? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 088
  • 14 736
  •   2
Отговори
# 8 295
Еми те казват че няма проблем, но не мисля че ме разбраха.... С преводача спасителя ми каза че не може да помогне, хем си "говорихме" на гръцки...

Да звънне / пише по вайбър на своя ЛЛ и да го пита.

# 8 296
Морските таралежи по дъното на Егейско море отровни ли са? Приятелка е настъпила такова животно... Уж казва, че нищо няма засега, но се притеснявам.... Кракът ѝ е изтръпнал леко... Някой с опит, че в интернет чета противоречиви съвети?
Не са отровни, но ако остане някой бодил забит, ще забере на мястото на убождането. Доста пари взимат докторите в местните кабинети, за вадене на бодли от морски таралежи... Ходи се с аква обувки на такива места.

# 8 297
  • софия
Еми те казват че няма проблем, но не мисля че ме разбраха.... С преводача спасителя ми каза че не може да помогне, хем си "говорихме" на гръцки...
Не са отровни. Само усещането е доста неприятно и изтръпването продължава докато се резорбира трънчето, ако не е извадено. Една година половинът имаше неприятно усещане повече от месец след като стъпи на таралеж.

# 8 298
  • София
За картата на Револют - първия път като поръчах такава, не получих нищо по пощата. Чаках, чаках няколко седмици, нищо. Поръчах втори път. Този път пристигна със Спиди. До 450 лв на месец могат да се теглят безплатно от банкомат. После 2% такса.

# 8 299
Знаете ли колко струва връщането на поръчки под 80 лв към Аnswear?

# 8 300
Някой успял ли е да развали договор без неустойка с Виваком ако не могат да му доставят услугата до новия адрес?

Да, преди 3-4 години, но с цената на многобройни посещения на техниците им и стотина разговора с операторите.

# 8 301
Някой да ме пренасочи към тема психология не знам има ли такава ,че не е много за тук въпроса но някой да е преживявал причинена болка от нелогично поведение от човек с параноидна шизофрения?Рязка загуба на доверието му и рязко да си сменя мненията.

# 8 302
Не разбирам много въпроса ти, но хората с тази диагноза, проявяват рязко и силно недоверие обикновено към някой от най-близките им, и то човек, максимално загрижен за това, те да са добре.

# 8 303
Благодаря, че сподели,защото е много болезнено.Добре си разбрала въпроса ми според мен, защото му даде точен отговор,ситуацията е точно такава.А в такива поведения няма логика.

# 8 304
  • София
То с тази диагноза не се търси логика в поведението.
Днес може да те убие, утре да не му пука и няма да е виновен.
Бягай далече и не се занимавай с диагностицирания.
Ако не може да го направиш, просто не спори с него, не доказвай и не настоявай.

# 8 305
Знаете ли колко струва връщането на поръчки под 80 лв към Аnswear?

3-4 лева, не повече, отивате в спиди и казвате най-евтината услуга до офис.

# 8 306
В раздела за специалистите пише психолог. Задай си там въпроса.

https://m.bg-mamma.com/?topic=1195245

Тук също може
https://m.bg-mamma.com/?topic=1201557

Разрови се и в здравния раздел.
Тук е за бързи въпроси...

# 8 307
Има ли опция да задавам анонимно въпросите си,видях,че някои потпебители са пускали пост с име "Анонимен" без достъп до профила.

# 8 308
  • Сф
Има ли опция да задавам анонимно въпросите си,видях,че някои потпебители са пускали пост с име "Анонимен" без достъп до профила.
В някои раздели може. Например , въпроси всякакви за СО.
Пълна версия , при отговор долу вдясно - допълнителни опции, тикваш публикувай като анонимен.

# 8 309

Няма навсякъде тази опция. Преди година/две попитах защо в здравния раздел я няма, уж щяха да мислят, но дотам. По тази причина не съм и писала там.
Пиши на ЛС на специалистите според мен. Така няма цяла БГ да разбере за проблема ти.

Общи условия

Активация на акаунт