуска и ги търкалям всеки ден по терасата. А, в него слагам И листа от смокиня. А тези са за тея дни да хапна, че умирам за кисели краставички!
Направи ги с дива ферментация. На 1 л преварена вода се слага 30 г сол. Режеш на шайби, в буркан и заливаш, не затваряш буркана и след 3-4 дни имаш кисели краставички. Точно това приготвям в момента аз, че имам едни по-дебели краставици.

# 7 854
Ала-Бала, задължително ли е да са нарязани? Предполагам може и на ленти, ако е задължително?

# 7 855
  • Близко съм
Здравейте, някакви предположения какви са тези образувания и на какво се дължат? Моите са разположени отстрани на езика.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 7 856
  • София-Младост
Ала-Бала, задължително ли е да са нарязани? Предполагам може и на ленти, ако е задължително?
Ако твоите са корнишони, сложи ги цели. Аз си говорих за моите, обикновена краставица сорт Гергана, затова смятам да я нарежа на шайби.

# 7 857
Здравейте, някакви предположения какви са тези образувания и на какво се дължат? Моите са разположени отстрани на езика.
Скрит текст:
Обикновени папили. Такова е устройството на езика. В различните зони са разположени вкусовите рецептори.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRxFJBvEmUk … VUyQ&usqp=CAU
На всеки са различни на вид, но в корена на езика са по-едри.

# 7 858
  • Близко съм
Благодаря, преди мисля че нямах, поне не в този вид и се изплаших да не са някаква форма на гъбички.

# 7 859
Скрит текст:
Каква е функцията на бутон NFC ?

стана ми любопитно Simple Smile Simple Smile  нямам такова или не знам къде се е скрило.

И аз нямам. И по тази причина не мога да плащам безконтактно с телефона, само с карти.

За дъските за мезета. Ами поне до преди 5 -6 години не ми беше известно да се ползват за сервиране, а само за нарязване. Не ми пречи, но не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт