? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 203
  • 14 736
  •   4
Отговори
# 8 100
Форматът хоремаг беше щандове със стоки за пазаруване - от битови стоки до хранителни, каквото заредят, плюс маси. Не беше само кръчма.

# 8 101
Сега поне си има ВУ да се ровиш, майка ми е разправяла, че преди никакви дрехи не е имало е магазините, ходила е на шивачка да си шие дрехи от Бурди, докарани по неизвестни канали отнякъде си Grinning

# 8 102
Дайте идея как да отлепя от фаянсови плочки диспенсър за паста за зъби и едно зарядно. Бях чела, че става с конец за зъби, може и в тази тема даже да е било, но не успях. Конецът вече ми прерязва пръстите, а те не помръдват. Дали има някакъв друг трик, да напръскам с нещо?

# 8 103
Аз ги отлепих онези копчета за шкафове против бебета с конец за зъби. То зора беше да го подхвана и после с ръка го доотлепих. С пръскало не знам как. То не може да проникне така, че да подейства на лепилото.

# 8 104
Форматът хоремаг беше щандове със стоки за пазаруване - от битови стоки до хранителни, каквото заредят, плюс маси. Не беше само кръчма.

То е трябвало и хотел да включва, но популярно се използваше за селски ресторант.

# 8 105
Накисни го да престои с чист бензин или АМВ разредител.

Хоремаг е хотел, ресторант, магазин.

# 8 106
Въпрос от чисто хоби и желание за дегустации, който не знам къде точно да задам Grinning Арабиката се води кафе с по - сладък и нежен вкус от робустата, но мен обратното ми се струва, че арабика горчи подобно на едни разтворими кафета Давидоф 100 процента арабика пак пише на тях.А робуста някакво по негорчиво и сладникаво след опитване на две еспресота къси едното се води 100 процента арабика а другото 80 процента робуста.
Мляно кафе давидоф също съм опитвала и Тибо марка 100 процента арабика съм опитвала и сравнявала с Нова Бразилия и винаги Нова Бразилия ми се струва по - сладка и ароматна.А Тибо и Давидоф - еднакви на вкус двете заедно и по горчиви.Винаги без захар и мляко ги пия, чисти. (Обичам естествения вкус и да горчи обичам, просто се чудя на разликата, че уж обратното се води).И Нова Бразилия робуста ли се води щом ми е толкова различно?

# 8 107
Въпрос на вкус е кафето. Арабиката не е сладка, просто не е с толкова наситен вкус, залага повече на аромата. Също има разлика в арабиките - има по-горчиви, които са повече изпечени, има и по-светли, обикновено леко киселеят, особено немските кафета. Италианските са с по-наситен вкус и по- често са смес. Арабика е Чибо Милано, но много го развалиха. Не го купувам и защото е лошо смляно и ми запушва машината. За мен Нова Бразилия е доста лоша Робуста. Поне аз веднага усещам, ако има Робуста в кафето. Много различими са двата сорта.

# 8 108
Истинското кафе /арабика или робуста/ със сигурност не е по рафтовете на магазините. Ако сте истински любители, потърсете внесено сурово и прясно изпечено кафе.

# 8 109
Дайте идея как да отлепя от фаянсови плочки диспенсър за паста за зъби и едно зарядно. Бях чела, че става с конец за зъби, може и в тази тема даже да е било, но не успях. Конецът вече ми прерязва пръстите, а те не помръдват. Дали има някакъв друг трик, да напръскам с нещо?
С конец за зъби, а ако остане нещо за чистене - с ножче за керамични плотове го изстъргваш.
Аз по принцип не си играя с конец, ами подпъхвам нещо и отлепям, после доизчиствам с ножчето, но пък не съм попадала на чак толкова здраво залепени неща - лек натиск и направо падат.

То голямото хвалене, че в хоремага някой не гледал цените... Да не е гледал в кореком разбирам, ама иначе...
Това беше добро Joy

# 8 110
  • In The Middle Of Nowhere
Ако блокираш някого във вайбър той разбира ли и как?

# 8 111
Прешъс, с остър нож, много внимателно, като притискаш плочката, повдигни от краищата. Може да е с много здраво лепило залепен и конец няма да ти свърши работа.

# 8 112
Ако блокираш някого във вайбър той разбира ли и как?
Не. Може евентуално да се усети заради липсата на отговор.

# 8 113
А съобщенията с какъв статус са? Ако изпратиш на човек, който те е блокирал?

# 8 114
Пращала съм съобщение на човек, който твърдеше, че ме е блокирал. Появиха се две чавки.

Общи условия

Активация на акаунт