? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 201
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 8 130
Освен ако няма някакви промени, втора чавка във Вайбър се появява и когато си изключил видяно и онлайн.

# 8 131
Ако искате да разберете дали някой ви е блокирал, опитайте се да го присъедините към вайбър група. Не е възможно.

# 8 132
  • София
Какво се носи на погача на бебе?

# 8 133
Дрешки, пари и нещо сладко.

# 8 134
Дрешки, пари и нещо сладко.
Задължително монети. За банкнотите, както решиш.

# 8 135
Не ти ли дадоха банкова сметка да преведеш от револют направо?

Не е ставало дума за сметка. Казаха да ида в Изипей да платя и да се върна с документ за плащането. От Револют не мога да дам документ. А освен това пробвах да преведа за Павел пари с Револют, много подробни данни ми иска, вкл. имейл и адрес. Преведох през банкирането ми на УниКредит.

# 8 136
За всеки банков превод можеш да си разпечаташ платежното нареждане, независимо дали е през Револют или през мобилно банкиране на обикновена банка.

През Изипей как сте платили без номер на сметка?

# 8 137
Не мога нищо да разпечатам, бях в друг, малък град. Дадоха ми готово платежно от общината. С него ходих да плащам.

# 8 138
Като ги извадих етикет нямаше - беше останала само найлоновата корда, на която е бил етикетът. И което е странното, в пералнята нямаше нито цял (смачкан и надъвкан) етикет, нито топченца хартия (ако сте прали носни кърпички например). Нямаше НИЩО, идеално чиста пералня.
Може да се е плъзнал между барабана и външната стена и да е останал там. Проверявай си филтъра редовно, може да излезе след време остатък от етикета.

# 8 139
Не ти ли дадоха банкова сметка да преведеш от револют направо?

Не е ставало дума за сметка. Казаха да ида в Изипей да платя и да се върна с документ за плащането. От Револют не мога да дам документ. А освен това пробвах да преведа за Павел пари с Револют, много подробни данни ми иска, вкл. имейл и адрес. Преведох през банкирането ми на УниКредит.
За същия превод Револут не ми поиска мейл, а за адрес посочих произволен. В България адресът не е задължителен реквизит и няма проблем за осъществяване на плащането.

# 8 140
Привет,мами! Heart Вчера отворих тема за кафета и проучвах и разбрах, че Нова Бразилия е робуста и това ми даде и отговори на някои неща засягащи съня ми.Стана ми интересно сега от разтворимите кафета - Nescafe Classic и Nescafe Crema.Имат тотална разлика от разтворимото Rich Davidoff Aroma.Класическите две нескафета робуста ли са, защото са тотално различни на вкус от Давидоф.А забелязах, че относно влиянието върху съня ми това има значение.

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 05:37 от annabelle_the_doll

# 8 141
Тез разтворимите всеки ден ли ги употребявате.
Това бих си го причинила само в екстремна ситуация.

# 8 142
Ето една статия за видовете кафета и разликите между тях. Дано ти помогне в отговорите на въпросите.
https://lincantodicaffe.com/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B5 … 0%B8%D0%BA%D0%B0/
И още една https://dabov.coffee/arabica-ili-robusta/?lang=bg&gclid=CjwK … kx2xoC3r8QAvD_BwE

# 8 143
Тез разтворимите всеки ден ли ги употребявате.
Това бих си го причинила само в екстремна ситуация.

Всеки ден, да, за второто кафе към обед. Другите са ми слаби, чиста водица..пробвах с капсули, никакъв ефект, прекалено слаби са.

# 8 144
При инсталация СОТ в сграда, да речем с 10 помещения, могат ли от СОТ-а да разберат и как, че само един датчик в едно от помещенията не работи?

Общи условия

Активация на акаунт