? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 331
  • 14 736
  •   2
Отговори
# 7 875
  • под тепетата
Благодаря, боботоо !

# 7 876
Може ли да се пазарува от About you без приложение?

# 7 877
Да, отваряш си сайта през браузъра.

# 7 878
Да, може.

# 7 879
  • Бургас
Имат брак. Имотът е придобид преди брака. Брака продължи над 30 години. А с наличните средства в банковата карта какво се прави? Майка ми иска с тях да се плати погребението.

# 7 880
Пералнята запуши жестоко, започна да центрофугира и не успя да спре, вътре се беше изпълнила с дим. Успях да изключа всичко, но имате ли препоръка за майстор от който сте доволни. Предварително ви благодаря!

Дева, аз съм пазарувала през компютъра от Абаут Ю без приложение, ама сякаш отдавна беше - зимата доколкото помня, да няма някакви промени.

# 7 881
  • Далечният изток
Имат брак. Имотът е придобид преди брака. Брака продължи над 30 години. А с наличните средства в банковата карта какво се прави? Майка ми иска с тях да се плати погребението.
В случая няма значение колко време е продължил бракът.
Ако починалият е имал 1 дете и съпруга към момента на смъртта си, и щом имотът е придобит преди брака, то майка ти и неговата дъщеря са собственици на цялото му имущество с дялове по 1/2.
Сумите по сметка в банка - същите дялове. Отиват двете в банката с удостоверение за наследници и получават по 1/2 от сумата.

# 7 882
Аз си пазарувам от about you без приложение, както са писали - както от всеки обикновен сайт през браузъра, даже не съм убедена, че и акаунт ти трябва.

# 7 883
Здравейте. Пазарувате ли от Shein? Аз за втори път поръчвам и съм много доволна.

# 7 884
  • София
Това реклама ли е?

# 7 885
Благодаря ви! Защото ми излизат техни  рокли във ФБ, но като отворя снимката ми иска да си инсталирам приложението.

# 7 886
Shein е китайски, как ще го рекламирам😀 Нали така се казва темата за всякакви въпроси.

# 7 887
За Шийн съм чувала, че продавали изумително некачествена стока. Сигурно може да уцелиш нещо ставащо, ама било голяма рулетка.

# 7 888
Благодаря ви! Защото ми излизат техни  рокли във ФБ, но като отворя снимката ми иска да си инсталирам приложението.

Ами предполагам са направили така, че FB рекламата им да води към страницата за инсталиране на приложението, че да зарибят повече хора. Отвори си сайта и си потърси артикула по име или марка евентуално.

# 7 889
До Ябълкова - сигурно ще ти дам най-баналният съвет, но нека майка ти си наеме адвокат за делбата. Има много врътки и при лоши отношения майка ти може да си има ядове, особено ако липсва желание за разбирателство. Адвокатите струват пари, но могат да спестят много нерви, а в крайна сметка и средства.

Общи условия

Активация на акаунт