? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 203
  • 14 736
  •   4
Отговори
# 8 085
Най-,много почнах да спестявам, като спрях да ходя до лидл...Joy ни картата им искам, ни нищо....много съм си добре..
С няколко ст надолу ако се забогатяваше...ехеййй....песен...

Аз пестя най-много откак не следя Лидл-ската тема. Че все някой нещо препоръчва и е страшно Grinning Също теми от сорта на "Евтината козметика, от която сте доволни" са доста подхлъзващи Smiling Imp Темата за Черния петък също. Още ме е яд на едни води на някаква Ина дето си накупих тогава. Даже 2 от 3 не съм ги пробвала и само ме е яд като ги гледам...

# 8 086
Да да..отписах се и аз оттам Laughing

# 8 087
Ти и от НМ се отписа Joy
Много богата ще станеш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 8 088
Криза е. Урсула рече да правим икономии

# 8 089
Аз почнах да харча повече, когато смених Лидл с Кауфланд.
Да се преместим в темата за спестяванията Grinning

# 8 090
Ако щете вярвайте,но преди "10-ти" никога не гледах какви са цените на стоките. Буквално. Просто взимах това,което ми харесва и го плащах на касата/магазинерката. Blush
А днес - докъде стигнахме! Виждал съм моя роднина,която със сигурност е милионерка,(собственичка е на верига магазини),да се рови в дрехи втора употреба внос от Западна Европа!

# 8 091
Това, че рови във ВУ, какво трябва да значи? В момента хубавите дрехи ВУ аз не мога да си ги позволя.

# 8 092
Преди "10-ти" май нямаше много стоки по магазините.
И аз предпочитам понякога качествена дреха втора употреба пред китайско недоразумение.

# 8 093
Ми колко далеч да го държа, бре?
Отначало ми викаха, че скенерът е вертикален - ок, държах телефона вертикално - не става. После ми казаха да го държа хоризонтално, защото скенерът 'гледа' надолу - пак не става. Пък касиерката като пипне телефона - веднага разчита. Не мога да разбера, честно.

Този скенер нали свързан с Пин-пада на ПОС-терминала и клиентите, както и служителите, си го нагласяват, т.е. не е статичен. Четецът си го представете като прав лъч и взависимост от положението му, си нагласяте QR кода. НА обикновените каси скенерите за маркиране на продукти не четат QR  кодове.

# 8 094
  • BG-DE
То "преди 10-ти" какви цени да гледаш то почти нищо нямаше, банани и портокали пускаха за Коледа, а шоколадови яйца и нутела купувахме от Кореком. Няма да забравя като пуснаха Хъш пъпис как с часове чакахме на опашка за обувки, страшно хубаво беше 🤪

# 8 095
  • София
Ако щете вярвайте,но преди "10-ти" никога не гледах какви са цените на стоките. Буквално. Просто взимах това,което ми харесва и го плащах на касата/магазинерката. Blush

И аз така, но с 1 малка поправка - носех доста пари в брой в себе си и като пуснат нещо се редях на опашка. Ако стигне до мене - екстра. Ако свърши - търпение до другата опашка.
То и голям избор нямаше тогава. Но и хората нямаха големи изисквания.

# 8 096
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
То "преди 10-ти" какви цени да гледаш то почти нищо нямаше, банани и портокали пускаха за Коледа, а шоколадови яйца и нутела купувахме от Кореком. Няма да забравя като пуснаха Хъш пъпис как с часове чакахме на опашка за обувки, страшно хубаво беше 🤪

не помня в коя тема го пуснаха Simple Smile снимано в София май.

# 8 097
Че то преди цените бяха еднакви във всички магазини и нямаше промоции.
Няма смисъл да ги гледаш. Откъдето и да купиш захар/сол/брашно, все тая.

# 8 098
То голямото хвалене, че в хоремага някой не гледал цените... Да не е гледал в кореком разбирам, ама иначе...

# 8 099
В бакалията, не в хоремага Joy

Общи условия

Активация на акаунт