? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 110
  • 14 736
  •   3
Отговори
# 8 250
  • София
Благодаря! Много объркващи са такива новини и за други подобни промени, винетки, данъци, кое е предложение, кое е прието, всичко се съобщава от журналистите в сегашно време.
За сега това с билетите и картите са само намерения. Не е уточнено от кога ще ги сменят. Ползвай си наличните спокойно.

# 8 251
  • София
Къде мога да видя кои пунктове за зареждане на карти за градски транспорт работят утре(неделя)?

# 8 252
Може ли да ми обясните като на малоумен, как се затварят самозатварящите пликчета за лед?
Вече втори такива взимам без да видя и все си изтичат,че тези са и на Фино,уж хубави трябва да са 🤷‍♀️😳🤦‍♀️

# 8 253
  • пустинята Гоби
Къде мога да видя кои пунктове за зареждане на карти за градски транспорт работят утре(неделя)?
Тук - https://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/punktove-za-prodazhba-na-prevozni/p/1

# 8 254
  • Г. О.
Някой ползвал ли е услугата куриер от Спиди да вземе пратка от адрес и да я достави до офис? Интересува ме с колко лева се оскъпява заради вземането от адрес.

# 8 255
Може ли да ми обясните като на малоумен, как се затварят самозатварящите пликчета за лед?
Обръщат се като се напълнят
https://youtu.be/xsDJpkA8Da0

# 8 256
Вече втори такива взимам без да видя и все си изтичат,че тези са и на Фино,уж хубави трябва да са 🤷‍♀️😳🤦‍♀️

Пълниш пликчета на чучура на мивката, като не го махаш оттам преди да се е наляло под налягане. Трябва да има налягане отвън-навътре, а после то става и отвътре-навън, за да успее да се затвори плика.

# 8 257
Ами и аз уж правя всичко това и уж се затварят, но вече сложени във фризера водата изтича 😡
Затова и тук питам, че с този тип пликчета изобщо не се разбираме нещо

# 8 258
имате ли проблем с плащането в градския транспорт с карта?
до вчера всичко беше наред, вчера на второто пътуване за деня ми изкара "картата ви е блокирана за плащане в СГМ. обърнете се към издателя на картата."
 от банката казват, че няма забрана, потвърдено в два офиса и на горещия телефон, а не мога да платя. Sad
Смени я тази банка. Няма ли опция за предварително зареждане на карта или нещо подобно.

Да не би да иска въвеждане на ПИН, а в
ГТ да няма такава възможност. При нас има една верига ресторанти за бързо хранене с каси на самообслужване, ако е време за въвеждане на ПИН не можеш да платиш, защото терминала няма бутони.

# 8 259
Някой ползвал ли е услугата куриер от Спиди да вземе пратка от адрес и да я достави до офис? Интересува ме с колко лева се оскъпява заради вземането от адрес.
Нещо като 1.50-2 лв. Най-добре виж калкулатора им.

Да питам, ревютата на продуктите в сайта на Икеа само аз ли не ги виждам?

# 8 260
  • София
st. Dobri,  ако картата е на Пощенска - на всяко 6то плащане иска пин. А в рейсовете няма как. Все пак това е направено за твоя сигурност, ако някой гепи картата.
Ако имаш друга - може и кредитна плащай с нея, когато тази не работи. ММ рядко ползва ГТ, винаги плаща с моя кредитна от ДСК - Wizz air. При нея няма ограничения май.

# 8 261
  • sf
Добри, купи си билети и не си усложнявай живота! 🤗

# 8 262
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
донси, тук няма откъде да купя билет, на шофьора банкнота от 50 лева няма как да подам за един билет.
на пощенска е картата, но не е от пина - точно преди това бях платила с карта и пин.
не знам кой какво е направил, не знам и към кого вече да се обърна.
и на следващия ден пак не можах да платя. Sad
ще сменям проклетата банка.

# 8 263
Аз акъл не мога да дам, ама се възмущавам, че банката не може да съдейства. Ако не тя - кой Frowning

# 8 264
Тя цялата им работа на Пощенска е такава. За М-Токен колко зор видях и накрая близка, работеща в нея съдейства. Развод им дадох и то много бързо. Мъкааа.

Общи условия

Активация на акаунт